Şimdi Ara

Transformers : Dark Of The Moon (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
32.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün izleme fırsatım oldu. fena sayılmazdı.
    Film sadece aksiyon ve efek yönünden başarılıydı.3d'nin etkisi var sanırım birazda.
    Ayrıntılı yorum yapmadım nedense içten gelmedi.Ayrıca film bayağı bi uzundu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K_2_K


    quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    Ve Michael Bay yine Bay'liğini yapmış. Film propagandadan, emperyalizm vurgusundan ileriye gidememiş yine. Önceki filmler gibi yani.
    Senaryosu 5, oyunculukları 5 zorlasak 6, kurgusu 4, efektleri ise 9 hatta zorlasak 10 alır 10 üstünden.
    Daha önceki sayfalarda da dediğim gibi Bay'in olayına hele de Transformers'ına alıştık artık. Filmden senaryo ya da kurgu beklemeden, efekt odaklı bir beklentim vardı ve bunu da oldukça karşıladı diyebilirim. Sinemada aksiyonu seven biriyim ve aksiyonu bol hatta fazla bir film beklentilerim ölçüsünde beni tatmin etti nihayetinde.
    Kimi yerlere seyirciyi şaşırtacak senaryo ögeleri eklemişlerse de film içinde kopuk sahne epey fazlaydı.

    Sentinel'in hain çıkması, şu Decepticon'lara çalışan eleman vs şaşırtıcı ögelerdi.
    Gerçi madem Sentinel Prime gibi bir olay vardı neden bu Megatron 2 filmdir başka işlerle uğraşıyordu da bunu hiç ortaya çıkarmadı o da ayrı mevzu. Yok energonmuş yok allsparkmış.
    Sentinel çok karizmatik bi şeydi ama yazık oldu. Ayrıca yeni CIA direktörü de bi garipti, uymamış gibiydi role.
    Ayrıca bu filmdeki "uzaylı istilası" teması da farklı bir hava katmış filme

    Efektler baştan sona iyiydi, yalnızca 1-2 yerde robotlar çok sırıtıyordu "ben bilgisayar ürünüyüm" diye. Genelinde gerçekçiliği fazlaydı.
    Neyse vel hasılı izledik bitti. Bundan 20 yıl öncesinin robot filmlerine bakıyorum bir de bunlara bakıyorum da 20 yıl Holywood'u çok çok geliştirmiş gerçekten.

    Filmin çıkışında kuzen " orda Sam yerine Cüneyt Arkın olacaktı ki "Sentinelllll köpppeeeek" dedi mi olayı bitirirdi, Megatron fino köpeğine dönerdi" dedi ki filmin ve sonrasının en güzel anıydı zaten.


    yaptığım yorumu burada görmek şaşırttı.
    Ayrıca yanında az konuşmam gerektiğinide anladım



    Sen bu konulara girer miydin
    Güzel yorumunu herkes görsün istedim fena mı.




  • 3d icin gidilir mi su ana kadar 3d diye gittigim filmler vasatı gecemedide
  • real 3d olarak izledim...Yine her zamanki gibi mükemmeldi...
    Yanlız karayip korsanlarını istinye park'te IMAX salonunda izledim şu an benim kafam karıştı IMAX mi daha iyi real 3d'mi yoksa xpand'mı...IMAX daha iyi olmalıki çünkü istanbulda sadece istinye parkta var ankarada'da bi yerde var...
    Ama bu real 3d'de fena değildi....Fakat bu gözlüğe ayrı para vermek tam bi saçmalık...paralı labilir kızdığım nokta neden bileti alırken söylemiyolar gözlük ücretli filan diye...gözlükleri büfeden alın dedi görevli gittik gözlükleri aldık 2tl dedi şok oldum...

