Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight – 23 Haziran 2017 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
656
Cevap
8
Favori
22.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragman bu hafta Fantastic Beasts filmi ile gelebilir.
  • Bende bekliyorum 4. beğenilmedi aksine ben beğenmiştim 5i merakla bekliyorum fragman bu hafta veya diğer hafta kesin çıkar gibime geliyor.
  • Fragman 16 Aralık'ta gelecek. Kesinleşti.
  • Senaristler Iron Man'in yazarları. Ama detaylar çok kötü görünüyor harbiden. Kadro çok iyi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Fragman 16 Aralık'ta gelecek. Kesinleşti.

Güzel haber, beklemedeyiz
  • Bu seriyi beğenen var mı ya

Edit: Yalnızca ilk filmi izledim, bunun kadrosunda Anthony Hopkins varmış. Hemen diğerlerini de izliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 20 Kasım 2016; 19:15:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    3.Filmin aksiyonu hariç hiçbir filmde beklenti yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Görsel efektleri için izleniyor hocam
  • 3. Filmdeki gibi efektler olursa güzel olur. 4. Film o kadar güzel değildi

• Rooster Cogburn kullanıcısına yanıt
    Çizgi romandan gittiği için sürüyor sanırım seri yoksa bu kadar uzamazdı sanırım izlemedim çizgi romanları ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Bu seriyi beğenen var mı ya

Edit: Yalnızca ilk filmi izledim, bunun kadrosunda Anthony Hopkins varmış. Hemen diğerlerini de izliyim

Dostum 24 yaşındayım.Bu serinin hastasıyım.Bunda Optimus Prime karakterinin ve küçüklüğümün çizgi filmi olmasının çok etkisi var.Optimus karakteri mükemmel yapılmış.Tam bir lider.Bu tarz lider karakterleri ben hiç bir filmde görmedim.

Prime reyisssss öl de ölelim

Çizgi filmden uyarlama diye biliyorum ben tam olarak aynı şekildemi ilerliyor bilmiyorum ama.
  • Takıp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bildiğim kadarıyla bunların kendine ait mitolojileri bile var. 4'ün kamera arkasını izlerken senaristlerden biri, yeni filmlerde yeni karakterlerin gelmesini mitolojiye dayandırıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde manken varsa o filmden bir cacık olmaz. Amaç direk belli oluyor zaten. Umudu o kadar kestim ki filmin kadrosuna bile bakmadım. M.Bay o kadar felsefi alt metinlere sahip olabilecek Transformers evrenini rezil etti.

• Şahsen Shiadan sonra beni film kesmez, Mark çok iyi ama ne yazık ki seri öyle devam etmeliydi, Michael Bay dan yoksun bir şekilde.
  • bu filmi merakla bekliyorum
  • iddalı geliyormuş bu film öyle diyor m.bay :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 28 Kasım 2016; 21:53:34 >
  • Filmdeki sahnelerin %90'ında patlama bağırış-çağırış olacak, %9 diyaloglar, %1 ise finalde esas oğlan ile esas kızın öpüşmesi.
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    İnşallah.. Michael Bay'in son yönettiği Transformers filmi. Evreni iyice batırıp çıkmaz umarım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.