Şimdi Ara

plaka benim olmadan önce yazılan cezayı kim öder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır bir araba almıştım. plakası önceden başka bir araca aitmiş ve iki yıl öncesine kadar da ödenmemiş 2 cezası var. bu durumda benim yapmam gereken birsey varmı acaba

Orjinalden alıntı: eskiadrescom

sıfır bir araba almıştım. plakası önceden başka bir araca aitmiş ve iki yıl öncesine kadar da ödenmemiş 2 cezası var. bu durumda benim yapmam gereken birsey varmı acaba

Emniyete gidip durumu izah ettiniz mi?Diekçe ile durumu anlatın ve cezanın eski sahibine tebliğ edilmesini isteyin.Olumsuz cevap alırsanız mahkemeye verin.Avuatlar bu tür davaları sever,parasını da devletten alır,size bişey olmaz yani.Kazanırsınız.
  • bi trafik polisine sordum bugun, sonucta sizin ruhsatınızda aracı ne zaman aldıgınız yazılı dedi, ceza siz aracı almadan önce yazılmışsa hiçbir sekilde size ceza kesilmez dedi ama bakalım. memlekete gidince vergi dairesine bi ugramam lazım sanırım
    aziz nesin kitapları boşuna yazmamış herhalde para alacakken alınır istediğinde alınmaz

Orjinalden alıntı: eskiadrescom

bi trafik polisine sordum bugun, sonucta sizin ruhsatınızda aracı ne zaman aldıgınız yazılı dedi, ceza siz aracı almadan önce yazılmışsa hiçbir sekilde size ceza kesilmez dedi ama bakalım. memlekete gidince vergi dairesine bi ugramam lazım sanırım

vergi daireleri online çalışıyor her türlü bilgi alınabiliyor her yerden
    Bu kaza da kim haklı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.