Şimdi Ara

Transformers : Dark Of The Moon (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
32.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filim güzeldi ama aradığımı bulamadım, sanki sahneler kesik, kesik olaylar kopuk gibi geldi. autobot'lar nasıl yakalandı, iki küçük robota ne oldu... Çoğu şeyi anlamadım. Bu arada megotrona acıdım doğrusu her tarafı pas içinde kalmış.

9 autobot 200 desepticonu halletti helal olsun.

ilk yapılan çizgi filmi izlemeyen varsa, autorobot'lar ordada çocuksuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 6 Ekim 2011; 11:02:23 >
  • 19.000$ sonra 4.sıra TF3'ün
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubejh

Filim güzeldi ama aradımı bulamadım, sanki sahneler kesik, kesik olaylar kopuk gibi geldi. autobot'lar nasıl yakalandı, iki küçük robota ne oldu... Çoğu şeyi anlamadım. Bu arada megotrona acıdım doğrusu her tarafı pas içinde kalmış.

aynen katılıyorum. özellikle son bölümlerde iyice özet geçilmiş yani filmin süresi uzuyor ise bunu 2 ye böle bilirlerdi. hiç olmazsa arada kopukluk olmazdı. ben de çok içerlemiştim filmi izledikten sonra.

• bari şunun 4. de çekseler...

Megatron'un bu kadar kolay harcanması hoş değildi... Adam optimusu son anda ölmekten kurtardı.. En azından bir geyik çevireydi.. Nerelerdesin sen nereye saklandın ? diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

bari şunun 4. de çekseler...

Megatron'un bu kadar kolay harcanması hoş değildi... Adam optimusu son anda ölmekten kurtardı.. En azından bir geyik çevireydi.. Nerelerdesin sen nereye saklandın ? diye

Dördüncü film kesin gibi bir şey. Megatron konusuna gelince:

Orijinal Transformers serilerinde Megatron çok ağır yaralandıktan ve terk edildikten sonra, Unicron isimli gezegen büyüklüğündeki transformer sayesinde Galvatron olarak geri dönüyordu. 4. film çok büyük ihtimalle bunu konu alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 6 Ekim 2011; 11:34:27 >

• 4 Transformers: Dark of the Moon P/DW $1,119.1
    5 The Lord of the Rings: The Return of the King NL $1,119.1

sonunda geçmeyi başardı
  • Blu-Ray diski Türkiye'de çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

4 Transformers: Dark of the Moon P/DW $1,119.1
    5 The Lord of the Rings: The Return of the King NL $1,119.1

sonunda geçmeyi başardı

Bende yazmıştım geçti sonundaÜzüldüm aslında Lotr 5 e oturdu.
  • 2. filmi beğenmemiştim fakat bu güzel olmuş gerçekten. 5+1 + TV de izleme keyfi başka oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zavtra

quote:

Filim güzeldi ama aradımı bulamadım, sanki sahneler kesik, kesik olaylar kopuk gibi geldi. autobot'lar nasıl yakalandı, iki küçük robota ne oldu... Çoğu şeyi anlamadım. Bu arada megotrona acıdım doğrusu her tarafı pas içinde kalmış.

aynen katılıyorum. özellikle son bölümlerde iyice özet geçilmiş yani filmin süresi uzuyor ise bunu 2 ye böle bilirlerdi. hiç olmazsa arada kopukluk olmazdı. ben de çok içerlemiştim filmi izledikten sonra.

gören de kesik sahne kaynıyor sanıcak, bir tane autobotların yakalandığı kısımda nasıl yakalandıkları anlaşılmıyor o kadar, bunun dışında gayet net ve açıklayıcı gelişiyor herşey, üstelik serinin hiçbir filmini izlememiş çizgi filmini bile daha önce izlememiş biri filmde yakalayabiliyorsa herşeyi sorunu filmi yapanlarda aramamak lazım

ayrıca 9 autobot halletmiyor, zaten transformers serisinin en büyük propaganda aracı olmasının da göstergesi bu, ilk filmde olsun ikinci filmde olsun ve bu filmde de en indirici darbeyi abd ordusu vuruyor, ilkinde hava kuvvetlerinin yetişmesi ikinci de tankların atışları bunda da füzelerin vurması, tabi son olarak mevzuyu optimus a bitirtiyorlar, onu da filmin amacı açısından bir zahmet yapmaları gerek

