Şimdi Ara

Traktör Bugatti'yi Çekermi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
8.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Olay traktörde bitiyor :) Range Rover Sport bile arazide dandik bir traktöre dayanamıyor. Temelde arazi canavarı Discovery'dir kendisi. O boyda küçük bir traktör asfaltta Veyron'a dayanamaz ama şu büyüklerden olanlara karşı dayanamaz. Ağırlık farkı bile çok fazla. Ayrıca milyon dolarlık traktörler var. Veyronu iki üç kere satın alırlar...

Bu milyon dolarlık traktörlere örnek verebilir misiniz acaba. Zamanında traktör satışı yapan bir yerde çalıştığım için az çok piyasayı takip ederim. Forumda kilerin dev traktör diye paylaştıkları o makineler çoğunlukla abd içinde kullanılan 500 hp 900 hp arası traktörlerdir. Çoğunlukla belden kırma yani mafsallı diye nitelendirilirler. Klasik ön tekeri arkadan küçük olanlar şuan maksimum 419 bg güç ile case ih firmasının yaptığı bir model olup fiyatı 400000 dolardan azdır. Belden kırmalılar da ise fiyat benim bildiğim 600000 dolar civarıdır. Bir Bugattinin fiyatını geçen traktör hangisidir acaba. Bilgi edinme amaçlı soruyorum.

• Tamam traktör vs bugatti'ye cevabı net bir şekilde aldık

ama kamyon vs traktör ne olur onuda bi öğrensek
  • quote:

Orijinalden alıntı: laktik

quote:

Olay traktörde bitiyor :) Range Rover Sport bile arazide dandik bir traktöre dayanamıyor. Temelde arazi canavarı Discovery'dir kendisi. O boyda küçük bir traktör asfaltta Veyron'a dayanamaz ama şu büyüklerden olanlara karşı dayanamaz. Ağırlık farkı bile çok fazla. Ayrıca milyon dolarlık traktörler var. Veyronu iki üç kere satın alırlar...

Bu milyon dolarlık traktörlere örnek verebilir misiniz acaba. Zamanında traktör satışı yapan bir yerde çalıştığım için az çok piyasayı takip ederim. Forumda kilerin dev traktör diye paylaştıkları o makineler çoğunlukla abd içinde kullanılan 500 hp 900 hp arası traktörlerdir. Çoğunlukla belden kırma yani mafsallı diye nitelendirilirler. Klasik ön tekeri arkadan küçük olanlar şuan maksimum 419 bg güç ile case ih firmasının yaptığı bir model olup fiyatı 400000 dolardan azdır. Belden kırmalılar da ise fiyat benim bildiğim 600000 dolar civarıdır. Bir Bugattinin fiyatını geçen traktör hangisidir acaba. Bilgi edinme amaçlı soruyorum.

Doğru dediniz. Türkiye'de fiyatlar katlanıyor malum. O sebeple dedim. New Holland t9.670, Case Quadtrac 600 falan gibi modeller var.
    Fiyatını geçme mevzusu ise ek parçalarla olabiliyor. Yanlış bilmiyorsam traktör fiyatına makinalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 20 Ocak 2013; 8:30:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laktik

quote:

Doğru dediniz. Türkiye'de fiyatlar katlanıyor malum. O sebeple dedim. New Holland t9.670, Case Quadtrac 600 falan gibi modeller var.
    Fiyatını geçme mevzusu ise ek parçalarla olabiliyor. Yanlış bilmiyorsam traktör fiyatına makinalar var.

O konuyu da bilgim dahilinde açıklamaya çalışayım. Traktörü ithal ettiğiniz ülke itibari ile değişmekte örneğin traktörde vergilendirme almanya dan daha ucuz olduğu için burada alman malı traktörün satışı aynı fiyat ya da biraz daha uygun olabilmekte. İthalatçının fiyatlandırması da önemli tabi. Ekipman bazında ekipmanın büyüklüğü de önemli olmakla birlikte lemken gibi firmaların ürünleri benzeri ve yerli ekipmana göre çok pahalı olmakta. aynı ölçülerdeki pulluk lemken olunca 4 birim başka bir marka ya da yerli olunca 1 birim olabiliyor. Diğer ekipmanlarda da benzer farklar var. mascus.com da traktör ve ekipman fiyatlarına bakarsanız görürsünüz. Tarım bir lüks olmadığı için milyon dolar fiyatlar zor.

• Konu bugattiden tır vs traktöre dönmüş ama bu seferde traktörün şansı olmayabilir bence bilmiyorum çekişmeli geçebilir fakat tırın karşısında ancak claas xerion gibi modeller çeker bence. Sizce tırmı yoksa traktörmü?
  • İlk mesajda geçen Case'in şansı olabilir zira standart,ülkemizde görmeye alıştıklarımızdan değil Türkiye'de üretilen 110 hp lik olanları bunların yanında oyuncak kalıyordu resmen. Devasa iş makinaları. Fabrikasında 260 hp olanı gördük de ağzımızı gelip kapattılardıydı 340 hp olanı gören arkadaşlar ufo görmüş gibiydi
  • Ağzı ile uçak çeken var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 2 Mart 2013; 15:15:48 >
  • o değil de niye bu sıralar s2000 vs polo gti, şahin vs broadway, traktör vs bugatti konuları açılıyor bu kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

5 tane Bugatti'yi aynı anda hunharca sürükleyecek traktörler var. Böyle konular nereden aklınıza gelir arkadaş?

+1 arkadaş haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Bugatti'ti getirin deneyelim.

(Resimdeki traktör kuzenime ait, fotoğraf ise bana. )

Traktör Bugatti'yi Çekermi ?

Bunu çekemez bir ara ben çok araştırıyordum ama sıradan traktörleri alır bir tur atar geri bırakır.Bu arada çok güzel traktör güle güle kullansın sahibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bunlarıda anca tank çeker heralde :)

torktan kamyondaki burulmaya dikkat

2. video bir arabanın bir ayda doğaya salacağı gazı 17 saniyede saldı kısaca co2 emisyonun ........ koydu

+1 bunu yazacaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen case ye bakıcağına claas fendt markalarının fiyatına bak.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAMKİN0Z -- 3 Mart 2013; 13:57:07 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.