Şimdi Ara

Transformers (2007) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
9.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Transformers Theme çıktı buradan indirebilirsiniz;

http://www.sectorseven.org/OHD2/deceptibot/theme.zip
  • Len bir ara ''TGRT'' veriyordu ama kaç yıl önceydi bilemiyorum.
  • Arkadaşlar filmin kaliteli güzel bir film olacağndan şüphem yok.. AMA transformers diye izlemeyeceğim çünkü öyle değil alakası bile yok.. Sadece robotlu(canavarlı) diye izlerim... Ve bana asla Transformers(Dönüşenler) tadı vermez... Aşağıda filmdeki robotlar ile gerçek robotların fotolarını koyfum alın karşılaştırın alakası bile yok...Fragmanları izliyordum "nerde bizim roborlar" diyordum sürekli, çünkü fragmanda gördüklerim canavara daha çok benziyorlar sonradan anladım ki gördüklerim optimus, megatron imiş tabi alakası yok özellikle megatron kötü ya onu sırf daha çok canavara benzetmişler, aşağıda bakın hiç bir ilgisi yok gerçeği ile...Sahtelerin hepsin filme ait fotolardır... Keşke transformers çizgifilmin sahtesi vardı filmi ona göre yapsalardı, çünkü bu filmde robotlar hayvanlara yada canavarlara dönüşüyorlardı dediğim çizgi filmin adı "Transformers - Beast Wars" idi. Bu tamamen taklit bir çizgi filmdi ... Beast wars ı sevenler için bu film çok keyif verir ama ben beats wars nefret ediyorum ve bu film iğrençç bence transformers açısından , sadece film gözüyle iyi film olacaktır eminim ama yine söylüyorum Transformersle ALAKASI YOK...
    GERÇEK tıkla
     Transformers (2007)

__________________GERÇEK Optimus___________________________________ SAHTE Optimus
     Transformers (2007)
     Transformers (2007)

________________GERÇEK Megatron_______________
     Transformers (2007)

_________SAHTE Megatron, 7 farkı bulabilen var mı?
     Transformers (2007)

Gerçek megatron
     Transformers (2007)

Transformers (2007)

SAHTE Filme ait görüntüler..
    Sahte Optimus
     Transformers (2007)

Sahte Megatron, özellikle megatronun gördüğünüz gibi alakası yok..
     Transformers (2007)

Transformers (2007)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 13 Haziran 2007; 0:46:01 >

• ne izlerdik be
  • biroldh arkadasim sana katilmamak imkansiz
    Karekterlerin Optimus ve Megatron un cizgifilmdeki ile filmdeki halleri farkli. Fazla ile degisim yapilmis. Bu benim gibi cizgifilmi zamaninda severek izleyenleri uzecek. Ama yinede seyretmesi guzel olacak. Fragman gercekten guzel
  • güzel filme benziyor zaten Gsteven spielberg varsa etkileyici olmasını beklerim . evimde bir tane ferrari var transformers
  • Spiderman 3 kadar beni etkilemese de çok kaliteli bir film olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Spiderman 3 kadar beni etkilemese de çok kaliteli bir film olacak.

Spiderman 3 mü tam komedi filmi bee daha doğrusu aşk filminden farkı yok ne aksiyon var ne macera tamamen duygusal film.
  • ilkokul yıllarında izlerdim.bir sahnesinde ağlıcaktım nerdeyse bir tanesi savaş sonunda ölüyordu.şiddet gibi görünebilir ama anime çocuklara bazı iyi duyguları da gösteriyordu.oyuncağından alabilmeyi çok istemiştim.ama malum para.o zamanlar noktada bi tane lüks bir oyuncakçıda görmüştüm.bi de kardeşimin okul arkadaşı vardı zenginmiş onun serisinin olduğunu söylerdi bana. imrenirdim benim niye yok diye. oyuncaklarımın bazı parçalarını birleştirir o robotlara benzetmeye çalışırdım ve kafamdan oyun oluşturup savaştırırdım onları. ne günlerdi bee.onlar geride kaldı ama hatıraları insanın yaşamında yer ediyor.çocukluğumuz onlarla geçti.
    işallah çıkar da bu sefer hepsini alıcam ahtım var.acısını çıkarcam.yaş 22 ama olsun.istersen 70 yaşında ol ama içinde hep bir elektrikli tren hayali olsa gider bir set alır utanmadan oynarsın.
  • transformers oyuncaklarım bile hala depoda.
    bulabileceğime inansam arayacam.
  • çok güzel olacak yaa bekliyoruz sabırsızlıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

ilkokul yıllarında izlerdim.bir sahnesinde ağlıcaktım nerdeyse bir tanesi savaş sonunda ölüyordu.şiddet gibi görünebilir ama anime çocuklara bazı iyi duyguları da gösteriyordu.oyuncağından alabilmeyi çok istemiştim.ama malum para.o zamanlar noktada bi tane lüks bir oyuncakçıda görmüştüm.bi de kardeşimin okul arkadaşı vardı zenginmiş onun serisinin olduğunu söylerdi bana. imrenirdim benim niye yok diye. oyuncaklarımın bazı parçalarını birleştirir o robotlara benzetmeye çalışırdım ve kafamdan oyun oluşturup savaştırırdım onları. ne günlerdi bee.onlar geride kaldı ama hatıraları insanın yaşamında yer ediyor.çocukluğumuz onlarla geçti.
    işallah çıkar da bu sefer hepsini alıcam ahtım var.acısını çıkarcam.yaş 22 ama olsun.istersen 70 yaşında ol ama içinde hep bir elektrikli tren hayali olsa gider bir set alır utanmadan oynarsın.

Transformers bir ANİME DEĞİLDİR yada anime çizimi ile yapılmamıştır... Amerikan çizgifilmidir karıştırmayalım lütfen.... Anime versiyonuda vardır, sahtesidir adı da "transformers beats wars" idi ve sahtesi iğrençtirde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 16 Haziran 2007; 15:28:15 >

• Cocukken kacırmadigim bu cizgi film simdi sinemaya gelior .Sanki hayal gibi İnanılamaza benzior . spielberg imzasıyla daha önce artık bilimkurgu film yapmıcagım demişti demekki dayanamadı .
  • Ya zaten ben hep böyle filmeleri beğenmişimdir.

Dönüşenler'le alakası yok biliyorumda , çok vurdulu kırdılı sahne var ondan gidicem...
  • fragmana baktım ve inanılmaz bence kacırılmaz
  • :)

Transformers (2007)
  • filmi izledim okadar da bana çizgi filmini hatırlatmadı yinede fena değildi film izlemenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.