Şimdi Ara

Trafiğin içinden geçtiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pandemiden sonra ciddi manada cahil cühela trafiğe döküldü. senelerdir sürüyorum (en kalabalık saatlerde) bu kadar stres olmuyordum.

İpini koparan trafiğe çıkmış. Adam şeridi ortalıyor selektör atıyorsun ters ters bakıyor. Bazısı camı açık olduğu halde korna çalsan bile duymazdan geliyor. Adam sol şeridi kapatmış arkada zil zurna kıyamet kopuyor umurunda değil.

Kavşaktan döneceğim adam ters yöne giriyor yine el kol hareketi yapıyor suçlu benmişim gibi.

Sinyal felan zaten yoktu ama yine önceden kestirebiliyordun artık onu da kestiremiyorsun. Herkes gergin herkes bir yere yetişiyor

Bu yazdıklarım önceden de vardı ama bu kadar değildi be. Yemin ederim 1-2 kişi hariç herkes böyle.

Bıktım ulan cahil cüheladan. Artık işime toplu taşımayla gidip geleceğim kafaya koydum. Sıfır dert sıfır tasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trafikte eskiye nazaran çok daha sığır dolu.

Polislerin şehir giriş çıkışlarındaki kontrol noktalarını tutmalarından mütevellit denetim neredeyse sıfıra indi. Şehir içinde TIR lar cirit atıyor.

Bir ana cadde düşünün, sağ sol park yapan araçlar yüzünden zaten yol daralmışken adamlar ikinci sıraya aracını park ediyor. İşin en acısı ise düzeni sağlamakla görevli polis memurları bile o araç yüzünden oluşan kuyrukta bekleyip aracı gördüğü halde bir şey demiyor.

İnsanlara saygı bitmiş... Herkes önce ben gideyim derdinde... Hız sınırı 70 km/s olan yolda 74 km/s hızda en sağ şeritten gidiyorum (olması gerektiği gibi) adam bana yıldırım gibi sellektör yapıyor. Geçince de aynısı ben ona yaptım ışıklarda özellikle yanında durdum baksın ki arıza çıkartayım diye yok arkadaş dut yemiş bülbül gibi, Az önceki sellektör erkekliğine ne oldu?

Normalde sükûnetini son ana kadar koruyan bir İnsan olarak bile cinnet getirme noktasına geliyorum, normal İnsanları düşünemiyorum bile...

• hem pandemi, hem ameliyatım sebebiyle baya bi süre aylarca araba sürmedim. iyileşmeye başlayınca geçen ay süreyim dedim. harbiden unutmuşum hemen. kavramalarından tut, manevraya kadar eski atikliğim yok. millet evden kendini yeni yeni atınca böyle oldu haliyle.

• "Artık işime toplu taşımayla gidip geleceğim kafaya koydum. Sıfır dert sıfır tasa."

Nasıl yani?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

İş-ev artık toplu taşımayla gidip geleceğim. 2 doz aşımı da oldum zaten ama hastalık bulaşacaksa da trafikte kanser olmaktansa toplu taşımada corona olmayı yeğlerim.

• Hocam bu bir süreçti. 4-5 ay önce yine buna benzer bir konu açmıştım. Şuanda daha da arttı.

Bahsettiğiniz şeylere 1-2 haftada alışılır bu 1 sene sürmez ki.

• yharf Y kullanıcısına yanıt

demekki size daha ilk cikanlar denk gelmis

• Trafikte eskiye nazaran çok daha sığır dolu.

Polislerin şehir giriş çıkışlarındaki kontrol noktalarını tutmalarından mütevellit denetim neredeyse sıfıra indi. Şehir içinde TIR lar cirit atıyor.

Bir ana cadde düşünün, sağ sol park yapan araçlar yüzünden zaten yol daralmışken adamlar ikinci sıraya aracını park ediyor. İşin en acısı ise düzeni sağlamakla görevli polis memurları bile o araç yüzünden oluşan kuyrukta bekleyip aracı gördüğü halde bir şey demiyor.

