Şimdi Ara

Transformers: Revenge of the Fallen (2009) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
32.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Üçüncü filmde olur ve bir yolunu bulur Amerika'yı overler.Uzaya giden Amerikan mekikleri falan filan ama bir yol bulunur.

Amerika propaganda olayına bu kadar takılmayın.Amerika'da her film zaten once Pentegon'dan bir testten gecer ve oyle izleyicilere sunulur.Herseyi gecin adamlar yapıyor bu kadar para harcıyor ülkesini överde söverde.Bizde yapalım bizde propaganda yapalım

aynen katılıyorum..herkeste bi abd düşmanlığı mevcut..tabiki kendi ordusunu övmesi kadarki zaten dünyanın en güçlü ordusu bulunmakta gayet normal..tek kelimeyle dehşet filmdi..efeklerden resmen beyniniz patlıyor..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• film ilk filme göre daha sürükleyici ve senaryo açısından daha yaratıcı, ilkine göre film içinde gitgeller de çok olduğundan sıkmıyor daha da ilgi uyandırıyor, ilk filme göre bu filmin sıkıcı olduğunu söyleyenlerin sırf eleştirmiş olmak için yazdığını düşünüyorum başka hiçbir şey değil,abd ordusu propagandasına gelirsek de evet biraz abartıya kaçılmış doğru ama filmi de çizgi filmden ayıran belki de bu insan faktörü, 2-3 robot birbirini yese belki de aksiyon sahneleri bu kadar beğenilmeyecek yada insanlar ortada koşuşturup iki ateş etse insan faktörünün hiçbir inandırıcılığı kalmayacak, ama böyle olunca hem filmin gerçekçiliği biraz artıyor hem de seyirciyi biraz daha filme bağlıyor, sonuç olarak burada herkesin eleştirdiği şeyler bu filmde istenilen şekilde olsaydı yine bir o kadar kişi eleştirecekti filmi, insan istekleri bitmez
    EF 17-40 f/4L USM, EF 70-200 f/2.8 USM L IS II, Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art, Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro
  • unicorn'un elindeki dünyamı banamı öyle geldi? O kadar büyükmü o yav filme nasıl soksunlar onu:)) Kim savaşıcak onla

Orjinalden alıntı: afsdfas

unicorn'un elindeki dünyamı banamı öyle geldi? O kadar büyükmü o yav filme nasıl soksunlar onu:)) Kim savaşıcak onla

Amarika iki füze sallar bitirir işini Olmadı Amarikan askerleri silahlarla deşerler

Biz de üff ulan efektlere bak diye diye izleriz filmi

• ortalama eğlencelik bir film.görsel efektler güzel ama çok fazla gereksizce kullanılmış insanı yoruyor.kamera açılarıda insanı çok yoruyor robotların dövüşlerini daha uzak bi kamera açısından verebilirlerdi .robotun dibinden görüntü veriyor sadece koca ayakların dövüşmesini görüyoruz kim kime vuruyor belli değil zaten hepsi birbirine benziyor:D ayrıca senaryo çok kısır çok özensiz,baya mantıksal hata vardı.filmi yapanlar görsel ögeleri ,efektleri basarız filme bide taş gibi hatun koyarız(megan fox)olay biter demişler galiba.çünkü filmin görsel efekt ,robotlar ve güzel arabalar dışında ilgi çekici yanı yok.ama yine sinemada arkadaşlarla beraber eglenebilecek bir film.

unicorn'un elindeki dünyamı banamı öyle geldi? O kadar büyükmü o yav filme nasıl soksunlar onu:)) Kim savaşıcak onla

Optimus Prime Her seferinde bir yolunu buluyor
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

optimusa 2 çip takarlar oda büyür okadar olmadı içine girip yok ederler tabi bu sırada unicorn dünyayı yok etmezse gerçi amerika 2 füze atar yavaşlatır unicornu
  • 80 lerin sonu 90 ların başında çocuk olupta transformersı sanırım bitek bayanlar sevmez. o dönem için efsaneydi. çıkartma albümleri oyuncakları bi dönem paranoya yaratmıştı. hatırlarım halen ilk karne hediyemde optimus prime dı. şimdi filmi gördükçe yapımcılara olan saygım dahada arttı her ne kadar çizgifilmi izlememiş olanların kafasında optimus nasıl prime jetfire niye hatırlamadı gibi sorular olsada çizgifilm senaryosunu bu kadar güzel uyarlamış olmaları, dönüşme sahnelerinin detayları film içi esprileri hem beni hem daha önce hiç izlememiş olanları seriye çokda güzel bağladı. diğer tarafta dragonball ve filmi gibi mahfedilen bir seri varken bu haldeki transformersı sevmemek lüks oluyo maalesef. batman begins ve dark knightla kafamda yer etmeye başlamış, tekrar filmleri ilk filmin gölgesinde "gayette" kalmıyomuş durumu transformersla bir adım daha öne çıktı. üçüncü filmde umarım bu şekilde devam eder. buarada başlarda bu yönde bi soru vardı eski çizgifilmleri çok hatırlamıyosamda en azından aklımda kaldığı kadarıyla söyleyim. bi robot öldükten sonra energonla hayata dönmez yani bu kalp masajı gibi bişey. fark yaratan allspark (ki kişisel kanaatimce bu kadar iyi bir konsept yaratılıp böyle güzel bir isim bulunurdu) ve matriksti hayata döndüğünü gördüğümüz iki liderde o şekilde döndü zaten.

