Şimdi Ara

Transferi kapadık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Kavalcı yaptığı açıklamada;

" Nene ile her konuda anlaşmıştık. Ancak PSG Kulübü bir Rus Kulübü'nün Nene için 6 milyon Euro bonservis bedeli verdiğini bizlere açıkladı. Daha sonrada oyununun satılacaklar listesinde olmadığını iletti. Bizde yapılan bu açıklamaların ardından Nene'den vazgeçtik. Hocamız oyuncu almamıza gerek olmadığını iletti. Transferi kapadık." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • geleydi böyle dans edicektim;

• Yazıklar olsun. Yönetimde ne vizyon nede kabiliyet var. Bir futbolcu alıcaktınız be alt tarafı 1 oyuncu. Hadi onu geçtim Gökhan Süzen'i bile almayı beceremediler. Geldiklerinden beri yaptıkları bi tane bile doğru düzgün iş yok. Yeter ya sabrım kalmadı artık. Çocuğum olursa Beşiktaş'lı yapmıycam arkadaş hadi biz armaya renklere aşığız vazgeçmeyiz sevdamızdanda, çocuğum bari gençliğini Beşiktaş ile üzülerek heba etmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe de şok transfer
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Canin sagolsun yonetim...unutmayalim ki bu adamlar bu islerde cok tecrubesiz , adali gibi tecrubeli olanlar camiaya sirt cevirdi.digerleri icinde yd'nin adamlari diye yonetime alinmayarak en dogrusu yapildi(ates,erdogan haric).halil gibileri saymazsak en azindan zarate gibi nene gibi besiktas'imizin ismine yakisir oyunculari kadroya dahil etmek icin sonsuz ugras verdiler..kabak tadi vermis olsada artik su kuarezma'dan yararlanmaya bakalim belkide en onemli transferimiz bu olur.

• Yazıklar olsun. Yönetimde ne vizyon nede kabiliyet var. Bir futbolcu alıcaktınız be alt tarafı 1 oyuncu. Hadi onu geçtim Gökhan Süzen'i bile almayı beceremediler. Geldiklerinden beri yaptıkları bi tane bile doğru düzgün iş yok. Yeter ya sabrım kalmadı artık. Çocuğum olursa Beşiktaş'lı yapmıycam arkadaş hadi biz armaya renklere aşığız vazgeçmeyiz sevdamızdanda, çocuğum bari gençliğini Beşiktaş ile üzülerek heba etmesin.

• Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz ondan sonra yönetime kızıyorsunuz...Nene için söylüyorum, yönetimden aldık, anlaştık, bitti gibisinden bir açıklama geldimi?...Hayır...Burda forumda daha dereyi görmeden paçaları sıvarsanız oalcağı bu...Yönetim transferi ucuza getirmeye çalıştı, olmadı onlarda almadılar...Bu kadar...Ticaret bu, anlaşamamışlardır...Ben burda yönetime sallayanları anlayamıyorum...Kulübün durumu ortada...Geçmiş yönetimin zamanını ne çabuk unuttular...Hep böyle ateş topları, bombalar ile buralara gelmedik mi?...Ona 5 buna 3 derken borç gırtlağa geldi...Yeni yönetimde buna göre bir politika izliyor...Şu çok atıp tutan arkadaşlar madem pahalı transfer istiyor, yıldız istiyor ellerini ceplerine atacak...Gidip bir değil iki forma alcak, her maça gidemesede kombinesini alacak, ayda bir kartal yuvasından ufakta olsa bir ürün satın alacak...Hem bunları yapma hemde transfer yapılmıyor diye salla burdan...Oh ne ala memleket...

• Beyler kulüpte kriz var, yenilenmeye gitti, ücreti fazla diye Quaresma ile arası bozuldu, çıkarıp Nene'ye 6 milyon verseydi kızmanız gerekmiyor mu normalde? Haksızlık ediyorsunuz bence. Bonservis konusu halledilse Nene gelecekti, pürüz çıkmış ki olmamış. Bonus gibi bir şeydi zaten, bu güne kadar muhabbetini bile etmediğiniz adam için bu kadar aşırı tepki vermeyin.

• Şu 2 sezon haricinde istatistikleri 30 maç 4 gol olan bir adam için koparılan yaygaraya bak. Başkaları 35 yaşındaki transferi bile yere göğe sigdiramiyor, escude yerine crisi alsak gider bogazlardiniz demek ki.

Yok arkadas bizim taraftara en layık baskan Demiroren gibiler. Ödeyemeyecegi borcun altına giren göz boyamak icin saçma sapan transferler yapan, kendi şakşakçılarına bedava bilet dağıtan baskan seviliyor bu camiada.

