dün 6 tane Amsterdam aiçtim kafası çok fena uçurur doğrudur ama çok şekerli haberin olsun biracıysan sevmeyebilirsin ben Efes klasik malt derim depozitosunu verirsen 3.50 tl 6-7 tane uçurur. Ayrıca Amsterdam Migros'ta 5.90 haberiniz ola.
quote:
Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam
Çay sigara tavsiye ederim napcan Alkolü
sigarada zararlı
quote:
Orijinalden alıntı: YakisikliAdamGibiAdam
quote:
sigarada zararlı
Alıntıları Göster
kolonya
quote:
Orijinalden alıntı: loses
kolonya
Alıntıları Göster
20 Tlye 1.5 litre şaraplar var alıp iç
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
hem tadı güzel hem alkol oranı yüksek hem ucuz
hayal aleminde yaşıyosun kardeşim sen
tadı güzel diyosan kokteyl tabiki, onun oranı az alkol yüksek diyorsan jager falan, o da inanılmaz pahalı ucuz diyosan marmara al, o da hem bok gibi hem de 2 şişe içmen gerekir
gel yol yakınken dön sen. ya da git en ucuzundan vodkanı al içine meyve suyunu dök iç
Fiyat önemli değil içlerinde en ucuz olan demek istedim.
quote:
Orijinalden alıntı: YakisikliAdamGibiAdam
quote:
sigarada zararlı
Alıntıları Göster
Cumartesi şarap
quote:
Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren
quote:
tadı güzel diyosan kokteyl tabiki, onun oranı az alkol yüksek diyorsan jager falan, o da inanılmaz pahalı ucuz diyosan marmara al, o da hem bok gibi hem de 2 şişe içmen gerekir
gel yol yakınken dön sen. ya da git en ucuzundan vodkanı al içine meyve suyunu dök iç
şarap olur. ama 1 şişe içmen gerekir kafa olmak için. belli ki alkole alışkın değilsin zaten tadını da beğenmezsin
dediğim gibi. git en ucuzundan vodka al. meyvesuyu falan al kendine göre ayarlayıp iç. 35lik vodkadan 3 ayrı kere sarhoş olursun sen zaten alışık değilsen.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren
quote:
şarap olur. ama 1 şişe içmen gerekir kafa olmak için. belli ki alkole alışkın değilsin zaten tadını da beğenmezsin
dediğim gibi. git en ucuzundan vodka al. meyvesuyu falan al kendine göre ayarlayıp iç. 35lik vodkadan 3 ayrı kere sarhoş olursun sen zaten alışık değilsen.