Şimdi Ara

Traffic Racer Android için Çıktı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
4
Favori
6.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indiriyorum ama android de cok tutulmuyor neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu beğendim.zevkli

• Oyun gerçekten mükemmel , bir çok oyuna rakip olabilir. Fakat döndürme hassasiyeti ve online oynama olsa dr.driving gibi mukemmel bir oyun olur. Bir çok oyuna şuan rakip. edit : Dün geceden beri elimden bırakamadım , oyun tanınabilseydi dr.driving'dan daha ust sıralara yerlesebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDeranged -- 22 Kasım 2013; 8:45:31 >
  • 2 gundur elimden birakamadim,cok basarili..

• Yapılan puanı gösterdiği gibi en çok yapılan komboyu da gösterme gibi bi olay olsa güzel olur 91li kombo yaptım arkadaşlar görsün istiyorum :D

• Teşekkürler arkadaşlar.

@Mufche , eğer oyuna google+ ile giriş yaparsan (ayarlar menüsünden), orada kombolarınız tutuluyor. 5 skorboard'dan sonuncusu kombolar için.
  • oyunu indirmek istedim geçersiz indirme URI'si hatası alıyorum başka oyunlarda da alıyorum aynı hatayı neden olabileceğini bilen var mı?
  • teşekkürler, :)
    Siyahi arkadaşımız geçmiş beni komboda :)

• Bmw yi aldım nihayet biriktirdim 145.000 i
  • zamana karsida 96 bin yaptim 50. miyim neyim :D 96 bini 35 binlik arabayla yaptim suan 80 binlik araba var daha gecemedim rekoru :D

• Yükseltmeleri düşürmede olsa güzel olur yeni model olan evoyu çok seviyorum ama çok hızlı oldu oynanmıo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mufche

Yükseltmeleri düşürmede olsa güzel olur yeni model olan evoyu çok seviyorum ama çok hızlı oldu oynanmıo :)

Elin alıştıkça keşke biraz daha hızlı olsa diyeceksin, inan bana :)
  • rextr kullanıcısına yanıt
    :)) Yeni arabalar bekliyoruz o zaman :D 4 tane araç kaldı almadığım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Teşekkürler arkadaşlar.

@Mufche , eğer oyuna google+ ile giriş yaparsan (ayarlar menüsünden), orada kombolarınız tutuluyor. 5 skorboard'dan sonuncusu kombolar için.

Öncelikle oyunda her yarış oyununda görmekten sıkıldığımız araçları koyduğunuz için teşekkür ederim, 106,civic,şahin, eski kasa golf. Bunlar çok ince ayrıntılar ama oyuncuları bağlıcak ayrıntılar. Sizden ricam oyunu sürekli güncel tutmanız. Hill Climb gibi çünkü bütün arabaları açınca yenisi isteriz Ayrıca böyle bir oyun yaptığınız için de teşekkür ederim

• 27.500 lük arabayla 60.000 yapabildim bende yaklasik 850 gibi bir para yakaliyorum 1300 yapan arkadaş nasıl yapıyorsun yav ?

• Guzel oyun
    Ve 2 arkadasa da onerdim onlarda yukledi
    Arabalar cok guzel ozellikle bmw hastalari icin son arabaya hırs yapip alma istegi var

• Batuhaan. kullanıcısına yanıt
    Çift şerit oyna ters şeritten git ve hızı 100den aşağı düşürme 20 000 puanda 1200 alırsın.
  • az önce 202.000 rekor yaptım 9700 para geldi
  • @kankaytsn , teşekkürler , evet oyun iOS versiyonu ile paralel olarak sürekli güncellenecek.
  • Oyun gerçekten çok güzel olmuş yapan arkadaşı tebrik ediyorum.

Bağımlılık yapıyor bu meret :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.