Orijinalden alıntı: Rapator

Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz ondan sonra yönetime kızıyorsunuz...Nene için söylüyorum, yönetimden aldık, anlaştık, bitti gibisinden bir açıklama geldimi?...Hayır...Burda forumda daha dereyi görmeden paçaları sıvarsanız oalcağı bu...Yönetim transferi ucuza getirmeye çalıştı, olmadı onlarda almadılar...Bu kadar...Ticaret bu, anlaşamamışlardır...Ben burda yönetime sallayanları anlayamıyorum...Kulübün durumu ortada...G eçmiş yönetimin zamanını ne çabuk unuttular...Hep böyle ateş topları, bombalar ile buralara gelmedik mi?...Ona 5 buna 3 derken borç gırtlağa geldi...Yeni yönetimde buna göre bir politika izliyor...Şu çok atıp tutan arkadaşlar madem pahalı transfer istiyor, yıldız istiyor ellerini ceplerine atacak...Gidip bir değil iki forma alcak, her maça gidemesede kombinesini alacak, ayda bir kartal yuvasından ufakta olsa bir ürün satın alacak...Hem bunları yapma hemde transfer yapılmıyor diye salla burdan...Oh ne ala memleket...

Hocam bende bu yönetimi destekliyorum ama bu sefer kendileri kasindilar. Karabük macindan sonra zaten insanlar takimdan memnundu cok büyük bir transfer beklemiyordu hatta Drenthe transferini bile cogu kisi müthis buluyordu ama yönetim olma ihtimali yüzde 1 olan Nene icin beklentileri arttirdi insanlar sabahtan beri bilgisayarin basinda bekliyordu ve yöneticilerde sanki transfer olacak gibi bir hava yarattilar yani kisaca kahraman olmaya calistilar eger 1.7 milyona Neneyi getirselerdi süper yönetim, harika yönetim diye övüleceklerdi ama bu riski aliyorlarsa bu sefer elestiriyide hakettiler. Bana göre bu is en cok Quaresmaya yaradi büyük ihtimalle taraftarin gazini almak icin yarin Q7 affedilir ve 3 aydir ugrasilan hersey son günde yönetimin kahraman olma cabasi yüzünden rezil olur.

• Uçak nolmus la

İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • Yönetimin yapacağı tek şey vardı.

MADEM Q7'Yİ OYNATMIYORSUN MADEM 1 SENE SONRA BONSERVİSİNİ ALIP BELEŞE GİDECEK EN İYİSİ BONSERVİS ÜCRETİ YERİNE Q7'Yİ VERSELERDİ İŞTE.

Orijinalden alıntı: Rapator

Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz ondan sonra yönetime kızıyorsunuz...Nene için söylüyorum, yönetimden aldık, anlaştık, bitti gibisinden bir açıklama geldimi?...Hayır...Burda forumda daha dereyi görmeden paçaları sıvarsanız oalcağı bu...Yönetim transferi ucuza getirmeye çalıştı, olmadı onlarda almadılar...Bu kadar...Ticaret bu, anlaşamamışlardır...Ben burda yönetime sallayanları anlayamıyorum...Kulübün durumu ortada...Geçmiş yönetimin zamanını ne çabuk unuttular...Hep böyle ateş topları, bombalar ile buralara gelmedik mi?...Ona 5 buna 3 derken borç gırtlağa geldi...Yeni yönetimde buna göre bir politika izliyor...Şu çok atıp tutan arkadaşlar madem pahalı transfer istiyor, yıldız istiyor ellerini ceplerine atacak...Gidip bir değil iki forma alcak, her maça gidemesede kombinesini alacak, ayda bir kartal yuvasından ufakta olsa bir ürün satın alacak...Hem bunları yapma hemde transfer yapılmıyor diye salla burdan...Oh ne ala memleket...

+1

• lan bırak biz gerizekalı mıyız? Herşeyi sametin üstüne yıkın, yok Q7yi istemiyor, yok transfere yok dedi oh ne güzel dünya! Gökhanıda samet istemedi di mi? İnsanları enayi yerine koymayın bari ya biz oraya bedava almaya gittik boşuna taraftara ümit verdik adamlar vermeyince k*çımıza bakarak geri döndük demiyorda. Lan adamlar resmen Neneyi bedavaya almaya kalktı ya, farkındaysanız açıklamalarda hiç bizim önerdiğimiz fiyata inmediler falan denmiyor 6m istendi bizde vazgeçtik oh ne güzel dünya
  • Hayır poliyanna mısınız anlamıyorum ki? Nene olmazsa Zarate bugün uçaktan inecek diyen babam mıydı? Bu yönetim değil miydi? Kimse de dereyi görmeden paçayı sıvamış değil bunların hepsi yönetimden alınan haberlerdi, verdiler gazeticilere gazı sonra böyle oldu. Yapamayacaksanız en başta söyleyecektiniz

Orijinalden alıntı: SemolicK

lan bırak biz gerizekalı mıyız? Herşeyi sametin üstüne yıkın, yok Q7yi istemiyor, yok transfere yok dedi oh ne güzel dünya! Gökhanıda samet istemedi di mi? İnsanları enayi yerine koymayın bari ya biz oraya bedava almaya gittik boşuna taraftara ümit verdik adamlar vermeyince k*çımıza bakarak geri döndük demiyorda. Lan adamlar resmen Neneyi bedavaya almaya kalktı ya, farkındaysanız açıklamalarda hiç bizim önerdiğimiz fiyata inmediler falan denmiyor 6m istendi bizde vazgeçtik oh ne güzel dünya

Neyseki yabanci hoca getirmemisler yabanci hocaya sunlari yapsalar 3.hafta istifa ederdi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.