Şimdi Ara

Transformers : Dark Of The Moon (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
539
Cevap
0
Favori
32.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ball88

Bluray düştü.

güzel haber.
  • Acaba 1080p bugün içinde çıkarmı ? boşuna indirmeyelim 720p
  • @OneReason 720p ripleyen grup 1080p'de riplemiştir yada ripliyordur bu gün içinde çıkacaktır büyük ihtimal
  • Transformers: Dark of the Moon 2011 720p BluRay x264-HiDt

yakında HidT ripleyecek..gelsinde izleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

Transformers: Dark of the Moon 2011 720p BluRay x264-HiDt

yakında HidT ripleyecek..gelsinde izleyeyim

elleh
  • Gerçekten sinemada izlemediğime üzüldüm.Çok fena sahneler vardı vallah
  • Bir filmin kaliteli yada diğer bütün unsurları barındırması için illa sinema eleştirmenlerinin yada imdb nin övmesi yada puan vermesinin ne önemi var? Bunlar bir film için çok iyi derlerse o film çok iyi film midir gerçekten?

Yukardaki bir arkadaş çok beğendiğini belirtmiş diğer arkadaş neyini beğendiğini sormuş vs.... bu çok saçma!

2 ve 3. filmi sinemada izledim 3ü daha fazla beğendim, optimus prime'ı görmek bana çok keyif veriyor misal.. Prime'ın olduğu sahneleri açar hiç sıkılmadan izlerim defalarca.

Neyse...renkler & zekler=klişeler...
  • üç filmi de izledim. kanatimce en iyisi ilk film. diğerleri açmadı beni malesef.
  • Bende şimdi izledim bence güzel bir filmdi öyle harika muhteşem demicem ama ben beğenerek izledim filmi hoşumada gitti
  • hatunla film izleyelim dedik oturduk bu filmi koydum hatun filmin ilk 20 dakikasında bu ne biçim film uykum geldi dedi yattı bende dedim bari sonuna kadar seyredim kafam şişti yemin ederim demir demire vurma seslerinden ayrıyeten acayip göz yoruyor..vakit geçirmelik 2.5 saatlik bir film işte
  • Sinemada izlemiştim. Şimdi 1080p dts bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Sinemada izlemiştim. Şimdi 1080p dts bekliyorum

Dün çıktı. Ben indirip izledim bile z-5500 + 42" LCD'de
  • Filme sinemada gidememiştim 1080P çektim izledim zaten filmi izlerken büyük bir beklentim yoktu teknoloji demosu niyetine izleyecektim aynen de öyle olmuş beklentilerimi karşıladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

hatunla film izleyelim dedik oturduk bu filmi koydum hatun filmin ilk 20 dakikasında bu ne biçim film uykum geldi dedi yattı bende dedim bari sonuna kadar seyredim kafam şişti yemin ederim demir demire vurma seslerinden ayrıyeten acayip göz yoruyor..vakit geçirmelik 2.5 saatlik bir film işte

O kadar görsel şöleni ne hale soktun
  • La bu film 1 milyar dolar gişe yaptıysa yazıklar olsun liselilere
  • 3 film içinden bencede en iyisi ilk film ama bu filmi izlerken gözlerim bayram etti çok güzel görseller var. zaman kaybı değil gayet güzel izleniyor
  • Film ilki kadar güzeldi senaryo biraz daha iyi hale getirilmiş görsel efektlerin de bu sefer dibine dibine vurulmuştu. Hiç sıkılmadım, 2. filminde sıkılmıştım izlerken ama bu öyle olmadı. Sonraki filmi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

La bu film 1 milyar dolar gişe yaptıysa yazıklar olsun liselilere

Film o parayı son kuruşuna kadar hak etti.
  • Veled robotlar, Optimus Prime ve Ajan Simmons hatrına 4/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 29 Temmuz 2018; 1:55:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.