İnsanlara saygı bitmiş... Herkes önce ben gideyim derdinde... Hız sınırı 70 km/s olan yolda 74 km/s hızda en sağ şeritten gidiyorum (olması gerektiği gibi) adam bana yıldırım gibi sellektör yapıyor. Geçince de aynısı ben ona yaptım ışıklarda özellikle yanında durdum baksın ki arıza çıkartayım diye yok arkadaş dut yemiş bülbül gibi, Az önceki sellektör erkekliğine ne oldu?

Normalde sükûnetini son ana kadar koruyan bir İnsan olarak bile cinnet getirme noktasına geliyorum, normal İnsanları düşünemiyorum bile...

• Malum pazartesi trafiği..derdim trafik değil 500 mt yolu 1 saatte gittim hiç kızmadım alıştık artık ama kaynak yapanlar..
    Ticari taksilere servis araçlarına her zaman yol veririm ama özel aracıyla utanmadan kızarmdan en sondan kaynak yapmaya çalışanlar..bu kurnazlık fazla artık
  • Katılmakla beraber bence toplu taşıma daha kötü durumda.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt

Uzun zamandır kullanmıyorum yarın denicem bakalım

• 6 ay askere gittim, komutan şoförüydüm ama sakin yerde kullandım hep. İstanbula döndüğümde arabaya ilk oturduğumda sanki zaman makinasıyla başka bir zamana gitmişim gibi, dediğinize katılıyorum kesinlikle. Yazık gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

"Artık işime toplu taşımayla gidip geleceğim kafaya koydum. Sıfır dert sıfır tasa."

Nasıl yani?

Namusu dert etmiyosan gidersin hahahahaha

• Hep kötüydü trafik magandaları trafikte olduğu sürece böyle insanlar yanlış park etmeye korkar amerikada avrupada madur olmasını istemez bizde hem şehir var park alanı yok hemde herkes maganda polis yok polis zaten işe yaramıyordu şimdi covidci oldu trafiğe hiç bakmıyorlar

• Türk insanının yapısı bu en eğitimlisi bile zaman zaman işine geldiği gibi davranıyor.

Misal ; En sağ şeritte kendi halinde giden adama selektör atılıyor genelde bunu kendini hızlı sanan yeni yetme bebeler yapıyor.

Misal ; Sosyal mesafe için atm de 1 metre civarında boşluk bırakarak sıraya giriyorsun gelip araya girip aa sıradamıydınız diyorlar ki adı gibi emin sırada olduğuma.

Misal ; Markette kasada sanki pandemi yokmuşçasına dibinize dibinize girip sizi sıkıştırıp acele ettirmeye çalıştırıyorlar.

Bu saydıklarımdan sıkılanlar ülkeyi çoktan terk etti.

Sıra bana gelecek gibi ya hadi hayırlısı.

• Sende onlar gibi ol iyi gelecek misal arka tamponuna kadar yaklasan mi var sinyalsiz saga don

• maaşını trafiği denetleyerek kazanan memura görev verip yetki vermezsen olacağı budur.

memurun da umrunda değil, kime niye ceza kessin.

bu devirde devlet babanın yatırdığı maaşı atm den her ayın 15 inde tıkır tıkır çekmek varken

niye itle uğursuzla, birilerinin dayısıyla uğraşsın?

• Hocam herkes pandemi var diye toplu tasimadan kacarken siz onlar trafikge cikti diye toplu tasimayla mi gidiceksiniz.

Biraz disinizi sikin bence gormezden gelin. Guzel bir muzik acin sakin sakin takilin. Sirf millete kizdiniz diye imkaniniz varken toplu tasimaya binip corona olmayin.

• Hemican kullanıcısına yanıt

Hocam bugün gidip geldim. Evimin arkasından bindim hastanenin önünde indirdi. Resmen servisim varmış haberim yokmuş. Evim de ilk durak gibi bir şey yani otobüs boş oluyor. Resmen 4 ayağımın üzerine düştüm  

• quote:

Bıktım ulan cahil cüheladan. Artık işime toplu taşımayla gidip geleceğim kafaya koydum. Sıfır dert sıfır tasa.

O kadar emin olma. Yaya-yolcularda da çok sığır göreceksin.

• Trafik hanzo dolu ama en azından arabanın içindesin. Toplu taşıma daha büyük rezalet.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.