Şimdi Ara

92 Model Honda Integra 1.8 142 HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
5.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Temizini bulursan yıllarca sorunsuz binersin efsane arabadır diyen de var. Bulaşma başına bela alırsın diyen de var. Bilgili abilerim yardımcı olursa sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

1992 Honda Integra 1.8 142 HP

1.8 litrelik 142 HP motora sahip 1992 Honda Integra, hem günlük kullanıma hem de performans sürüşlerine uygun, çok yönlü bir araçtır.

Integra 1.8, etkileyici performansı ve çevik yol tutuşu ile bilinir. Motoru, iyi bir güç-ağırlık oranı sağlayarak hızlı hızlanma ve yüksek son hızlara olanak tanır. Şanzıman, hassas vites geçişlerine sahip beş ileri manuel veya isteğe bağlı dört ileri otomatik olarak gelir.

Honda Integra'nın yol tutuşu, dengeli süspansiyonu ve hassas direksiyonu sayesinde mükemmeldir. Virajları güvenle alır ve zorlu koşullarda bile istikrarını korur.

Integra 1.8'in içi konforlu ve kullanışlıdır. Geniş bir kabin, bolca baş ve diz mesafesi sunar. Koltuklar destekleyicidir ve uzun yolculuklar için rahattır.

Eğer bir Honda Integra almayı düşünüyorsanız, 1.8 litrelik motor iyi bir seçenektir. Performans ve ekonomi arasında iyi bir denge sunar.

Anahtar Kelimeler:

• Honda Integra yorum
    • Honda Integra alınır mı
    • Honda Integra 1.8 alınır mı
    • Honda Integra 1.8
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben üslüptan dolayı galeri ya da al-satçı aracı olduğunu düşünüyorum o yüzden bence alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam alsatçı beyler bulaşmayın
  • Her cümlenin başı;
    Aracımız
    Aracımız
    Aracımız???...

Kaç kişisiniz siz bakiim!...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan 27 yaşında ki arabanın her tarafı sorunsuz olsa ne yazar, buna parçada bulunmaz. bildiğin çöp olmuş efsane diye kakalamaya çalışıyorlar, efsaneliği de geçmiş mitoloji olmuş bunlar.
  • Döneminde efsaneydi. Bakma allayip pullamislar sadece. Aracı satanda alsatçı zaten. Maalesef böyle araçlarda hayaller farkli hayatlar çok daha farkli çıkıyor. Tahminim 12-13 e aldı. Dış görünüşünü süsleyip satacak. Alacak keriz bekliyor diyim sen anla artık.

• adamı aradım adam al satçı. fakat 1.5 yıldır bindiğini ver arabanın efsane olduğunu söylüyor bulaşmamayı karar verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkametin Büyükşehirdeyse her türlü parçasını bulursun. Ayrıca millete bakma binmek istiyosan al ve bin içinde her zaman bir ukte kalacağına alıp binmek daha mantıklı 3 günlük dünya, ne canınız çekiyosa onu yapın milletin ne dediğine bakmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arac guzel ama izmirden alinmaz ankara,kayseri gibi kurak iklimlerden alip kurak yerde 5-10 yil kulana bilirsin

Parca bulunur o sorun olmaz zaten honda toyotadan sonra ikinci dayanikli sirket

O yasta temiz araba bulmak cok zor o yuzden 0 pasli bir tane alip icine soyle bi 10bin tl kadar harcarsan 4 4 luk olur ve uzun yillar (10) yil sadece filtre deyistirip kulanirsin tabi motorunda masraf yoksa eyer varsa harcaman gereken 20 bine cikar

Edit: Eski arabalar genclerden bide galericilerden alinmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 12 Ocak 2019; 11:8:25 >
  • Bende birkaç gündür taktım bu araca kullanan varsa fikirlerini paylaşsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

Arac guzel ama izmirden alinmaz ankara,kayseri gibi kurak iklimlerden alip kurak yerde 5-10 yil kulana bilirsin

Parca bulunur o sorun olmaz zaten honda toyotadan sonra ikinci dayanikli sirket

O yasta temiz araba bulmak cok zor o yuzden 0 pasli bir tane alip icine soyle bi 10bin tl kadar harcarsan 4 4 luk olur ve uzun yillar (10) yil sadece filtre deyistirip kulanirsin tabi motorunda masraf yoksa eyer varsa harcaman gereken 20 bine cikar

Edit: Eski arabalar genclerden bide galericilerden alinmaz
    Niçin kurak yerlerden alınır hovam bilmediğimden soruyorum? Biryerdede deniz olan yerden araç alınmaz diyorlardı

• SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    Eski araçlar nemli ve yağışlı bölgelerde paslanma yapıyor + izmir gibi hem kavurucu sıcak hem yağış hem nem birleşen illerde pas boya yanığı vernik yanığı çürüme ne ararsan çıkar. Ama tabi bu arabayı ne koşullarda muhafaza ettiğini de bağlı her eski model İzmir arabası yürüyen teneke olacak diye bir şey yok
  • SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    Arac uretilirken buyuk bi havuza sokulur o havuzda paslanmayi engelleyici vardir ve o etki gecene kadar paslanma olmaz aracin yasi ilerledikce bu etki kaybolcagindan araci cok guzel muhafaze etmek gerekir ve sehirlerimizde oyle muhafaza etmek cok zor. nemlive yagisli yerde arac paslanir kurak ve yagisi cok az olan yerlerde paslanma olmaz.

Pasla mucadele edilmez bir nevi kanserdir eyer bi cikarsa sadece sureci yavaslatirsin.

texasda bide arabistanda araclarin hic paslanmadigini duymustum.Yani gonul rahatligiyla 1950 model arac alinabilir oralarda tabi benim gibi eskiyi seviyorsaniz
  • Güzel araca benziyor yollarda görüyoruz ara sıra fakat binmek nasip olmadı hiç.

• uzakdağ kullanıcısına yanıt
    şunu yazmak için gelmiştim. 92 modelin nesi temiz olurki? insan tüm vücudundaki çoğu hücreler ortalama 3 senede yenilermiş kendini, bu aracın değişmeyen hücresi yokturki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

Eski araçlar nemli ve yağışlı bölgelerde paslanma yapıyor + izmir gibi hem kavurucu sıcak hem yağış hem nem birleşen illerde pas boya yanığı vernik yanığı çürüme ne ararsan çıkar. Ama tabi bu arabayı ne koşullarda muhafaza ettiğini de bağlı her eski model İzmir arabası yürüyen teneke olacak diye bir şey yok
    Teşekkür ederim hocam şimdi anladım bizim burdaki araçların çoğunda güneş yanığı olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

Arac uretilirken buyuk bi havuza sokulur o havuzda paslanmayi engelleyici vardir ve o etki gecene kadar paslanma olmaz aracin yasi ilerledikce bu etki kaybolcagindan araci cok guzel muhafaze etmek gerekir ve sehirlerimizde oyle muhafaza etmek cok zor. nemlive yagisli yerde arac paslanir kurak ve yagisi cok az olan yerlerde paslanma olmaz.

Pasla mucadele edilmez bir nevi kanserdir eyer bi cikarsa sadece sureci yavaslatirsin.

texasda bide arabistanda araclarin hic paslanmadigini duymustum.Yani gonul rahatligiyla 1950 model arac alinabilir oralarda tabi benim gibi eskiyi seviyorsaniz
    Bilmiyordum hocam öğrenmiş oldum saolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.