Şimdi Ara

Transferi kapadık! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir Fenerbahçeli olarak yapıyorum bu yorumu; Nene büyük bir oyuncu, gelseydi Beşiktaş'a çok şey katardı orası zaten aşikar. Fakat herkesin bildiği gibi de Beşiktaş bu sene mali sorunlarla uğraşıyor, eski yönetimin haddinden fazla ve gereksiz yaptığı harcamalar, oyuncu ücretleri ve dahası. Şimdi Beşiktaş seyircisi tabiki transfer istiyor, bunda bir hata yok fakat yöneticinin yaptığı o açıklama işleri karıştırdı, yoksa taraftar isyan etmiyor transfer yok diye zaten bu seneyi gözden çıkarttılar, gençlere destek veriyorlar.. Suçlu aranıyorsa uçakta geliyor diyen yöneticidir.
  • Aluko ile görüşülüyor , Lazovic geliyor , Drenthe ile anlaşıldı , Adrian Mutu İstanbul'da , Sezer Öztürk kiralanıyor , Volkan Şen ve H.Altıntıp geliyor , Chamakh kiralanıyor , Baros gelebilir , Nuri Şahine teklif yapıldı , Macheda sürprizi mi ? Gökhan Süzen ile görüşmeler başladı , Nene ile %95 anlaşıldı , transfer sezonu kapanışı 00.00'a ertelendi VEEE.... Ahmet Kavalcı, '' Transferi sezonunu kapattık ''

haber1903'den :D

HABER1903 olarak gerçekleşmeyen bu transferin öyküsünü sizler için araştırdık.

Bundan 10 gün önce Beşiktaş'lı yöneticiler Nene için PSG kulübünün kapısını çalar. Fransızlar "Biz bu futbolcumuz için bir Rus kulübünden 6milyon Euro teklif aldık. Bunun üzerine çıkarsanız bu transfer olabilir" cevabını verir. Bu rakkamı çok fazla bulan Siyah Beyazlılar bu transferden vazgeçer.

Ancak dün gece Beşiktaşlı yöneticileri arayan Brezilyalı futbolcu "Ben kulübümle olan bonservis sorunumu hallediyorum, siz karişmayın, o sorunu ben çözeceğim" diyerek Beşiktaşlı yöneticilerden kendisini almaları için Paris'e özel bir uçak göndermelerini ister.

Bunun üzerine Beşiktaş Yönetimi Paris'e sabah erkenden özel uçak gönderir. Ancak işler istenildigi gibi gitmez, Nene, Beşiktaş yönetimine "Sizden çok özür diliyorum, ben kulübümle sorunu çözemedim, beni bırakmıyorlar" cevabını verir. Bu cevap üzerine Beşiktaş yönetimi bu oyuncunun transfer dosyasını bir daha açılmayacak şekilde kapatır. Paris'te Nene'yi İstanbul'a getirmek için saatlerce bekleyen özel uçak akşam saatlerinde geri doner.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Neresinden bakarsanız bakın tam bir rezilliktir, başka bir şey değil.
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• "yazıklar olsun" tarzında yorum yapanları anlamıyorum. Bu takımın şu durumda transfere ihtiyacı yoktur. Dikkat ettiyseniz bu kadroyla rüya takım dedikleri gs'ye nerdeyse yeniyorduk. Q7'de takıma dönerse tamamdır.
    Beşiktaş bu sene şampiyonluğu kovalar...
  • yahu zaten bu saatten sonra öyle kendini yıldız sanan oyuncu gelmesin, ben sevindim drentheninde neneninde geri kalan kim varsa gelmemesine. bu adamlar bonservisi olmasa bile yıllık 2 milyon euro civarı alıcaktı, bu nasıl feda peki ?

bi gökhan süzen gelseydi bizde iş yapardı. o tarz bi takım olduk artık, işliyoda düzen. daha samet aybaba ve yardımcıları bile klüpten 1 tl alamadılar.

ben size söyliym o herifler gelseydi yine q7 gibi almeida gibi gitsinler diye klüp klüp gezcektik 1-2 yıla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

"yazıklar olsun" tarzında yorum yapanları anlamıyorum. Bu takımın şu durumda transfere ihtiyacı yoktur. Dikkat ettiyseniz bu kadroyla rüya takım dedikleri gs'ye nerdeyse yeniyorduk. Q7'de takıma dönerse tamamdır.
    Beşiktaş bu sene şampiyonluğu kovalar...

Yazıklar olsun diyenlerin büyük çoğunluğu, transfer gerçekleşmediği için değil, yok yere milleti umutlandırılıp utandırdıkları içindir. Akşam uçağından ya Nene ya da Zarate inecek diyenleredir bu tepki. Ki bu bağlamda tepki vermekte sonuna kadar da haklılardır. Olaylar bu şekilde gelişmese çok daha yapıcı şekilde transferi kapadık diyebilirdik.
  • Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, "Size dün yaptığım açıklamada olduğu gibi Nene'yle anlaşmıştık ve Nene akşam saatlerinde İstanbul'a inecek uçaklardan bir tanesinde olacaktı. Futbolcuyu almak için Paris'e özel bir uçak gönderdik. Futbolcuyla sabah saatlerinde her konuda anlaşmıştık; ancak son dakikada araya başka bir teklif girdi. Spartak Moskova'dan gelen teklif işi bozdu. Rus Kulübü son dakikada 6 milyon euroluk bir teklif veriyor. Bunu anlayabilmek mümkün değil. Beşiktaş, anlaşma yaptıktan sonra son bir kaç saat içerisinde bir başka takımın teklifte bulunması başka şeyleri insanın aklına getiriyor" dedi.