    Filme dönecek olursak:


    Bi arkadaşında dediği gibi decepticon'lar bi anda ülkeyi ele geçirdiler her şey bi anda oldu ama öyle olması gerektiğinide düşünüyorum çünkü hızlı geçişler olmasa film bitmezdi herhalde...ve birde tuvalet sahnesi ve ruslar ile olan diyalog sahnesinde gülmekten yarıldım :D :D...Ve Film biraz ezeli andırdı :D :D sam'în sevgilisi ismini hatırlayamadım cyrla mıydı o megatrona gidip sen lider olamıyacaksın diyip konuşup onu gaza getirmesi filan sonra onunda sentinell'e saldırması çok çok yerinde bi hareket oldu....




  • Arkadaş ben bir kaç şeyi anlamadım filmde:


    Koskoca Megatron nasıl 50 kilo kızın gazına geliyor? Geliyor Sentinel'i paralıyor falan, e daha önce niye yapmadı bunu yapabiliyordu ise?

    Arkadaş bu binanın yıkılma sahnesinde, kız 2 kere geberiyordu, ikisinde de Sam kolundan yakaladı. Normal şartlarda o durumda Sam'in de düşmemesi mümkün değil. Ama nasılsa artık 2 kere kız bağıra bağıra geliyor, Sam amcamız yakalıyor kolundan hiç zorlanmadan. (Bina da eğik hatırlatayım.)

    Sam bir bölümde Starscream'e galiba bir şey atıp yapışıyordu. Robot bunu havada döndürüyor falan. Hangi insanın kolu o esnada yerinden çıkmaz arkadaş ya? Adam havada 4 dönüyor, ama kolu zedelenmiyor bile.

    Bumblebee madem bu kadar iyi dövüşüyor, neden ezdiriyor kendini... Sırf böyle acıklı bir sahne yapmaya çalışmışlar, millet ağlasın falan diye. Sonra aynı durumda B.bee yine dövdü arkasındakini. Önceki sahneden farklı bir şey de yoktu yani.

    Şu iki küçük robot olmasaydı bütün Autobot'lar maşaklara geliyordu, bu da ilginç bir detay.

    Ha son olarak da bu istila sırasında şehirde 1 adet insan bile olmaması acayip komikti. Askerler var robotlar var, Sam var kız var. Bu kadar bütün Şikago zaten.

    Ruslar her zamanki gibi kötü adam olmuştu filmde. Amerika'nın kuyruk acısını bir kez daha gördük. Acayip tırsıyorlar Ruslardan arkadaş.


    Son derece saçma ve komik bir film olmuş bence. Sadece efektler için izlenir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Filme bu gün gitdim . Çok güzel di aksiyonun en üst düzeyde olması beni benden aldı . Filmde tek beğenmediğim nokta sanırım kızdı sam sam demekkten başka bir halt etmedi 2. bölümde. He kışkırtması olmasa herşey ters giderdi hakkını yemeyelim .

    Şu propaganda yapılıyor vs diğenleri anlamıyorum . Adamlar baba film yapıyor tabiki ülkesinin propagandasını yapıcak . Bizim türklerde yapsın bu tür yapımlar her türlü izlenir propgandamızıda yaparız iyi reklam olur ama nerdeee anca recep ivedik çeker bizimkiler. Propaganda olayı boş tartışma bence...

    Birde mantık aramayın filmlerde yaslanın arkanıza colanızı msıırınızı yiyip izleyin ;)

    He mantık hatasımı arıyonuz benim gözümede çarpan kzıın 2. bölümü tamamen topuklu ayakkabılar ile geçirmesiydi al sana mantık hatası o_O
  • quote:

    Yalnız anlayamadığım bazı hususlar var ki.


    Bu anlayasın diye değil de, oturup bakasın diye çekilmiş bir film.

    Yeterince sütun var, 100 tane miydi onlar, neydi yetmiyorsa iki sütun daha bulmuşlar böyle yakın plandan çekilme bol bol, kubbeler de var, bir kaç robot, uçak filanda eh, daha ne olsun ki, oturun izleyin. Hayatın anlamını aramaya hacet yok. Çifte sütunlar ortada olmadığı zamanlarda uçan, kaçan, patlayan filan şeylerde var, eh daha ne istiyoruz ki :)

    Bir enteresan tartışma dönüyor. Yılan hikayesi gib bir şey zaten, XPanD, RealD, IMAX.. Daha önce IMAX'te izledim. Dünde gidip RealD ile. RealD iyi, güzel, şahane gösteriyor ama, IMAX'ın tırnağından daha fazlası olup olamayacağı tartışılır. IMAX'in aksamadığı, hasta olmadığı durumda, rakibi yok.

