Findeks: Faizsiz olan kredinin erken kapatılması
Merhaba,
Kampanyalar kapsamında sıfır faizli alınmış olan kredinin erken kapanması kredi skorumuzda nasıl bir etki bırakır?
Bildiğim kadarıyla kredi çıktıktan hemen sonra krediyi kapatmak gelecekte kredi almamıza olumlu yansıyan bir durum değil. Eğer faizli bir kredi olsaydı o faizi ödememek için erken kapatmanın ekonomik faydası olabilirdi ancak faizsiz olan bir krediyi erken kapatmanın nasıl yansıyacağını bilemiyorum.
Daha önce kredi kullanmadığım için bir sicil oluşturma maksatlı alınmış bir krediydi ama her ay onun ödemesini yapmak da insanı uğraştıran bir şey.
Kapatmalı mıyım yoksa sonuna kadar devam mı etmeliyim, 12 aylık kredinin son 4 ayındayım.
Herkese merhaba,
Findeks raporunda bildiğiniz üzere mevcut kredi kartlarımız ve hangi tarihten beri bunların kullanıldığı listeleniyor. Okuduğum kadarıyla kredi kartımızın yaşının fazla olması da puanlamaya pozitif etki eden faktörlerden.
En eski kartım maalesef aidat talep eden bir kredi kartı, bunu kapatıp aidatsız olan versiyona geçiş yapmak istiyorum gene aynı bankada.
Sorum şu: Findeks raporunda eski kart kapansa dahi aynı bankadan başka kartı çıkarttığımda kartın yaşı sıfırlanır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Dizel ve Maksimum 1.6 litre araç tavsiyesi?
|
Thinkpad X1 Carbon Klavye Degisimi
|
Kombi Fiyatına Ek Masraflar?
|
Philips TV'deki Banner Sorunum (Çözüldü)
|
|
0.16 Promil ile Ehliyete el konulur mu?!?
|
40+" LED/Plazma Tavsiyesi
|
Spacer?
|
63697A6769.jpg |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.026
İkinci El Bölümü Mesajları: 310
Konularının görüntülenme sayısı: 20.824 (Bu ay: 341)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El