Şimdi Ara

Traş olmak çok ferahlatıcı birsey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gün önce 250 tlye uzamış saçımı ve kirli sakalımı kestirdim yeni ferah bir başlangıç gibi rahatlatıcıydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sakal uzatmayı sevmem genelde. Sakal bırakınca millet beni işidci zanneder diye çekiniyorum hem hijyenik değil.

• kadınlar sakallı erkeklere bayılıyor. islam kadına benzeyen erkeğe nalet ediyor. sinek kaydı sakal haramdır. zaten iyiliğimiz için kesmesek daha iyi. kadınlar bayılıyor sakallı erkeklere. kadına benzeten erkeklerden olmamaya özen gösterelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 10 Mayıs 2024; 19:33:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakal kesmek ne zamandan beri kadınsı? Suratım sivilce oluyor yazın sakal nedenli ve koku yapıyor. İsilik olmasındansa keserim daha iyi.

Askerlerde çağ boyu sakal kesiyor onlarda mı kadına benzemeye çalışıyor?

• bendede sivilce yapıyor kesiyorum ama sakal erkeksi bir özellik. erkeğin kadından farkını say desen başta sakal ve vücut kılları gelir.

uzakdoğulu bir çekiksen veya köseysen o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 10 Mayıs 2024; 19:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden maddi imkan olduğu sürece sürekli traş olmak o kadar iyi geliyor ki.

Arkadaşında dediği gibi ferahlıyorsun ve vay be traş olmak ne kadar güzelmiş diyorsun  

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.