• Yarına aldım biletimi. 1 haftadır gidicem gidicem bi türlü gidemedim.

Orjinalden alıntı: eyoruk

Sonra Bumblebbe Decepticon fıstığının arabasına bindiği sahnede onun insan olmadığını anlaması gerekmezmiydi. ;

Sinemada bir kez daha izlemeyi düşünüyorum..Sonrasında da Dvd olarak kesmez bu film ,oynatıcım olmamasına rağmen Blu 'sunu alacağım.İlk filmin blu'sunu hiçbiryer de görmedim
    Onu da alacağım.

anladı ya dışarı attı onu üstüne sıvı falan püskürttü sonra

Arkadaşlar çoğunuzun dediği şeylerin bir cevabı var ince detaylarda çoğu kişi bu ince detayları kaçırdığından hata gibi görmüş de ben herşeyi anladım ama şu Transformers'ların savaş halinde yarım saniyede dönüşüpte öylesine arkadaş ortamında dönüşürken niye şakır çikurt pkirukiuht çık tık pık diye 30 saniyede dönüştüğünü anlamadım bu arkadaş arasında hava atmak için falah heralde.

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!

• Energon tam olarak neydi?

Film hakkında ki yorumum;

Sonlara doğru sıkılmama rağmen filmi çok beğendim. Sıkılma nedenimde çok terlemiş ve bundan dolayı bunalmış olmam olabilir. Fallen'ı çok deli dehşet bir şey beklerken en fos o çıktı. Megatron daha sağlamdı vesselam.

Hava çok sıcak lan. Yazamıyorum

Birde Transformers'ı okumak veya izlemek istiyorum. e-book var mıdır? yoksa nerden bulabilirim.

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Arkadaşlar Transformers Revenge of The Fallen'da Sam ve kolejden oda arkadaşlarının gittiği partideki çalan müziğin ismini bilen varsa söyleyebilir mi acaba??

Yardım için şimdiden teşekkürler.

Burning Down The House

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Bu arada Optimus Prime'ın klas müziğinin adı "Steve Jablonsky - I Claim Your Sun"

Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!
  • Bu film sadece efektleriyle degil soundtrackleride ilede asmıs bir film.Bir filmde müzikler ve sahneler bu kadar mı güzel uyum içinde olur resmen izleyici tam gaz moduna sokuyor.
    1 e göre kötü bir film

100 kişilik salonda tek başımaydım. Şahane bir duygu. Bi ben varım. Yayıla yayıla izledim. Sanki sinema salonu komple benim de kafama göre gelmiş film izlemiş gibi hissettim kendimi.
    Film başlamadan görevli geldi ara ister misiniz diye Dedim bi çiş molası verelim film uzun malum.
    Tek sorun türkçe dublaj olması. Başka alternatifim yoktu çünkü malesef. Sadece dublaj seçeneği vardı. Orijinal dilde altyazılıyı artık 1080p falan izlemek lazım.

Bence güzel filmdi. Ha çok mu güzeldi, şahane miydi? Değil. Ama izletti kendini. 1'e göre robot sayısındaki artış ve robot sahnelerindeki artış iyiydi öncelikle. İstemediğimiz kadar robot gördük gerçekten. Neredeyse her sahnede en az bir robot vardı yani. Ki bu bile ne kadar fazla emek harcadıklarını ortaya koyuyor.
    Amerikan milliyetçiliği hususuna gelirsek. İlk film gibi oldukça fazlaydı evet. Hatta çok fazlaydı. Ama buna diyecek bi şey yok bence. Adamlar yapıyorlar, milletlerini üstün göstermek de en doğal hakları bence. Yani bu kalitede bir filmi biz yapsak neden Türk milliyetçiliği unsurları filmde bolca olmasın ki? Bu açıdan izlemedim zaten filmi.
    Ben filme giderken orta derecede senaryo, orta üstü oyunculuk, iyi derecede efekt bekliyordum. İstediklerimin hepsini de aldım aşağı yukarı. Hatta efekt beklentimin fazlasını bile aldım. Onlar ne sahnelerdi öyle yahu?

Hele ormandaki dövüş sahnesi ile şu her şeyi yutan robotun birleşme sahnesi ve devam sahneleri. Açılıştaki o robotu yenme sahneleri. Hepsi mükemmeldi bence.
    İlk filmden sektör 7'deki elemana bağlamaları çok iyi olmuş. Kasapta o çıkınca şaşırdım birden.
    Müzik seçimleri mükemmeldi filmin.
    İkiz robotlar ve şu ufak robot çok iyiydi. Ha yaşlı robot da çok iyiydi.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.