Şimdi Ara

Transformers (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
9.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocukken, hatırlarım hiç kaçırmazdık bu çizgi filmi. Eğer yemek vaktine geliyorsa bile, yemeğimizi tepsiye yerleştirir ve geçer televizyon başında yerdik. Nedense hayatımızda çok önemli bir yeri vardı bu robotların.

İŞTE EN SON ÇIKAN FRAGMAN
    http://www.youtube.com/watch?v=8I9pjXLbkNM

VE RESİMLER
    http://movies.yahoo.com/summer-movies/Transformers/1808716430/photos/17
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bayağı bi filmmiş yav ben animasyon falan sandım dı
  • ilginç olacağa benziyor genelde bu tür filmleri sevmesem de :)
  • 300 ve bu fılm en cok bekledıklerım..Bir an önce gelseler
  • transformersları severim hemde cok!!!

oyuncakları bile var evde!!

Transformers (2007)

bi tane daha vardı onu birisine verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 31 Ocak 2007; 2:34:17 >
  • animasyonu yapılmıştı bunun zamanında. ben indirmiştim hastasıyım transformers ın. fakaaat ! önceki topikte yazdığım gibi bu tip filmlerden önce oyuncakları gelir bilirsiniz.ben de hep kolaçan ederim oyuncakçıları (hala :))
    optimus prime ı itfaiye aracı olarak gördüm. bu ne şimdi ya? neden ? NEDEN?
  • Gelsede gitsek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adanalı (2008-2010) | ATV
    17 yıl önce açıldı
    Rambo (2008)
    17 yıl önce açıldı
    Hancock (2008)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakkaten gelsede izlesek....
  • quote:

Orjinalden alıntı: myze

fragmanlarda otobotları kaçamak gösteriyorlar, her sahnede insanlar var. ya film hiçbir işe yaramaz bir film ya da çok etkileyici şeyler çıkacak. benim umudum yok pek. optimus prime, jazz, megatron'u şöyle göstere göstere karşımıza çıkarmalılar. yoksa napıyım her sahnede insanların yer aldığı boş beleş aksiyon filmini.

bu filmi özetleyen bir fragman değil sadece filmin habercisi yönünde bir fragman nede olsa film 4 Temmuz da vizyona girecek daha asıl fragman henüz yayınlanmadı ve en önemlisi filmin yapımcısı STEVEN SPIELBERG yani bu film diğer filmler gibi baştan savma olması imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juna1986 -- 29 Ocak 2007; 21:43:26 >
  • malesef yönetmeni michael bay ama. bu da içimin ürpermesine yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kujeste -- 30 Ocak 2007; 5:24:45 >
  • Michael Bay da iyi bir macera filmi yönetmenidir
  • ne zaman gösterime giriyor?
  • 4 temmuzda vizyona girecek
  • Abi super bir film olacak tam da dogum gunumde cıkıyor amaa turkıye ye acaba aynı zmön da mı gelecekk kii inşallah aynı zmn da gelırr
    Abi filmde galıba gene cızgı fılmı gıbı ıı ve kotu olanları var bunlarıı bana fragmandan oyle geldı amaa oyle olursa dahaa guzel olur benceee
  • emarım aynı zamanda gelir bende çok merak ettim...
  • hikaye ye göre kötü robotlar Deception'lar dünyamıza Energon Cube isimli enerji kaynağını bulmak üzere gelirler. Savaşın diğer ucunda insan sever robotlar Autobot'lar var.
  • bazı arkadaşlar fragmanı arıyordu
  • favorim tabii ki Optimus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Mart 2007; 0:13:18 >
  • melodisi hala kulağımda
  • keşke beast wars halinde çekilseydi daha çok ilgi çekerdi :) helede ustlerine metal yagmur yagdıktan sonraki halleri off off... araba vinç uçak vs vs donuşen otobot hallerini hiçbir zaman sevemedim transformersda en sevdiim karakter grimlock du dinobotların lideri.... ama beast wars cıktı onlarda geride kaldı şimdiki megatron,dinobot,cheetor ve daha fazlası otobotlardan daha ilgi çekici bence beast wars rulz hehe
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.