Şimdi Ara

Transformers (2007) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
9.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

keşke beast wars halinde çekilseydi daha çok ilgi çekerdi :) helede ustlerine metal yagmur yagdıktan sonraki halleri off off... araba vinç uçak vs vs donuşen otobot hallerini hiçbir zaman sevemedim transformersda en sevdiim karakter grimlock du dinobotların lideri.... ama beast wars cıktı onlarda geride kaldı şimdiki megatron,dinobot,cheetor ve daha fazlası otobotlardan daha ilgi çekici bence beast wars rulz hehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

hocam ağır takiptesin sanırım :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

keşke beast wars halinde çekilseydi daha çok ilgi çekerdi :) helede ustlerine metal yagmur yagdıktan sonraki halleri off off... araba vinç uçak vs vs donuşen otobot hallerini hiçbir zaman sevemedim transformersda en sevdiim karakter grimlock du dinobotların lideri.... ama beast wars cıktı onlarda geride kaldı şimdiki megatron,dinobot,cheetor ve daha fazlası otobotlardan daha ilgi çekici bence beast wars rulz hehe

sadece şunu soyliyim beast warsın tum sezonları izledim sayılır ama transformersın sadece ilk sezon ve armadasının birazını izledim o kadar beast wars ilk başta otobotlara alıştıınız için deişik gelior ama sonra sarıor , merak edenler youtube den beast wars yazıp bulabilirler ,ayrıca beast warsda otobotlarda var yeni optimus , otobot optimusun yok olmasını engellemek için uraşıo, eskiler devre dışı uzay gemilerinde yatıolar neyse daha fazla yazmiim merak edenler aratsın indirsin izlesin benim hoşuma gitti ayrıca beast wars animasyon yani 3D

• 7 nisan mı 4 temmuz mu?
  • 7 NİSAN 2007
  • 4 temmuz ya... şaşırmayın...

amerikanın kurtuluş günü olduğu için o gün çıkıyor..
  • EVET 4 TEMMUZDA
  • Hadi bakalım bekliyoruz. Yaza güzel bir film daha. Çocukken seyrederdim çizgi filmini de
  • Bunun da filmini yaptılar deemek
  • Fragmanını izledim , biraz saçma geldi
  • Transformers için olmazsa olmaz Link arkadaşlar Burada >>>>>Tıkla<<<<<<<
  • Clip from Transformers that was featured during the MTV Movie Awards Pre-Show
    filmden 26snlik bir bölüm
    http://www.youtube.com/watch?v=0kZHybANP4k

Süper olucak Transformers 4 gözle bekliyorum
  • mükemmel bir fragman olmuş, sabırsızlanıyorum
  • ya bu film çok hoş olcağa benziyo her cinemaya gittiğimden beri fragmanı çıkıyo taaaaa parstan beri fragmanı çıkıyo ama çok güzel bir film ya paylaşım için sağol kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levh-i Mahfuz -- 6 Haziran 2007; 11:03:34 >
  • merakla bekliyorum!!
  • Arkadaşlar filmin çıkış tarihi 1 gün öncesine alındı 3 temmuzda çıkacak.
  • Aman çıksına ne zaman çıkacaksa çıksın izleyelim. Baya iyi olacağa benziyor hadi hayırlısı. Benim favori HotSHots
  • sabırsızlıkla bekliyorum
    bu fragmanda daha çok benzemiş, ilk fragmandan fazla anlaşılmıyordu birşey
  • süperrrrrrrrr
  • agaaa ohaa filan oldummm yani steven abimiz gene isminin varligini ortaya koymus gorsellik baqimindan super sabirsizlikla bekledigim filmlerden biri...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.