Şimdi Ara

Traffic Racer Android için Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
4
Favori
6.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Traffic Racer Android için Çıktı  Traffic Racer Android için Çıktı Traffic Racer Android için Çıktı Traffic Racer Android için Çıktı

Türk yapımcı Soner Kara tarafından yapılan ve iOS'un en gözde oyunlarından biri olan Traffic Racer artık Play Store'da. Uzun bekleme sonunda Android cihazların da bu oyuna kavuşmaları şahsen çok memnun edici. Kendisine teşekkür ediyorum. Çok iyi oyun gerçekten.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skgames.trafficracer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 13 Kasım 2013; 13:25:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlaşılan Android bölümü ölü iOS sayfasında bu oyun için can atıyordu Androidci arkadaşlar. Burada tık yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniyorum. Aslinda yaris oyunlarini sevmem ama Turk gelistiricinin oyunu sanirim.

Edit: denedim guzel oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 13 Kasım 2013; 12:42:28 >
  • Evet hocam. iOS ta 100.000 civaı indirme sayısı var diye biliyorum bu oyunu. Soner Bey zaten forumdan bir arkadaşımız aynı zamanda. Bir çok isteğimizi oyuna ekledi sağolsun
  • Gerçekten güzel olmuş.İnşallah bu tür türk yapımcılar artar,ileride daha güzel oyunlara da imza atarlar.
  • Hemen deneyelim.
  • Oyun baya guzel. Bu tur oyunlardan hoslananlar mutlaka denesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 14 Kasım 2013; 11:40:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gün boyu oynadım gerçekten çok güzel emeği geçenlerin ellerine sağlık
  • Teşekkürler herkese. İyi oyunlar.
  • Bekliyordum hemen indiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Bekliyordum hemen indiriyorum

Oyunu Google Play'de aratarak indirecekseniz lütfen dikkat edin. Google Play'de "Traffic Racer" diye aratınca ilk sırada gelen oyunu İNDİRMEYİN çünkü sahte. İçinde sadece video var. (yapımcısı A.GOodman ve boyutu 324kb) . Hatta lütfen bu uygulamayı "Uygunsuz olarak işaretle" butonunu kullanarak şikayet edelim ki marketten kaldırılsın. Oyunun gerçeği 43Mb boyutunda ve yapımcsı Soner Kara. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

Oyunu Google Play'de aratarak indirecekseniz lütfen dikkat edin. Google Play'de "Traffic Racer" diye aratınca ilk sırada gelen oyunu İNDİRMEYİN çünkü sahte. İçinde sadece video var. (yapımcısı A.GOodman ve boyutu 324kb) . Hatta lütfen bu uygulamayı "Uygunsuz olarak işaretle" butonunu kullanarak şikayet edelim ki marketten kaldırılsın. Oyunun gerçeği 43Mb boyutunda ve yapımcsı Soner Kara. Teşekkürler.

Farkettim zaten 400 kb falan sizin linkten indirdim :)

• Çok eğlenceli bir oyun çok beğendim.
  • quote:

quote:

Ustad sanirim soner kara sizsiniz 2 istegim olacak keske para kazanmak daha kolay olsa ve range rover vb jipler eklerseniz sevinirim

• Oyun çok guzelde arkadaşin dedigine katiliyorum para kazanmak birazdaha kolay olabilirdi

• quote:

Ustad sanirim soner kara sizsiniz 2 istegim olacak keske para kazanmak daha kolay olsa ve range rover vb jipler eklerseniz sevinirim

Jip eklemek yapılacaklar listemdeydi zaten. Para kazanmanın ise aslında kolay olduğunu düşünüyorum. Hatta oyunun kolaylığından şikayetçi olanları biliyorum. Eğer makas atmaya alışırsan para gerçekten çok hızlı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 16 Kasım 2013; 18:31:15 >
  • quote:

quote:

Jip eklemek yapılacaklar listemdeydi zaten. Para kazanmanın ise aslında kolay olduğunu düşünüyorum. Hatta oyunun kolaylığından şikayetçi olanları biliyorum. Eğer makas atmaya alışırsan para gerçekten çok hızlı geliyor.

Jip olursa sevinirim ama mesela 40000 skor yapiyorum en fazla 800 para veriyor

• quote:

Evet, başlarda biraz zor kazanılıyor, bunu kabul ediyorum. Ama tüm oyunlarda bu böyle değilmidir? Mesela Diablo 3'te ilk level'larda çok zor para kazanırsınız, ilerledikçe gelirler artmaya başlar.

Örneğin şu arkadaş tek oyunda 2000 para kazanmış :)
    https://everyplay.com/videos/1380828

Demek istediğim hemen 2 günde en iyi arabayı almaya çalışmayın. Keyfini çıkararak oynayın. Belli bir zaman sonra zaten parayı harcayacak yer bulamayacaksınız ;)

• quote:

quote:

Evet, başlarda biraz zor kazanılıyor, bunu kabul ediyorum. Ama tüm oyunlarda bu böyle değilmidir? Mesela Diablo 3'te ilk level'larda çok zor para kazanırsınız, ilerledikçe gelirler artmaya başlar.

Örneğin şu arkadaş tek oyunda 2000 para kazanmış :)
    https://everyplay.com/videos/1380828

Demek istediğim hemen 2 günde en iyi arabayı almaya çalışmayın. Keyfini çıkararak oynayın. Belli bir zaman sonra zaten parayı harcayacak yer bulamayacaksınız ;)

Suanda 37000 lik araba var full yukseltme siyah jant ve yesil ve siyah renk secenegi sahin var oda full ve siyah renk secenegi

• oyun çok güzel fakat döndürme hızında hassasiyet ayarı olursa çok güzel olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.