Şimdi Ara

Trakya Üniversitesi Konu Dışı Tanıtım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trakya Üniversitesi (Edirne) - - Dünyanın metrekare başına en çok tarihi eser düşen şehri. Eski Başkentimiz. Öğrenci için gayet ideal. Bar vs. takılmak isteyen için tonla mekan var. Ya da tam tersini istiyorsanız sessiz sakin alkolsüz mekanlarda var. Bisiklet kiralayıp yunan veya Bulgaristan'a çıkabilirsiniz tabi vize şart. İnsanlarının %80'i Atatürkçü + gayet medeniler kimse kimseye karışmaz. Şehir ekonomik açıdan gayet uygun mesela öğrenci evinde kalıyorum. Aylık 650₺ ev kirası (3+1) Ev merkezde.. 50megabit sınırsız fiber internet + Türksat kablo tv (sinema tv, nat geo vs hepsi açık) ayda 80₺ veriyoruz. Ev alışverişleri için genelde Bim, A101 kullanıyoruz. Kısaca maddi açıdan gayet tatminkar bir şehir.

İstanbul'a 2 saat. Ulaşım sadece otobüs ve trenle oluyor. Yeni yapılacak yht ile İstanbul'a 45dk'da gidilebilecek.

Üniversite'nin kampüsleri şehir merkezine yayılmış durumda. Eğitim kalitesi kişiden kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Üniversitenin %30 kadarını yabancı öğrenciler oluşturuyor. Bu yıl çan kalktı ve geçme notu 60 oldu.

Trakya Üniversitesi hastanesi başkanların en büyük hastanesidir aynı zamanda tıp fakültesi her ay akademik dergi çıkarır. Tıp İsteyenler hiç tereddüt etmeden gelebilirler.

Not:İstanbul'da okurken kaydımı sildirip buraya geldim. Aslında İzmir'e geçecektim ama Ege'den istediğim bölüm yoktu. Deü'de dağın başında dendi. Ben de şuan Edirne'deyim. Şehir Muazzam Forumdan çay içmeye gelmek isteyen olursa evimize bekleriz.

Bu arada bu üniversitede size kitlenip bakan bir çok kıza rastlayabilirsiniz. Daha önce Çanakkale Onsekiz Mart ve İstanbul Uni hayatı geçirmiş biri olarak buradaki kızların davranışının çok daha farklı olduğunu söyleyebilirim artık kızların bakışlarından siz utanıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edirneye Uluslararası Ticaret ve Lojistik 4 yıllık bölüm açılması gibi birşey sözkonusumu acaba şuan yok ama bilginiz varmı açılacak veya açılmayacak gibi?

• Marmara Üniversitesi tanıtım

Cok güzel gelin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara'yada geçebiliyordum ama İstanbul'un trafiği yüzünden şehir dışı yazdım.

Marmara'da güzeldir.

Bu arada İstanbul ve özellikle yaşadığım yer Beykoz gibi başka bir yer daha yok..

• Çare Sneijder kullanıcısına yanıt
    Bir bilgim yok ama bilen birilerine sorup sana pm gönderirim.

• Arada edirneye geliyorum. Kızlar güzel.
  • S.N.I.P.E.R kullanıcısına yanıt
    Gönderirsen çok iyi olur ya bekliyorum cevabını.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ev tam olarak nerede hocam ben de edirneliyim.
  • Megapark'ın hemen yanında. Mimar Sinan sitesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.