Şimdi Ara

Transfer Gelmez Diyenler Girsin Bu Konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=77407

Ben Sadece Misimovic ve Annan Gelmesini istiyorum

Misimovic in İbricicten 2 Pantolon Daha Üst Bir Futbolcu Olduğunu Düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=77407

gömlek olmasın o

• quote:

Orijinalden alıntı: two_face

quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=77407

gömlek olmasın o

Lan Biliyoruz Ya Önceki Yazdığım Mesajlara Bak Gir Facedeki Durumuma Bak sende varya

• pantolon + gömlek ortasını bulalım boxer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

pantolon + gömlek ortasını bulalım boxer

Ortası kemer oluyor
  • Futbolcular alınıyor. Lütfen Bekleyiniz.. %99

Beklenmeyen bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin!..
  • sanki ibriçiç i kaç defa izlediysen,pantolon gömlek hesabı yapmışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU CENGCİLERE NE OLACAK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En kötü ihtimal Ibricic+Annan istiyorum. 27-28 yaşındaki topçuyu yıldız diye almak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

En kötü ihtimal Ibricic+Annan istiyorum. 27-28 yaşındaki topçuyu yıldız diye almak istemiyorum.

O yaşa gelmiş topçular yıldızlık vasfından terfi edip emeklimi oluyor.

Örneğin Ronaldinho 30-31 yaşında artık o bir yıldız değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

quote:

En kötü ihtimal Ibricic+Annan istiyorum. 27-28 yaşındaki topçuyu yıldız diye almak istemiyorum.

Elbette hayır. Fakat büyük klüplerin kendi klübünde sürekli oynayıp, iyi istatistik yakalayan oyuncuları görüp 23-24 belki daha erken aldıkları adamları senelerce kullanıp çok üst düzey biri değilse 27-28 yaşına geldiğinde sattıkları adamları kullanmak istemiyorum. Bir nevi o klüplerin artığını kullanmak istemiyorum. Bende onlar gibi oyuncuyu gençken görüp, alıp yıldız yapıp satmak istiyorum. Çingene pazarlığı ile değil de bu yöntem ile(3 e al 8 e sat gibi) daha iyi ekonomimiz olacağı görüşündeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

quote:

Elbette hayır. Fakat büyük klüplerin kendi klübünde sürekli oynayıp, iyi istatistik yakalayan oyuncuları görüp 23-24 belki daha erken aldıkları adamları senelerce kullanıp çok üst düzey biri değilse 27-28 yaşına geldiğinde sattıkları adamları kullanmak istemiyorum. Bir nevi o klüplerin artığını kullanmak istemiyorum. Bende onlar gibi oyuncuyu gençken görüp, alıp yıldız yapıp satmak istiyorum. Çingene pazarlığı ile değil de bu yöntem ile(3 e al 8 e sat gibi) daha iyi ekonomimiz olacağı görüşündeyim.

Hocam biz de onu istiyoruz ama Türk insanı yıldızları sever , yıldız olmayan yıldızları bile sevebilir.

Biz Ibricic dedik , millet o kim , adamlar kimi aldı biz kimi aldık demeye başladı bile.Rijkaard gibi bir hocaya bile sabredemiyoruz.

• Daha önce de söyledim. Transferin olmaması gibi bir duruma imkan veremiyorum. En kötü ihtimal, giderler Almanya 3. liginde en az 2 futbolcuyu transfer yaptık diye kakalarlar. Eğer ligde de hezimete uğrarsak yönetim kendini direk hedef olmaktan kurtarmak için sarılacağı birşey yapması lazım. O nedenle transferlere kesin olarak gözüyle ben.
  • 3 ü de gelmesi lazım.

ibricic barosa alternatif olur.koskoca gs bir forvetle gitti eskişehire.

O yüzden 2 oyuncu alacaklarsa misimoviçi almazlar ibricici alırlar daha önemli hale geldi çünkü baros 2 ay yok diyelim mehmet battal var o da sakat..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.