Şimdi Ara

Traktör Bugatti'yi Çekermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
8.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şimdi Traktör ile Bugatti'yi kıç kıça bağlasak. Her araçdada gazi köklesek Traktör Bugattiyi çekermi ? Bir dostuma sordum Traktörün torku fazla olduğu için çeker diyor sizin cevabınız nedir ?

• Traktörünüz varsa getirin boş bir arazide deneyelim.

Bugatti Veyron'da 1250 nm tork var traktörlerde ne kadar var bilmiyorum ama çekemez bence.
  • bugatti duruyorsa çeker
  • Çekemez herhalde nette bakındım birazda audi a6 3.0 tdi lar falan kaldırıp götürüyo traktörleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Çekemez herhalde nette bakındım birazda audi a6 3.0 tdi lar falan kaldırıp götürüyo traktörleri

ona bende baktım şimdi, audi uçurdu traktörü

konuyada gelirsek, traktörün bugatti yi çekeceğini hiç sanmıyorum. çok teknik bilgim yok hatta hiç yok ama traktör bugatti kadar hızlı bi şekilde max. çekişe ulaşabilir mi? sanmıyorum

• Bugatti'ti getirin deneyelim.

(Resimdeki traktör kuzenime ait, fotoğraf ise bana. )

• quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Bugatti'ti getirin deneyelim.

new holland 4çeker bununla
    1 bugatti birde lamborgini çeker

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asfaltta hayatta çekemez de tarlada çekebilir.
  • Gerçi şöyle bir şey karşısında Veyron'un pek şansı yok gibi.
  • quote:

Çekemez herhalde nette bakındım birazda audi a6 3.0 tdi lar falan kaldırıp götürüyo traktörleri

Kendin diyorsun o hem dizel hem 4 çeker arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Bugatti'ti getirin deneyelim.

Eğer bu traktörle kıyaslarsak mümkün değil çekemez neden;

1) Halat bağlantı noktalarına bakarsak traktörün yukarı bugatt'nin ki aşağıda kalır. Bu da bugattinin gücünü tam olarak yere iletememesine neden olur, traktöre ise avantaj sağlar.

2) Lastikler önemli. Asfalt alanda yapılırsa bugatti lastik bakımından avantajlı ancak lastik avantajı ona bu yarışı kazandırmaz

3) Traktörde diff-lock var, bugattide yok

4) Traktörün lastik ebatı ve dişli oranı en büyük avantajıdır

Son olarak bu nasıl bir fikirdir böyle Fikrin sahibi arkadaşta ne fazteziler var daha kim bilir. Uçak&Gemi, Uçak&Tren filan sormaz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombıra552 -- 11 Ocak 2013; 21:26:19 >

• demekki parayı bulunca traktör alacağız

• Olay traktörde bitiyor :) Range Rover Sport bile arazide dandik bir traktöre dayanamıyor. Temelde arazi canavarı Discovery'dir kendisi. O boyda küçük bir traktör asfaltta Veyron'a dayanamaz ama şu büyüklerden olanlara karşı dayanamaz. Ağırlık farkı bile çok fazla. Ayrıca milyon dolarlık traktörler var. Veyronu iki üç kere satın alırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 11 Ocak 2013; 22:00:45 >

• Bugattinin şansı hiç yok.
  • Bugatti de traktordeki kadar dusuk bir vites yoktur, o yuzden traktor ceker.
    Arazi araclarinda bile Low`a aldiginizda ne baglasan ceker gibi bir his olusturuyor.
  • Traktörden traktöre değişir ama genellikle traktör alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Bugattide 4 çeker değilmiydi.? Hem a6 dizel olsa bile bugattide boş değil hani
  • Bugatti gücü yere birden verir , traktörün ağırlığı ile stabilize olarak olduğu yerde hemen lastikleri yer , kazanan traktör olur cüsse bakımından tabi ki .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Bugattide 4 çeker değilmiydi.? Hem a6 dizel olsa bile bugattide boş değil hani

Bugatti AwD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asfaltta bugatti, arazide traktör götürür diyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.