En kötü ihtimal Ibricic+Annan istiyorum. 27-28 yaşındaki topçuyu yıldız diye almak istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Yağız
En kötü ihtimal Ibricic+Annan istiyorum. 27-28 yaşındaki topçuyu yıldız diye almak istemiyorum.
O yaşa gelmiş topçular yıldızlık vasfından terfi edip emeklimi oluyor.
Örneğin Ronaldinho 30-31 yaşında artık o bir yıldız değilmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: sPeerless
quote:
Elbette hayır. Fakat büyük klüplerin kendi klübünde sürekli oynayıp, iyi istatistik yakalayan oyuncuları görüp 23-24 belki daha erken aldıkları adamları senelerce kullanıp çok üst düzey biri değilse 27-28 yaşına geldiğinde sattıkları adamları kullanmak istemiyorum. Bir nevi o klüplerin artığını kullanmak istemiyorum. Bende onlar gibi oyuncuyu gençken görüp, alıp yıldız yapıp satmak istiyorum. Çingene pazarlığı ile değil de bu yöntem ile(3 e al 8 e sat gibi) daha iyi ekonomimiz olacağı görüşündeyim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sPeerless
quote:
Elbette hayır. Fakat büyük klüplerin kendi klübünde sürekli oynayıp, iyi istatistik yakalayan oyuncuları görüp 23-24 belki daha erken aldıkları adamları senelerce kullanıp çok üst düzey biri değilse 27-28 yaşına geldiğinde sattıkları adamları kullanmak istemiyorum. Bir nevi o klüplerin artığını kullanmak istemiyorum. Bende onlar gibi oyuncuyu gençken görüp, alıp yıldız yapıp satmak istiyorum. Çingene pazarlığı ile değil de bu yöntem ile(3 e al 8 e sat gibi) daha iyi ekonomimiz olacağı görüşündeyim.
Hocam biz de onu istiyoruz ama Türk insanı yıldızları sever , yıldız olmayan yıldızları bile sevebilir.
Biz Ibricic dedik , millet o kim , adamlar kimi aldı biz kimi aldık demeye başladı bile.Rijkaard gibi bir hocaya bile sabredemiyoruz.
Daha önce de söyledim. Transferin olmaması gibi bir duruma imkan veremiyorum. En kötü ihtimal, giderler Almanya 3. liginde en az 2 futbolcuyu transfer yaptık diye kakalarlar. Eğer ligde de hezimete uğrarsak yönetim kendini direk hedef olmaktan kurtarmak için sarılacağı birşey yapması lazım. O nedenle transferlere kesin olarak gözüyle ben.
3 ü de gelmesi lazım.
ibricic barosa alternatif olur.koskoca gs bir forvetle gitti eskişehire.
O yüzden 2 oyuncu alacaklarsa misimoviçi almazlar ibricici alırlar daha önemli hale geldi çünkü baros 2 ay yok diyelim mehmet battal var o da sakat..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme