Şimdi Ara

Traffic Racer Android için Çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
4
Favori
6.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunları unity3d ile mi yapıosunuz ?
  • @patronizm , teşekkürler.
    @aliburak35 , evet Unity.
  • Cok guzel ve stres atici bir oyun sinirlendikce arabalari kafa kafaya tokusturuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun gerçekten sarıyo
  • Teşekkürler arkadaşlar,

Bu arada, Google Play'de "oyun yüklenmiyor" tarzında bir çok yorum alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Telefonu desteklemiyor olsa zaten indiremez ve yorum yapamaz, değil mi?. Ama yorum yapabildiğine göre indirmiş olması gerekmiyor mu? Bu konuda bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 29 Kasım 2013; 22:11:53 >
  • Oyun çok başarılı. Tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Teşekkürler arkadaşlar,

Bu arada, Google Play'de "oyun yüklenmiyor" tarzında bir çok yorum alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Telefonu desteklemiyor olsa zaten indiremez ve yorum yapamaz, değil mi?. Ama yorum yapabildiğine göre indirmiş olması gerekmiyor mu? Bu konuda bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

Indirmeyen biride yorum yapabiliyor diye biliyorum.yildizlara dokununca uygulama sayfasinda yorum sayfasi aciliyor.bu arada oyunu yapan sizsiniz sanirim hocam elinize saglik ben bir eksik gormedim hocam . Kolay para kazanilmiyor diyenlerde her oyunda boyle degilmi arkadaslar? Oyundan sıkılmamizada engel olur

• Porsche, Mercedes, Opel Astra, Seat Leon bekliyoruz

• Otoban faresiyle makasçı olduk gittik he:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para hilesi varmi bu oyunun

• rextr kullanıcısına yanıt
    Hocam tebrik ederim şahane oyun olmuş gerçekten rakibi yok. Tek isteğim kamera açısı eklenmesi mesela arabanın içinden oynayabilsek direksiyon vs. çok çok güzel olur. bu arada başarılarınızın devamını dilerim. iyi günler
  • Oyun guzel,elinize emeginize saglik hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Teşekkürler arkadaşlar,

Bu konuda bilgim yok hocam fakat adreno 330 gpuda bile oyunda ufak takilmalar var. Bunu ne zaman duzeltirsiniz? Sirf bu nedenle bu guzel oyunu oynayamiyorum.

• Ufak takılmalar benim gözüme de batıyor. Henüz bir çözüm bulamadım...
  • Direksiyonlu görüş açısı olsa ,Çok iyi olur.
  • Fena değil
  • Herkes rekorunu yazsın bakalım
  • Gerçekten çok iyi oyun,yapımcısının bir Türk olması beni gururlandırıyor
  • zevkli bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.