Şimdi Ara

Transfer yapalım üüüüüüü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya nasıl adamlarsınız abicim siz neymiş gs transfer yapmıyomuş neymiş şlden çok para gelmiş ünal başgan niye yapmıyomuş. Harbiden çok nankörsünüz . Fenerbahçe transfer yapar adamlar 2 yıldır rakiplerine kaptırıyor şampiyonlugu kadroyuda yenilerler size ne oluyo? 6+0+4 kuralı war yabancıları elden çıkarmaya çalışıyoruz siz hala transfer peşindesiniz. Ünal başkan takımı sizden benden daha çok düşünüyo emin olun . Selçuk bedelsiz geldi bu takıma muslera cana + para takasıyla geldi. Gol kralı burak 5 m euro parayla geldi. Eboue ve niceleri ederinin altında geldi. Amrabat hariç. Melo niye satın alınmıyor çünkü alındımı yüzde yüz yatacak adam yani gsnin 1 kuruş çöpe atcak parası yok aysal borçları kapamaya çalışıyo bir yandan. Öyle çok açılanları görüyoruz. Ha transfer yapmak çokmu zor? Alır naniyi farfanı basar parayı sonra sabriyle baltayla oynatsın . Aysal doldursun yıdızları sonra bıraksın demirören gibi taksın borcu gitsin. Hala aysalı beğenmeyenler war tam istediğimiz başkan adam be. Nankörlük etmeyin artık . Bu takıma 2 sene önce drogba sneijder gelcek deseler dötüyle gülerdi millet şimdi nani roben fln cıkıyo gazetelerde neyse kafam bozuldu içimi boşalttım iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceki icraatları, bugün yapılan eleştirileri engelleyemez, engellememeli. Dozunda eleştri her zaman gerekli, şu an sadece genç Türk transferi yapılmamasından şikayetçiyim. Jem, Kerim, Emre Can gibi oyuncular için girişimler olmalıydı. Onun dışında yönetim hakkında bir,şikayetim yok, böyle devam

• o değilde bu sene şampiyon olamazsak buraların halini düşünemiyorum.
  • Sol bek dışında bir transfer beklemiyorum ben zaten öyle über bir yıldız. Riera gitmediği için transfer olmayacak gibi ama yerlilerden 1-2 tane almak lazım tabii.
  • Kadromuz lige yeter artar bile.Ama sampiyonlar ligi icin hala bir iki transfer sart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

o değilde bu sene şampiyon olamazsak buraların halini düşünemiyorum.

2000+ nesil başka takımlara kayar belki
  • quote:

Niye ki?GSli troll sayısı azalır şampiyon olan takımın trolleri artar.olacagi bu cok cok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N 11-ALIŞVERİŞTEN NE ÇIKSIN
    11 yıl önce açıldı
    Bu Türk telekom'u ne yapacağız?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Niye ki?GSli troll sayısı azalır şampiyon olan takımın trolleri artar.olacagi bu cok cok

Bizim troller nasıl olur acaba o nesli merak ediyorum

• Dediklerinin sonuna nokta mı koyarım ama aklıma takılan bişey var Galatasaray neden altyapıdan hiç futbolcu çıkaramıyor.
  • işler iyi giderken eksikleri söylemek ona göre önlemler alınmasını istemek de suç olduysa biz buraya yorum falan yazmayalım arkadaşlar
  • Ünal başkana laf yok. Gayet de memnunuz. Ama adam cimrilik yapıyor bu apaçık ortada. Yahu senin sol bekin yok ne zamandan beri sol kanat oyuncusunu ŞL nde bek oynattık biz Allah tan iyi oynuyor. Ama oraya işin eğitimini almış iyi bir bek lazım. Parasını verip te alamıyor adam. 2. konu ise Melo nun bonservisi. Geçen sezon ki gibi geç olmadı ama yine de geç oldu. kampa katılmalıydı melo. Sonra hala sağ kanadımız yok. tamam şu baş belası tff kural koydu biraz da o etkili ama başkanın stili bu demek ki. bize saygı duymak düşer. iyi yönleriyle övünüp daha iyi olmak için eleştirmeyeceksek ne için var bu taraftar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Bizim troller nasıl olur acaba o nesli merak ediyorum

Sizin troller 5 yıla anca çıkar. Çeyrek final trolleri

@Daniel Agger

İyi de hocam bahsettiğin isimlerin hepsiyle ilgilenildi. Emre Can'ı Guardiola denemek istiyormuş. İşime yaramazsa yollarım demiş. Kerim ile anlaşıldı ama Fulham'ın hocası inat ediyor bırakmam diyor. Jem Karacan'da durum ne bilmiyorum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Dediklerinin sonuna nokta mı koyarım ama aklıma takılan bişey var Galatasaray neden altyapıdan hiç futbolcu çıkaramıyor.

Belli dönemlerde çıkıyor zaten, sen her sene çıkmasını mı bekliyorsun. Şu an Semih olmasaydı o bölgeye 6-7 milyonluk bir adam alacaktık ve 2011-2012 Emre Çolak performansı tavan yapmasaydı belki de puan kaybedecektik.

Türkiye'de oyuncu kolay yetişmiyor malesef ancak şu bir gerçekki 3 büyükler arasında oyuncu çıkartma bakımından Galatasaray fark atar.
  • Ben de boşuna transfere gerek duymayan bir insanım ancak konu başlığının üslubu rahatsız edici. Hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

işler iyi giderken eksikleri söylemek ona göre önlemler alınmasını istemek de suç olduysa biz buraya yorum falan yazmayalım arkadaşlar

Hocam. Tamamda bazıları mokunu cıkarıyor eleştirinin sanki 2 senedir şampiyon biz değilmişiz gibi konuşuyolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.