• Devamı gelsin bence. Böyle hemen bitmesin. Müzikleri ve görselliğiyle ve bence çok güzel olan dublajıyla en çok zevk aldığım filmler arasında.
  • Sıkmadan, bol aksiyonlu ve görsel açıdan doyurucu yani bilim kurgu aksiyon türü filmin içinde olması gereken herşey var. Bazı sahnelerinde mizahı fazla abarttıklarını düşünüyorum. Sonuç olarak izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

quote:

gören de kesik sahne kaynıyor sanıcak, bir tane autobotların yakalandığı kısımda nasıl yakalandıkları anlaşılmıyor o kadar, bunun dışında gayet net ve açıklayıcı gelişiyor herşey, üstelik serinin hiçbir filmini izlememiş çizgi filmini bile daha önce izlememiş biri filmde yakalayabiliyorsa herşeyi sorunu filmi yapanlarda aramamak lazım

ayrıca 9 autobot halletmiyor, zaten transformers serisinin en büyük propaganda aracı olmasının da göstergesi bu, ilk filmde olsun ikinci filmde olsun ve bu filmde de en indirici darbeyi abd ordusu vuruyor, ilkinde hava kuvvetlerinin yetişmesi ikinci de tankların atışları bunda da füzelerin vurması, tabi son olarak mevzuyu optimus a bitirtiyorlar, onu da filmin amacı açısından bir zahmet yapmaları gerek

Filmin tamamı herhalde kopuk değildi yoksa filmin ne anlatmak istedi anlaşılmazdı, Ben gözüme takılan yerleri aklıma geldikçe yazıyım belki görmemişde olabilirim, ama filmin kopuk olarak kastettim noktaları; autobot'lar nasıl yakalandı ? İki küçük robot büyük gemiye girdiklerinde gemide kimse yokmuydu bir önceki sahnede gemilerden diyer robotlar iniyordu? sem, ajan simon, simonu arkadaşı ve 3 autorobot olayları araştırıken birden bakıyoruzki otobana çıkmışlar tamam çıkabilirler ama sentinal prima ne zaman geldi girdi aralarına ?

Ve filimde şaçma gelen bir nokta 1. filmde tek bir desipticon koca üssü yok ediyordu, Orda o kadar silah cephane var hiç bişey yapamıyorlardı, 2. filimde autobot'lar silah tekonolojimizi sizle paylaşamayız diyorlardı, 3. filimde amerikon ordusu neymiş be otomotik silahlarla koca robotları devirdiler, bazı sahnelerde auto botların verdi patlayıcıyı kullandılar ama çoğunu otomotik silahlarla yaptılar. Tamam filmin başında autorobot'ların askerleri eğittini görüyoruz ama o silahları ile bir robotu nasıl deviriyor ? Benim hatam olarak gördüm bir nokta var 9 autobot bütün robotları halledemiyor, sutun yıkılınca gezegen onlarıda çekiyor. Ben yinede filmi yapanlarda arıyorum.

• Ben hiç beğenmedim bu filmi 3-4 güne yayarak anca izleyebildim öncekileri daha güzeldi
  • Geçen gün izledim, az daha ağlıyordum yemin ederim. Robot bunlar yahu, işleri dramatikleştirmeseniz olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

quote:

Filmin tamamı herhalde kopuk değildi yoksa filmin ne anlatmak istedi anlaşılmazdı, Ben gözüme takılan yerleri aklıma geldikçe yazıyım belki görmemişde olabilirim, ama filmin kopuk olarak kastettim noktaları; autobot'lar nasıl yakalandı ? İki küçük robot büyük gemiye girdiklerinde gemide kimse yokmuydu bir önceki sahnede gemilerden diyer robotlar iniyordu? sem, ajan simon, simonu arkadaşı ve 3 autorobot olayları araştırıken birden bakıyoruzki otobana çıkmışlar tamam çıkabilirler ama sentinal prima ne zaman geldi girdi aralarına ?

