Şimdi Ara

Transformers: Revenge of the Fallen (2009) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
573
Cevap
0
Favori
31.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

Bugün izledim sonunda.

100 kişilik salonda tek başımaydım. Şahane bir duygu. Bi ben varım. Yayıla yayıla izledim. Sanki sinema salonu komple benim de kafama göre gelmiş film izlemiş gibi hissettim kendimi.
    Film başlamadan görevli geldi ara ister misiniz diye Dedim bi çiş molası verelim film uzun malum.
    Tek sorun türkçe dublaj olması. Başka alternatifim yoktu çünkü malesef. Sadece dublaj seçeneği vardı. Orijinal dilde altyazılıyı artık 1080p falan izlemek lazım.

Bence güzel filmdi. Ha çok mu güzeldi, şahane miydi? Değil. Ama izletti kendini. 1'e göre robot sayısındaki artış ve robot sahnelerindeki artış iyiydi öncelikle. İstemediğimiz kadar robot gördük gerçekten. Neredeyse her sahnede en az bir robot vardı yani. Ki bu bile ne kadar fazla emek harcadıklarını ortaya koyuyor.
    Amerikan milliyetçiliği hususuna gelirsek. İlk film gibi oldukça fazlaydı evet. Hatta çok fazlaydı. Ama buna diyecek bi şey yok bence. Adamlar yapıyorlar, milletlerini üstün göstermek de en doğal hakları bence. Yani bu kalitede bir filmi biz yapsak neden Türk milliyetçiliği unsurları filmde bolca olmasın ki? Bu açıdan izlemedim zaten filmi.
    Ben filme giderken orta derecede senaryo, orta üstü oyunculuk, iyi derecede efekt bekliyordum. İstediklerimin hepsini de aldım aşağı yukarı. Hatta efekt beklentimin fazlasını bile aldım. Onlar ne sahnelerdi öyle yahu?

Hele ormandaki dövüş sahnesi ile şu her şeyi yutan robotun birleşme sahnesi ve devam sahneleri. Açılıştaki o robotu yenme sahneleri. Hepsi mükemmeldi bence.
    İlk filmden sektör 7'deki elemana bağlamaları çok iyi olmuş. Kasapta o çıkınca şaşırdım birden.
    Müzik seçimleri mükemmeldi filmin.
    İkiz robotlar ve şu ufak robot çok iyiydi. Ha yaşlı robot da çok iyiydi.

Ben de tek kişiydim aynı duygular içerisinde filmi izledim. Ama bilmeyen anlayamaz koca salonda o sesler ve efektlerle tek başınıza film izlemek mükemmel bir duygu.

• yani uzayin baska bi galaksisinden ismi cybertron olan gezegenden yaratiklar/robotlar dünyamiza geliyor, araba sekline girip dünyayi kurtariyorlar sonra da bu filmde mantik ariyorsunuz? ne is? birakin mantigi, konuyu falan ya, optimus diyorum prime diyorum baska bisey demiyorum...

bu amerikan ordusu kompleksimiz de neymis yaa, ayni filmde türk askerleri allah allah diye robot öldürse ayni sekilde elestirirmiydik acaba?

ben inanilmaz eglendim, 1. filmden daha cok eglendim, güldüm, gaza geldim... yok gecislerde kopukluk varmis yok senaryo iyi degilmis yok sacma olmus hicbirine katilmiyorum, sonucta bi michael bay filmine gidiyorsaniz ne o filmden büyük sanatsal beklentileriniz olacak ne de mantik arayacaksiniz...

filmin basindaki sahneler, ormandaki dövüs sahnesi(ki son zamanlarda izledigim en iyi dövüs sahnesiydi, tamaminin cgi oldugunu da söyleyeyim), devastator, bumblebee, ravage hersey mükemmeldi, sadece fallen'in kavgasi biraz daha uzun olabilirdi... megan foxun yerine de tost makinesi koysaniz ayni performansi gösterirdi tahminim