    Olayı biraz şöyle özetlemek lazım. Salon filmi diyelim. Yani çekimler dar mekanlarda, bina içinde filan. Dövüşler yakın. Geniş alanlar filan yok. Bu durumda RealD gayet iyi netice verir. Çünkü yakın çekimde ghosting vs. gibi sorunlar RealD'de daha azdır. IMAX bu noktada geri kalmasa bile, En azından RealD'den öne de pek çıkamaz.

    Fakat olay geniş mekanlar, uçaklar, ormanlar filansa, o zaman işin rengi değişlr. Robotun teki bir gökdelenin tepesinde esip gürlüyorsa, dev bir tırtıl koca gökdelenleri kemiriyorsa filan, o zaman IMAX budur der. Sizi mekanın ortasına götürür. Öyle olunca da, seyirciyi ayaklandırıp filmi de alkışlatır işte aynen.

    Bence bu filme gidilir. 3D gidilirse, dorğu düzgün bir salonda gayet iyi keyf alınır. IMAX'e gidilebilirse, çok daha iyi bir macera olur. Gerçi sanırım artık gidilecek film kalmadı ortada ama, belli olmaz.




  • skoylu uslubun çok gereksiz ve sacma ke3ndine çeki düzen ver

    lmax iyidir kalitelidir herzaman şaşmaz ...

    ayrıca film süper olmus eniyi sahne sam in otoyolda arabadan savruldugu sahneydi o çıglıklara çok güldüm
  • o değilde ben bu 2 küçük robota gülmekten öldüm.
  • Filmi 2D olarak izledim sinemada. Beğendim, güzeldi. Aksiyonu falan boldu. Optimus favorim.
  • Xpand 3D'de bile harika bir deneyimdi, IMAX ve Real D'de düşünemiyorum artık nasıl olduğunu.
  • Film tek kelimeyle berbattı.Hele hatunun megatronu gaza getirdiği bölümde baya güldüm.
  • İzmit Dolphin'de izleyen varmı bu filmi? BEn fragmanlarda Truva efsanesi ile 300 arası gidp gelen bir filmi soracağım; hani adam ışıktan bir ok kullanıyor, adı ne acaba bu filmin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigen

    İzmit Dolphin'de izleyen varmı bu filmi? BEn fragmanlarda Truva efsanesi ile 300 arası gidp gelen bir filmi soracağım; hani adam ışıktan bir ok kullanıyor, adı ne acaba bu filmin?


    Immortals

    http://www.imdb.com/title/tt1253864/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AhmetG1

    o değilde ben bu 2 küçük robota gülmekten öldüm.


    Einstein'a çok benziyor robotlar saçları falan







  • filmin 2. yarısının ilk 30 dakikasi olaylar fazla kopuk gidiyor.filmi kırpmışlar gibime geldi kısaltmak için?

    3d ve bol aksiyon sayesinde bence serinin en iyi filmi oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 18 Temmuz 2011; 13:45:55 >
  • Serinin en iyi filmiydi ama robotlardan neden kan çıkıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LightningRaZor

    Serinin en iyi filmiydi ama robotlardan neden kan çıkıyor


    bence mazot o ama kan da olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LightningRaZor

    Serinin en iyi filmiydi ama robotlardan neden kan çıkıyor


    Tamamen robot (metal) değiller .

    İlk filmde airforce1 dan 1 dk da bilgileri çalan robot için araştırmacı ekipden bayan şöle demişdi ;Bunu ancak dna sı olan bir bilgisayar yapabilir i.
  • DNA temelli olabilirler ama et ve kan olması imkansız yani kısaca robotları zaten maymun etmişler yani bildiğin tipik amerikalı espri anlayışına sahip insanlaştırdıkları için de kan yerine mazot ve diğer makine yağları ile böyle bir görüntü ortaya çıkartmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.