Şimdi Ara

Trafik sigortası çok yüksek çıkıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında 0 olan fakat trafiğe çıkmış olan bir araç satın aldım. Aldığım araç Peugeot 308 1.6 bluehdi 120 at

İstanbul Bayrampaşada ikamet ediyorum. yaşım 31

Daha önce hiçbir kazam olmamasına rağmen bana çıkan en uygun trafik sigorta teklifi 948 tl . Sompo japan veriyor onu da. ona en yakın mapfre 989 tl veriyor.

Başka bir aracım daha var onun halen kasko ve trafik sigortası devam ediyor. onu yakın zamanda satacağım. Bu aracı fırsat aracı olduğu için aldım.

Trafik sigortasında mağdur olmamak için önerilirizi bekliyorum

• Açık konuşmak gerekirse ve maalesef piyasaya göre uygun çıkıyor fiyatlarınız.

Bununla birlikte diğer aracınızda hasarsızlık indirimi mevcutsa o aracı satıp yeni aracınıza trafik sigortası yaptırmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer aracımda %40 veya %50 kaskoda hasarsızlık indiririm var. Trafik sigortasında indirim yapıyordu sigortacı ama onun detayını bilmiyorum. Trafik sigortasında da hasarsızlık oranı ya da kademesi var mı.

Diğer aracı Eşimin üzerine almak mantıklı olur mu. Gerçi o zaman ona tekrar sigorta yaptırmak gerekecek vb.

Araç sigortasız 10 günden fazla beklerse trafiğe çıkmazsa herhangibir sorun teşkil eder mi ?

Açıkçası 1000 liraya yakın trafik sigortası verecek olmak koyuyor biraz
  • M Y S T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Piyasaya göre uygun fiyat çıkmış, 30 yaş altı ilk defa araç alan sürücülere 1500 TL civarı fiyat çıkmaktadır.
    Hasarsızlık indirimi tekabül etmeden 600 TL'Li fiyatları görmeniz imkansız gibi.
    Geçici tescile ilişkin belge'nin 1 aylık süresi var, 30 günlük sürecinden sonra çevirmeye takılırsanız aracınız bağlanır,
    Ayrıca kaza yapmanız ve sizin suçlu olmanız durumunda başınız ağrıyacaktır.

Trafik sigortasında da hasarsızlık kademesi mevcut, diğer aracınızı satıp eğer her iki araçta aynı sınıfta ise
    trafik poliçenizde hasarsızlık indirimini kullanabilirsiniz. Kaskonuz da aracınızı satmadan araç değişikliği yapabilirsiniz
    kaskoda aracı satmak zaruri değildir.
  • İlk arabam oldu 1350 tl verdim sigortaya. Ziraat bankasıda sigorta yapıyormuş oraya hiç sormadım. Uygun diyorlar ama ne kadar doğru sormak gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V3

İlk arabam oldu 1350 tl verdim sigortaya. Ziraat bankasıda sigorta yapıyormuş oraya hiç sormadım. Uygun diyorlar ama ne kadar doğru sormak gerek.

hocam arabanızın modeli ve yılı ne acaba ve hangi sigortadan yaptırdınız kasko yaptırdınız mı
  • Merhaba , bununla ilgili olarak size uygun fiyat çalışması yapabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FİFO-LİFO F kullanıcısına yanıt
    2013 model i20, sigorta allianz kasko güneş oda 1200 tl tuttu
  • Mrb üstat;

bende 16 ağustosta yeni araç aldım. 2016 model seat ibiza ST 1.2 tsi 90

trafik Mafre 913 TL
    kasko Groupama 985 TL yaptırdım.

fiyatlar nasıl sence?
  • Aracım 2014 Toyota Yaris. Sabah arayıp trafik sigortası için 605tl önerdiler. Fiyat iyimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sanri12

Aracım 2014 Toyota Yaris. Sabah arayıp trafik sigortası için 605tl önerdiler. Fiyat iyimidir?

Hangi firmadan olduğuna göre değişir.

Ben kendime eureko , generali , doğa , koru , ziraat , ergo ve benzeri firmalardan poliçe yapmıyorum.Bu firmaları tercih etmiyorum.

Firmanın güvenilirliği önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

quote:

Aracım 2014 Toyota Yaris. Sabah arayıp trafik sigortası için 605tl önerdiler. Fiyat iyimidir?

Ben kendime eureko , generali , doğa , koru , ziraat , ergo ve benzeri firmalardan poliçe yapmıyorum.Bu firmaları tercih etmiyorum.

Kasko öylede. Trafik Sigortası farkeder mi? Kasko Toyata Aksigorta ama Trafik Sigortası farketmez diye sormadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 22 Ağustos 2016; 14:02:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

quote:

Kasko öylede. Trafik Sigortası farkeder mi? Kasko Toyata Aksigorta ama Trafik Sigortası farketmez diye sormadım.

Trafik sigortasını yaptırırken firmanın önemli olmadığı bir şehir efsanesidir.

Sigortacılar değil , acentelik yapan pazarlamacılar tarafından kandırmak amaçlı söylenmektedir.

Ege sigorta örneğinde gördüğümüz gibi zorunlu mali sorumluluk poliçelerinde devlet desteğinin gelmesi 6 ayı buluyor.Devlet desteği gelene kadar mağdur edilmemek için haklı sürücüler , haksız sürücülerden onarım ücretlerini yasal olarak temin edebiliyor.

Daha sonra haksız sürücüler batan şirketlerden tutarlarını almak için uğraşıyor.Kısacası trafik sigortasında da firma çok önemlidir.Batarsa , ödeme yapamaz.

Ödeme yapamazsa , siz yapmak zorunda kalırsınız hocam.

• Bende bugün @spacewolf kullanıcı adlı Aybars Hocama yaptırdım sigortamı, Allah kaza bela vermesin.

Bu arada, indirimli denilen;

Ziraat Bankası'nın teklifi : 1400TL

Tariş Firmasının teklifi 725TL

Aybars Hocam'dan aldığım teklif : 679TL (Bir önceki kullanmış olduğum Allianz firması) Geçen sene 581TL ye yaptırmıştım aynı firmadan, son zamlardan 100 lira kadar etkilendim ancak 1000 lira üstü teklif alanları görünce şükrettim.

Kendisine çok teşekkür ederim, ilgi ve alakası için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 22 Ağustos 2016; 14:30:49 >
  • Her sigorta kasko ve trafik sigortası farklı çıkar , arkadaşlar fiyat çalışması yapılmadan bu fiyat iyi veya kötü diyemem. Ayrıca sırf fiyat çok uygun diye de gidip alakasız yerlerden yaptırmayın.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    yanlışınız var hocam 15 günlük sigortasız trafiğe çıkış 1 aylık satış için geçerli
  • Arkadaslar 2003 model mercedes e320 araci satin aldi bi akrabam trafik sigortasi ne kadar cikar.
    Ziraatsigorta sitesinden bilgileri girince 5400 tl cikiyor. Bu kadar cikmasi normalmi

• kutay2455 kullanıcısına yanıt
    özelden size yazdım, geri dönüş yapmanızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.