OPTIMUS 1 tanesin, megan fox bahane optimus sahane

megatron yatacak yerin yok capsiz

• quote:

Orjinalden alıntı: afsdfas

Daha buraya gelicekde bizde izliycez ölme eşşeğim ölme 31inde gelicekmiş film Düzceye şaka gibi

Çorum'a da 30'un da gelecekmiş daha 20 gün var heyt be Çorum
  • çoğu giden arkadaşıdan hep şu yaşlı robotun babasının ne oldunudan bahsediyor; benim babam neydi biliyormusun ilk tekerlek( tam hatırlamıyorum ) film biraz komedi yapmışlar çoğu kişi beğenmedi sanırım ama birinci filmden kat kat iyi idi.
  • filmi dün akşam 22:00 seansında gittik arkadaşlarla, meydan cinebonusta çok kalabalık değildi nerden baksan 25 kişi vardı. filimden de 00:40 da çıktık

film çok güzeldi resmen teknolojide aşmışlar o savaş sahneleri, bombaların heryerde patlaması, ses efectleri, herşeyiyle çok güzeldi filmin uzun olması benim için iyiydi çünkü; film çok sarmıştı bitmesini hiç istemiyordum. oyuncuların performansı gayet başarılıydı inş transformers 3 ü de böyle güzel yaparlar

puanım 10/9
  • dün gitme fırsatım oldu çok beğendim filmi optimus un son hali neydi öle
  • Çok güzel bir film olmuş.teknolojik sahneler şahane.Filmde uzundu.Dede robotto fena değildi.
  • Kızlar için transformers serisi

http://www.picvi.com/2009/06/27/glamour-transformer/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 13 Temmuz 2009; 10:38:36 >
  • Güzel bir filmdi. Özellikle bazı yerlerde çok güldüm
  • Film gayet güzeldi. İlk filme nazaran daha hareketliydi. Ses ve görsel efektler aşmış, çoktan yol almış zaten.

Irkımız, tarihte unutulmak üzereyken birleşti ve geleceği birlikte karşılayacağız. Ben Optimus Prime ve bu mesajı her zaman hatırlanması için gönderiyorum. Anılarınızın olduğu yerde biz yaşamaya devam ediyoruz...

• cok saglamdi sarisin hatuna bittim tekrar..
  • Beklentilerim yüksek değildi bu filmden ve gayet beğendim filmi. Beklentisi çok olan arkadaşlarında beğeniceğini sanıyorum. İyi bir devam serisi olmuş.

3. filme daha iyi bağlanabilirdi olaylar. Bir Matriks 2 ve ya Yüzüklerin Efendisi 2 gibi 3. filmi merakla beklememi sağlayacak bir sonla bittiğini söyleyemem.
  • Film de en çok beğendiğim sahne Megan Fox 'un robotu kutuya kapatıp evcilleştirmesi oldu. Film bittiğinde milletin dilinde tek sözcük... vay be Optimus Prime 'a bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Film de en çok beğendiğim sahne Megan Fox 'un robotu kutuya kapatıp evcilleştirmesi oldu. Film bittiğinde milletin dilinde tek sözcük... vay be Optimus Prime 'a bak.

Sen neymişsin be Optimus.

Fallen Fallen dediler 2 dakkada Optimus yedi attı resmen.

• Rüyamda Megatronu gördüm ne işse
  • Çorum'a film bugün geldi ve gelir gelmez ilk seansına gittim filme 9/10 veriyorum çok güzel bir filmdi bahsettiğiniz kadar kameralarda dönme fln yoktu ve o kadar abarttığınız kadar da bir usa propaganda yoktu
    Burda bazı arkadaslar filmi öyle bir kötülemiş ki filmi izledikten sonra acaba başka filmlere mi gitmiş diğer arkadaslar dedim
  • DVDRip Çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

DVDRip Çıktı

Günün en güzel haberi.

< Bu ileti dh premium kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

DVDRip Çıktı

Blurayrip 1080p beklemedeyiz.
  • @Cane®

dh premiumu kaça aldın
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.