JORGE MENDES Mİ ARAYA GİRDİ?

Seyit Ateş, "Bir iddia var. Gerçek olup olmadığını araştırıyoruz. Buna göre takımımızdaki Portekizli futbolcuların menajerliğini yapan Jorge Mendes, araya giriyor ve Spartak Moskova adına PSG'ye Nene için teklif getiriyor. Amaç gerçekten Nene'yi transfer etmek değil. Beşiktaş'ın işini bozmak. Quaresma ve Almedia'yla ilgili konuda, özellikle de Almeida'nın Rusya'ya transferinin gerçekleşmemesinden sonra Mendes'in böyle bir yola başvurduğu iddia ediliyor. Adı üzerinde iddia; ancak araştırıyoruz. Eğer gerçekse gerekenleri fazlasıyla yapacağız" şeklinde konuştu.

NENE'YLE YILLIK 1.5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA 3 YILLIK ANLAŞMA YAPTIK, PSG'YLE 3 MİLYON EUROYA EL SIKIŞMIŞTIK

Seyit Ateş, Nene ve kulübü Paris St. Germain'la kesin anlaştıklarının altını bir kez daha çizerken, "Nene'yle 3 yıllık anlaşma yapmıştık. Bizden yılda 1.5 milyon euro kazanacaktı. Kulubü PSG'yle ise 3 milyon euro sözleşme fesih bedeli konusunda el sıkıştık. Özel uçağımız Paris'e Nene'yi almaya gitti; ancak son dakikada Spartak Moskova çıktı ve fuyatı 6 milyon euroya yükseltti. Bitti dediğimiz transfer gerçekleşmedi. Bunun arkasında Mendes olduğu iddia ediliyor. Araştırıyoruz" dedi.
    Kaynak: Radyospor

• quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, "Size dün yaptığım açıklamada olduğu gibi Nene'yle anlaşmıştık ve Nene akşam saatlerinde İstanbul'a inecek uçaklardan bir tanesinde olacaktı. Futbolcuyu almak için Paris'e özel bir uçak gönderdik. Futbolcuyla sabah saatlerinde her konuda anlaşmıştık; ancak son dakikada araya başka bir teklif girdi. Spartak Moskova'dan gelen teklif işi bozdu. Rus Kulübü son dakikada 6 milyon euroluk bir teklif veriyor. Bunu anlayabilmek mümkün değil. Beşiktaş, anlaşma yaptıktan sonra son bir kaç saat içerisinde bir başka takımın teklifte bulunması başka şeyleri insanın aklına getiriyor" dedi.

JORGE MENDES Mİ ARAYA GİRDİ?

Seyit Ateş, "Bir iddia var. Gerçek olup olmadığını araştırıyoruz. Buna göre takımımızdaki Portekizli futbolcuların menajerliğini yapan Jorge Mendes, araya giriyor ve Spartak Moskova adına PSG'ye Nene için teklif getiriyor. Amaç gerçekten Nene'yi transfer etmek değil. Beşiktaş'ın işini bozmak. Quaresma ve Almedia'yla ilgili konuda, özellikle de Almeida'nın Rusya'ya transferinin gerçekleşmemesinden sonra Mendes'in böyle bir yola başvurduğu iddia ediliyor. Adı üzerinde iddia; ancak araştırıyoruz. Eğer gerçekse gerekenleri fazlasıyla yapacağız" şeklinde konuştu.

NENE'YLE YILLIK 1.5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA 3 YILLIK ANLAŞMA YAPTIK, PSG'YLE 3 MİLYON EUROYA EL SIKIŞMIŞTIK

Seyit Ateş, Nene ve kulübü Paris St. Germain'la kesin anlaştıklarının altını bir kez daha çizerken, "Nene'yle 3 yıllık anlaşma yapmıştık. Bizden yılda 1.5 milyon euro kazanacaktı. Kulubü PSG'yle ise 3 milyon euro sözleşme fesih bedeli konusunda el sıkıştık. Özel uçağımız Paris'e Nene'yi almaya gitti; ancak son dakikada Spartak Moskova çıktı ve fuyatı 6 milyon euroya yükseltti. Bitti dediğimiz transfer gerçekleşmedi. Bunun arkasında Mendes olduğu iddia ediliyor. Araştırıyoruz" dedi.
    Kaynak: Radyospor

• valla alinsa da olurdu alinmasa da benim icin. batuhan yarim sezon idare eder. sezon ortasinda ernst transferinde oldugu gibi dogru bir iki transfer ile canavar gibi takim oluruz.

• gerçekten bu yonetım hıç bir şey bilmiyor.buyuk transafer yapamıyosan yapabılcegın tek sey var.2-3 tane arjantın brezılyadan 19-20 yasında 300-500 bın lıralık bonservıs ucretlı genç alacaksın ve oynatacaksın.tutarsa bu taraftar senı kral yapar tutmazsada sana kımse bısey dıyemez krızdeydık gelecege yatırım yaptık ondan aldık dersın.ama kalkıp paran yokken artıslık yaparsan daha 10. haftayı goremessın.bu yonetım yatıp kalkıp fernandesın dıger portekızlıler gıbı yarı yolda bırakmamasına dua etsın vede sakatlanmasın dıye hergun dua etsın.yoksa hala 10. haftayı goremezler ve bencede son olaydan sonra gormemelılerde

Orijinalden alıntı: OnrbK

O bu değilde şu efsane basketbol kadromuzu hiç ettiler ya yani her zaman savunurum ama aklıma geldikçe kıpkırmızı oluyorum sinirden..

+1903
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.