Şimdi Ara

TRAFİKTE YENI DÖNEM ! PLAKA YAPTIRIRKEN BİR DAHA DÜŞÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve trafikte yeni dönem. Plaka yaptırırken bir daha düşünün.
    - APP plaka, sahte plaka, sahte mühürlü ve standart dışı plaka artık YASAK. Denetlemelerde cezalar gelmeye başlıyor.

TRAFİKTE YENI DÖNEM ! PLAKA YAPTIRIRKEN BİR DAHA DÜŞÜN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cemiyet mühürlü App plaka var aracımda. Bu Yüzden hiç ceza yemedim. Kısacası devlete para Lazım yine.

• Zaten yasaktı...

• Aracimda direk Besiktas Emniyet Mudurlugu'nden gelen muhurlu APP baski plaka var.Bugune dek sikinti cikarmadi kimse plakadan. Arkadasin dedigi gibi devlete kaynak lazim yine.

• Kardeşim yılanın başını ezin kim bu işi yapıyorsa araştırın basın cezayı elkoyun üretim aletlerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha geçen hafta mühürlü APP plaka yaptırdım,mühür şoförler odasında basıldı. Ceza yersem eşikten beşiğe haram zıkkım ederim. Önce silinmiş okunmayan plakalara plakasız gezen tayfaya el atsınlar,sonra gelip APP ye laf etsinler. Yılbaşı yaklaşıyo kotayı plaka ile doldururlar artık.

Edit: Eğer böyle bişey varsa ceza yesemde yemesemde haram zehir zıkkım olsun. İki kuruş için nereye saldıracaklarını şaşırdılar. Cam filmiydi şimdi plaka oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 18 Aralık 2015; 17:09:36 >
  • Yahu şu yeni dönem zırvalarını geçelim artık. Yıllarca yasak olan şeylere kimse dikkat etmedi. Ara ara devlet tuttuğunu öpüyor o kadar. Misal kocaeli gölcük civarında sağ şeritten gidersen yüzbaşılar civarında polis seni çevirip inciğini cıncığını soruyor. Ama sol şeritten gitsen umurunda değil uğraşmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • App yaptırınca ne oluyor ?

+10 hp güç mü geliyor araca ?

Boş işlere para harcayıp üstüne ceza yiyince ağlamayın devlete para lazım diye. Yıllardır yasak app hacılar.

• sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Orjinallerinin yazı tipi DOS ekranı gibi. Güzel bişey bassınlar bari. Yamuk yarı boyalı yarı boyasız plaka basıp verdiler sıfır araç aldığımızda. Harflerin eksik kalan yerlerini cd kalemi ile doldurdum. Düzgün bassınlar güzel bi şekilde eyvallah, takmayalım app. Ama basamıyorlarsa mühürlü app ye bişey demenin manası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahat adam

Orjinallerinin yazı tipi DOS ekranı gibi. Güzel bişey bassınlar bari. Yamuk yarı boyalı yarı boyasız plaka basıp verdiler sıfır araç aldığımızda. Harflerin eksik kalan yerlerini cd kalemi ile doldurdum. Düzgün bassınlar güzel bi şekilde eyvallah, takmayalım app. Ama basamıyorlarsa mühürlü app ye bişey demenin manası yok.

Font beğenmiyorsun , bu zevk meselesi, bana göre de farklı fontlar güzel, silik basmışlarsa düzeltmek app yaptırmaktan daha basit. İlle yaptırmak istiyorsan bahane bulunur elbet. Ben de nüfus cüzdanımdaki fontu beğenmiyorum ama gidip kimliğime müdahale etmiyorum. Plaka aracın dışarıdaki kimliğidir.

• Bu da iyi taktik haa. Bazı şeylere normalde hiç karışma musade et sonra kaynak lazım olunca hemen oradan itele.
    Film gibi hala yasak mi serbest mi belli degil

• Buradan bir şey çıkmaz boşuna sevinmeyin. Mühürlü app plakalar serbest.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Kardeşim yılanın başını ezin kim bu işi yapıyorsa araştırın basın cezayı elkoyun üretim aletlerine.

Devletin öyle birşey yaptığı nerde görülmüş.Bunu yapıp satana ses çıkarmaz izin verir ama taktırana cezayı basar.

Para lazım demekki.Bazılarına gun göndermek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

App yaptırınca ne oluyor ?

Boş işlere para harcayıp üstüne ceza yiyince ağlamayın devlete para lazım diye. Yıllardır yasak app hacılar.

O zaman arabayı yıkatmayalım, temizlemeyelim, pasta cila felan da yapmayalım nasıl olsa +10 hp vermiyor o zaman ne işe yarıyor ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 18 Aralık 2015; 17:50:05 >
  • Eksileri alayım

APP Plaka yasak hiç bir zaman serbest olmadı ki her zaman yasaktı şimdi devletin aklına denetleme gelmiş.
    Ceza yazacak ki satılmasını da engelleyecek. Yoksa satanların birini kapatsa diğeri açar kimse açmaz ise ben bu işe girerim neden çünkü parası güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

O zaman arabayı yıkatmayalım, temizlemeyelim, pasta cila felan da yapmayalım nasıl olsa +10 hp vermiyor o zaman ne işe yarıyor ki ?

Temizlik ile ne alakası var normal bir plakayı app yapmanın ? App olmayan plakalar pis mi ?

• burda görmese çoğu insan app plakanın ne olduğunu merak bile etmez. esasında bence dışarıda plaka üretmek bile yasak olmalı.
  • App dediğimiz şey premium araçlara çok yakışıyor. Mesela siyah mercedes E kasa,520,Cayenne vs gibi. Fakat senin sıradan C sınıfı arabanda kötü duruyor kardeş. Ben bile Cc ye yaptırmadım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

Temizlik ile ne alakası var normal bir plakayı app yapmanın ? App olmayan plakalar pis mi ?

İşte olayı anlayamıyorsunuz.
    App nin amacı görsel zevktir.
    Nasıl arabayı temizlediğinde cilaladığında göze hoş geliyorsa app de yaptıran kişilerin gözüne hoş geliyor.

Arabaya yaptırdığın her aksesuarda + hp mi geliyor ? Hayır.
    O zaman ne için yaptırıyorsun hoşuna gittiği için.

Ben de app plakayı severim.
    Çerçevesi beyaz, fontu abartılmamış kalınlıkta ve arkasına plakalık takılmadan kullanılan araçlar her zaman trafikte dikkatimi çeker.
    Hele bir de akşamları arka app plakanın üzerine düşen beyaz led plaka aydınlatması benim için süper bir görüntüdür.

Umarım anlatabilmişimdir.

• Bende de app var ama normalinden daha okunakli. Büyük büyük kocaman yazıyor. polis ve vatandaş çok daha uzaktan plakamı okuyabilir eski plakalarım silinmeye başlamıştı bende evrakla uğraşmayayım diye app yaptırdım hem de güzel gözüküyor. Dikkat ettimde istanbulda son 2-3 yıldır güzel plakalar basılıyor. app gibi neredeyse.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.