Şimdi Ara

Transformers: Revenge of the Fallen (2009) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
32.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

@Cane®

dh premiumu kaça aldın

Kampanyadan yararlandım. 10 TL.

Orijinalden alıntı: ßlack$ouL

gerçekten mükemmel bir film devamı olur umarım

http://www.imdb.com/title/tt1399103/

ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

DVDRip Çıktı

Blurayrip 1080p beklemedeyiz.

baya bekleyen varmış
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

DVDRip Çıktı

Blurayrip 1080p beklemedeyiz.

Bluray 720p Düştü. 8GB Resmi çıkış tarihinden 25 gün önce

Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.720p.BluRay.DTS.x264-Prestige

1080p akşama düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 26 Eylül 2009; 17:29:20 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

1080p'den aşağısı kurtarmaz

Ben Dvdrip izliyorum, ne olmuş yani? Havanız kime anlamıyorumki..

Dvdrip

Esirin 720p ripini 8 gözle bekliyorum....

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Hava fln atmadım böyle bir filmi 1080p olarak izlemek lazım bu kadar güzel savaş sahnelerinin tadı çıkmaz yoksa
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • Çok erken çıktı.

Mükemmel bir film diyenlere katılmıyorum. CGI ile göz boyama sadece, senaryo fos.Çok daha iyisi çekilebilirdi ama yönetmen Michael Bay ile bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 26 Eylül 2009; 20:48:38 >

Orijinalden alıntı: 307_Aslan

imbt nin 2 cd lik dvdrip nin görüntüsü malesef kötü.saglam bir 720p indirip izlemek gerek bu filmi

çokmu kötü ses nasıl peki ?

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Hava fln atmadım böyle bir filmi 1080p olarak izlemek lazım bu kadar güzel savaş sahnelerinin tadı çıkmaz yoksa

Öyle bir söylüyorsunuzki, 1080p izlemeyenleri dövüyorlar.

• Bu film 1080p Dts izlenir kesinlikle

Orijinalden alıntı: OnuR

Çok erken çıktı.

Mükemmel bir film diyenlere katılmıyorum. CGI ile göz boyama sadece, senaryo fos.Çok daha iyisi çekilebilirdi ama yönetmen Michael Bay ile bu kadar...

Michael Bay'de 2012 ile ilgili film yapacakmış

CGI gözümüze sokar heralde her zamanki gibi.
    Adam sırf efektle çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 26 Eylül 2009; 22:58:58 >

• Roland Emmerich'de Michael Bay'den geri kalmaz.
    2012'de yine dünyayı yerle bir ediyor.
    Felaket filmi çekmekte ısrarcı bir kişilik.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.