Şimdi Ara

Trafik Cezası En Doğru Nereden Öğrenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmakta olduğum aracıma ait trafik cezalarını öğrenmek istiyorum.Gib'den tüm borçlar bölümüne tıkladığımda ceza bilginiz bulunmamaktadır yazıyor.Halbuki 1.5 sene önce ceza yemiştim ama ödememiştim.Garanti bankası internet bankacılığından ceza sorgulamaya girip plakamı yazdıgımda 72 lira yediğim ceza 85 lirada gecikme gözüküyor.Bu 1.5 sene önceki cezam.Birde 20 gün önce hatalı park yüzünden yediğim ceza var bu hiç biryerde gözükmüyor.Ben cezalarımı en doğru bir şekilde nereden öğrenebilirim.

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Bunu bende merak ediyorum.

Orijinalden alıntı: Trydamere87

Kullanmakta olduğum aracıma ait trafik cezalarını öğrenmek istiyorum.Gib'den tüm borçlar bölümüne tıkladığımda ceza bilginiz bulunmamaktadır yazıyor.Halbuki 1.5 sene önce ceza yemiştim ama ödememiştim.Garanti bankası internet bankacılığından ceza sorgulamaya girip plakamı yazdıgımda 72 lira yediğim ceza 85 lirada gecikme gözüküyor.Bu 1.5 sene önceki cezam.Birde 20 gün önce hatalı park yüzünden yediğim ceza var bu hiç biryerde gözükmüyor.Ben cezalarımı en doğru bir şekilde nereden öğrenebilirim.

Trafik, vergi dairesine bazen 1 sene kayıtları göndermiyor ama aylık %5 faiz işletmeye devam ediyor... en iyisi vergi dairesine gidip borcu kapatmak aynı zamanda trafik ilede konuşup cezasi olup olmadığını teyit ettirmek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cezaların gibde görülmemesi büyük saçmalık, ceza sorgusu için vergi dairelerine mi gideceğiz
    kırmızıda geçme cezası varmış, tesdüfen öğrendik. internette görünmütordu halbuki.
    sonra vergi dairesine yatırdık.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.