Şimdi Ara

Trafikte 3 beyazdan uzak durun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
10.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz polo. Yüzde 90 ı çok agresif kullanıyor. Belkide bana rastlıyorlardır sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Birde şuna bak. 7 koltuklu Dacia Lodgy kullanan adam, adam gibi adamdır. Aile babasıdır. Her şeyin en mantıksını almaya çalışır. Geçim kaygısı gütmese de savurmaz.

Sağa çek durdur, çay ikram eder muhabbet eder. 7 koltuklu lodgy kullanıp da kötü olan birisini görmedim. Herkes tarafından sevilirler.
    5 koltuklu lodgy?

• hayatımda yavaş giden symbol asla göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Geçen hafta aynaya bakmadan şerit değiştirerek üstüme çıktı Renault Master. Tutanak tuttuk eksper baktı hala dosya belli olmadı tamponsuz dolaşıyorum böyle kaç gündür.

Alıntıları Göster
    hastayım bu 159 a ya

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Fluence da ek olarak zindan cam film+çakar olduğu zaman durma kaç,kaçabildiğin en uzak noktaya.

Zira artık trafikte o Fluence en büyük balıktır.O saatten sonra onu ancak aynı familyadan çakarlı Passat yer.
    4 eksozlu transporterleri unutmayalım lütfen
  • Şahin yok o resmilerin içinde :D
  • Dacia Stepway /Duster kullanıcı kitlesi de garip. Gereksiz bir özgüven mi yoksa kompleks içindeler mi bilmiyorum ama yola bir anda dalma, kontrolsüz giriş yapma gibi huyları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

5 koltuklu lodgy?

Alıntıları Göster
    5 koltuk, dediğim gibi olmayabilir hocam garanti veremiyorum.

• +herhangi bir dacia.

•  Trafikte 3 beyazdan uzak durun.

Trafikte 3 beyazdan uzak durun.

Bu ikisinin yerini dolduramazlar.

• farmcat kullanıcısına yanıt
    Bu araçların ayna görüş açıları cok dar yan şeriti net olarak göremiyolar. Dacianın her modelini ekleyebilirsiniz bu standarta.Tabi bu dediklerim anayolda sağ/sol şerit geçişlerinde geçerli. Diğer anayola çıkış kavşak vs tamamen kendi hayvanlıkları.
  • Hyundai Era

• sayı ve model rahat çoğaltılabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü filo aracı + ticariler. Kısacası, binek araç harici olanlar.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Ah be yazık olmuş 159’a Bazen şeytan dürtüyor da bi 159 için

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Ah be yazık olmuş 159’a Bazen şeytan dürtüyor da bi 159 için
    Çok birşey yok kaporta hasarını pek takan bir insan değilim de dosya sonuçlanmadı bekliyorum, araba da lazım olduğu için tamponsuz kullanıyorum sanayi kaçkını gibi.
    Tampon ve ön V ızgara muhtemelen değişecek diyorlar, çamurluk da boyanacak.

Valla şeytanın dürttüğü kadar da var, benim kullandığım 2. 159 bu, daha önce kısa bir süre kullanıp o zaman tutulmuştum 159'a. Yakıtını göz ardı edersek, şu an 2.el piyasasında 159'dan daha alınabilir bir araç yok bence. Tabii temizini bakımlısını almak lazım yoksa pişman eder.

İşte şeytanı bile engelleyen o temizini bulma kısmı Hem 200 bin altı hem makyajlı hem de Dist. Plus bulmak inanılmaz zor. Bir ara Ankara Alfin’de beyaz orijinal Ti paketlisi vardı birkaç kez denk geldim de içim gitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 10 Aralık 2018; 23:2:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

İşte şeytanı bile engelleyen o temizini bulma kısmı Hem 200 bin altı hem makyajlı hem de Dist. Plus bulmak inanılmaz zor. Bir ara Ankara Alfin’de beyaz orijinal Ti paketlisi vardı birkaç kez denk geldim de içim gitmişti
    Hocam ben de araştırırken makyajlı istiyordum, şansıma son üretim 2011 modeli denk geldi, şu an malum sitede 2011 model olan sadece 2 araç var, birisi 1.8TBi efsane motor ama fiyat da efsane. Eğer bakımları aksatılmadan yapıldıysa ve araç temizse 200.000km'de de olsa alınabilir (meraklısına) ama bizim millet biraz vurdum duymaz oluyor malesef bazı 159lar leş gibi resmen nasıl kıydınız o arabaya diye yakalarına yapışasım geliyor.

Bir de 159da eski modeller daha dolu, 2006 2007 Distinctive Plus'larda elektrikli koltuk + koltuk ısıtma + bixenon gibi donanımlar standartken, makyajlı kasa 2010 ve 2011 gibi modellerde Distinctive Plus bile olsa bu 3 donanım olmayabiliyor. Örneğin benim araç tam olarak böyle, sözde Distinctive Plus en dolu paket ama adamlar elektrikli koltuğu + koltuk ısıtmayı ve bixenon farı koymamış. Koltuk işleri önemsiz de Bixenon far lazım bu arabaya, halojenler adam gibi aydınlatmıyor far yapısı ve ön tarafın alçaklığı nedeniyle.

Hocam cidden öyle özel servise bakım vs için uğradığımda mutlaka birkaç 159’a denk geliyorum. Kilometreyi geçtim ama bakıyorsunuz şiir gibi arabayı küfür eder gibi kullanmışlar cidden insan üzülüyor. Dörşemeler leş sağı solu kırık dökük halde çok gördüm Vakti zamanında bir tane sıfır alıp tertemiz kullanabilseydim diyor insan

Makyaj isteme nedenim Q2 gelmiş olması (Giulietta’da var ve gayet hoşuma gidiyor bir mekanik kilit asla olamaz ama yine de faydası var ) sonrasında ağırlık azaltılması ve şanzımandaki iyileştirmeler. Brembo fren sistemi de standart oldu deniyor ama saydığım özellikle ilk iki yenilik daha cezbedici geliyor bunlardan

Dediğiniz makyajla beraber donanımların kısıldığını bilmiyordum. Birkaç ilanda makyajlı Dist. Plus’larda farların halojen olduğunu, koltukların elektrikli ve ısıtmalı olmadığını gördüğümde herhalde Dist. bu araç ilan yanlış açıldı diye düşünmüştüm

• Al birde o üç beyazı bana sor
    Günüm gitti
    2 hafta arabasız kaldım
    Arabam değer kaybetti
    Ah ah

Bu kiralık arabaları genelde hayvan gibi kullanıp makas atıyorlar gerçekten uzak durmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 10 Aralık 2018; 23:26:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.