Ve filimde şaçma gelen bir nokta 1. filmde tek bir desipticon koca üssü yok ediyordu, Orda o kadar silah cephane var hiç bişey yapamıyorlardı, 2. filimde autobot'lar silah tekonolojimizi sizle paylaşamayız diyorlardı, 3. filimde amerikon ordusu neymiş be otomotik silahlarla koca robotları devirdiler, bazı sahnelerde auto botların verdi patlayıcıyı kullandılar ama çoğunu otomotik silahlarla yaptılar. Tamam filmin başında autorobot'ların askerleri eğittini görüyoruz ama o silahları ile bir robotu nasıl deviriyor ? Benim hatam olarak gördüm bir nokta var 9 autobot bütün robotları halledemiyor, sutun yıkılınca gezegen onlarıda çekiyor. Ben yinede filmi yapanlarda arıyorum.

autobotların nasıl yakalandığı gösterilmiyor ama optimus ayrılmalıyız shockwave hepimizi biden avlayamaz diyor en son beraberken, diğer yanda teslim olmuş olabilirler

iki küçük robot araca biniyor sonra gemi araçları geri çekince birden geminin içinde buluyorlar kendilerini, ilk gemiye vardıklarında da saklanıyorlar içerisi decepticon kaynıyor, daha sonra sentinel le optimus kapışırken sentinel tüm gemilere optimus a saldırı emri verince geminin içinden saldırı araçları ayrılıyor 2 küçük robot yalnız kalıyor

rusların yanından çıktıktan sonra hedefin sentinel olduğunu bildiriyor sam, autobotlar sentinel prime a haber vermiş olabilir zaten nest e geri döndüklerini söylüyorlar

2. filmde abd ordusu çölde optimus u diriltmeye çalışırken tüm decepticonları geri püskürtüyor, zaten orada uzaylı teknolojisi kullanılmadığını abd ordusunun ağır silahlarıyla vurulduğu vurgulanıyor, 2. filmde optimus dirilmeden önce megatron abd ordusunun ateşinden dolayı geri çekilmek zorunda kalıyor son atışıyla sam i vurduktan sonra, ilk filmde saldırıdan sonra mermi yapısını değiştirdikleri de belirtiliyor

• güzel filmdi o kadar
  • iki küçük robot araca biniyor sonra gemi araçları geri çekince birden geminin içinde buluyorlar kendilerini, ilk gemiye vardıklarında da saklanıyorlar içerisi decepticon kaynıyor, daha sonra sentinel le optimus kapışırken sentinel tüm gemilere optimus a saldırı emri verince geminin içinden saldırı araçları ayrılıyor 2 küçük robot yalnız kalıyor

Filmi Anlattın kısımlarına tekrar baktım emin olmak için ama üsteki prağrafında tekrar izlersen 2 robot, büyük gemiyi düşürünce gerçekleşmiyor. O geminin düşmesi bee.. kurtulmasını sağlıyor yani hiç bir robot çağırmıyor sentinal , Optimus shockwave silahı ile kuleyi vurunca sentinallın dikkatini çekiyor.

Gözümüzden kaçan ayrıntılar oluyor olmuyor değil, ama ben sana burda bişey diretmeye çalışmıyorum sadece fikrimi yazıyorum, ama inatla böyle değil diyip çıkıyorsun ben anlamadım yerleri yazdım , yukarda yazdıklarından sende bazı konularda anlamadın belli oluyor. Sana göre eksik yok bana göre var.

• Az önce izlerken fark ettim, konuda paylaşıldı mı bilmiyorum.

2. filmin başında adamımız Sam, ünideki ilk dersinde (astroloji) hani birden sahneye fırlıyorya aynştaynlığını gösteriyor, orada dediği şey şu;

"...Energon'u elemental bileşkelerine ayırıp sabit bir bozulma oranı olduğunu varsayarak ve 14 galaktik kümelenmenin her birine bir dış değer verdiğimizde ki Sentinel Prime'ın keşif kollarının onun sinyalinden bir eko alabilmek için böyle yapması gerekmişti, geriye kalan şey boyutlar arası enerji yaratabilmek için gereken formül olacaktır ve bu yalnızca kütle ve ışıkla açıklanamaz."

Sentinel Prime'dan söz edilmiş, sinyali vermişler aslında 3.film için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimser -- 17 Ekim 2011; 18:29:12 >
  • Transformers - 1984
    Transformers The Movie - 1986
    Transformers Armada - 2002-2003
    Transformers Energon - 2004-2005
    Transformers Cybertron - 2005-2006
    Transformers Prime - 2010-...

Bu serileri de zleyin, zevkinizi katlayın. Basit veya çocuksu gelebilir ama zamanla ısınırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 26 Ekim 2011; 0:55:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.