Şimdi Ara

(( trakya üniversitesinde ki rezillik))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR..BEN TRAKYA ÜNV.MÜT.TER.(İNG)(İ. Ö.) ÖĞRENCİSİYİM.DAHA ÖNCE SİZLERE HARÇ ÜCRETLERİYLE İLGİLİ SORUNUMUZU BİLDİRMİŞTİK.(HARÇ ÜCRETİMİZ 5.499 YTL'ye ÇIKARILDI)
    YASAL OLARAK YAPTIĞIMIZ BÜTÜN ÇALIŞMALAR OLUMSUZ ÇIKTI.TEK BİR ŞEY DIŞINDA YASADAKİ YABANCI DİLLE EĞİTİM GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN İSTEDİKLERİ %50 LİLİK ZAMMI İSTEMİYECEKLERMİŞ.YA Nİ BİZDEN TALEP EDİLEN ÜCRET 3.666 YTL OLUCAK.BİZ BU ÜCRETİ DE ÖDEYECEK DURUMDA DEĞİLİZ VE BU HİÇBİR SUÇU OLMAYAN,TEK AMACI OKUMAK OLAN 31 ÖĞRENCİ OKULU BIRAKMAK ZORUNDA KALICAK!!!! BİZ BÜTÜN YASAL YOLLARI DENEDİK ANCAK BUGÜN ARADIĞIMIZ YÖK VE REKTÖRLÜK BİZE YAPABİLECEKLERİ TEK ŞEYİN BU OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.VE İŞİN EN İLGİNÇ YANI BU %50LİLİK FAİZ KALKTIĞI ZAMAN EŞİTLİK NEDENİYLE BİZİM 1.ÖĞRETİMLERİMİZ 450 YTL ÖDEYECEK.1.ÖĞRETİM 450 YTL; 2.ÖĞRETİM 3.666YTL ÖDEYECEK...
    BİZLER OKUMAK İSTİYORUZ.BİNBİR EMEKLE KAZANDIĞIMIZ OKULUMUZU BİR ADALETSİZLİĞE BIRAKMAK İSTEMİYORUZ.YASAL OLARAK HERŞEYİ YAPTIK ANCAK SONUÇ ORTADA...TOKAT GİBİ BİR CEVAP ALDIK.BİZLER ARTIK OLAYI BASINA TAŞIYACAĞIZ.PAZARTES İDEN İTİBAREN GEREKLİ HERŞEYİ YAPICAĞIZ.
    DİLFORUM AİLESİNDEN BİRŞEY İSTİYORUZ:BİZLERE YAPACAĞIMIZ MÜCADELE DE DESTEK OLMASI!
    TÜRKİYE ÇAPINDA YAPACAĞIMIZ İMZA KAMPAYASINDA GÖNÜLLÜLER ARIYORUZ.
    VE BİZLERE NASIL OLURSA OLSUN YARDIMI OLACAK İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR.
    LÜTFEN AMA LÜTFEN BİZE ULAŞIN.İSTERSENİZ BU THREADDEN,İSTERSENİZ ÖZELDEN,İSTERSENİZ MAİL ADRESİMDEN (painkiller_17@hotma il.com) AMA BİZE YARDIMCI OLUN...
    İMZA KAMPANYASINA ORGANİZE BİR ŞEKİLDE AYNI ANDA BAŞLIYCAZ.BASINA DUYURULDUKTAN SONRA.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ...

• Burası Dilforum değil farkındasındır herhalde.
  • Allah kolaylık versin sorununuzu yakından takip ediyorum o kişiler içinde bir arkadaşım var söz etmişlerdi durumdan
  • arkadaşlar muhakkak aramızda öğrenci vardır.bana bu mail geldıgınde şok aldım bir devlet üniversitesi bu kadar mı çok arç alır
  • 5.550 ytl harç ücretimi ? hocam naptınız siz kaydını sil özel üniversiteden devam et harç değilde haraç gibi olmus o ücret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 30 Ocak 2008; 0:43:21 >
  • Sanki tıp fakültesi okuyor2. öğretimler pahalıymış ama giriş puanları 1. öğretimlere 1-2 puan düşük bu paraları verebilen çok galiba.Ben olsam bu kadar parayı vermezdim yada 10 milyara tamamlar kendi şehrimde özel ünide okurdum.
  • öyle harç mı olur ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim, Allah(c.c) yardımcınız olsun!

Üniversitelerin paralı olmasını isteyen yönetim anlayışı dilerimki bu halinizi görür. Belki bir şekilde nasıl bir uçuruma gittiklerini anlarlar.
  • Bu ülkede yaşamak için paran olması lazım. yan yana doğmuş iki çocuğun biri diğerinden daha üstün doğuyor. hastalansa tedavi olamaz. kazansa dahi okuyamaz. daha sonra gelişemiyoruz şuydu buydu diyorlar
  • adama resmen " okuma "demişler ya
  • yuh harca bak vakif uni gibi nerdeyse,allah yard.olsun zor vallahi

buarada buyuk harfle yazmak suc teskil etmiomuydu?
  • 3.500 YTL ne demek ya bir öğrenci için ne kadar fazla olduğunun farkında değiller herhalde tamam 2.öğretimler 1.sinden fazla olabilir(hocaların okuldan geç ayrılması vs)fakat bende öderken çok sıkıntı çekiyorum.Babam daha birkaç gün önce bankadan kredi çekmek zorunda kaldı.Bende bu yüzden büyük ihtimalle DGS ye giremeyecem.Son senem bitirip çalışmaya başlıyacam ZORUNLU olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

yuh harca bak vakif uni gibi nerdeyse,allah yard.olsun zor vallahi

buarada buyuk harfle yazmak suc teskil etmiomuydu?

• Başımızıda bağlayıp üstüne su içiren hükümet yök le imamhatipliler konusunda sonuna kadar mücadelesini verirken sizlerede destek olur umarız (!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

Başımızıda bağlayıp üstüne su içiren hükümet yök le imamhatipliler konusunda sonuna kadar mücadelesini verirken sizlerede destek olur umarız (!)

ha ha. komiksin

Arkadaşım bu 3500 YTL tek dönemlik harç değildir heralde. Sırf bahar yarıyılı için mi ödeyeceksiniz bu parayı?
    Yıldız Teknikte 208 lira I.öğretim müh. fakültesi harcı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.