Şimdi Ara

Trafik Cezasini Ogrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bir aralar ruhsat seriyi numarası araç sahibinin TC kimlik numarası ile trafik cezası sorgulayabiliyordum gib ten. Ama artık sanırım kapatılmış ki bulamıyorum araç sahibinin e-Devlet şifresi yok çünkü e-Devletten bakamıyorum başka bir yolu var mı bildiğiniz bu şekilde öğrenebileceğim araç sahibinin TC kimlik numarası aracın ruhsat numarası gibi bilgiler ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edevlet şifresi yok ise tek yapabileceğiniz vergi dairesine gitmek.

• Aracınızın her hangi bir eksiği yoksa, utp sistemi olan bir trafik ekibinden rica edebilirsiniz, ancak eksiği olmaması önemli sisteme giriş yapacak. Bu arada şunu da belirtmek isterim asli görevi değildir tamamen memurun inisiyatifinde olan bir konu yani rica edip denenebilir çok acil ise.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobil bankacılıktan ceza ödemeye girince gösteriyor diye hatırlıyorum ancak emin değilim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Edevlet şifresi almak, postaneden, daha kolay olabilir. Alternatif aramaktansa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.