Şimdi Ara

Traffic Racer Android için Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
4
Favori
6.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

oyun çok güzel fakat döndürme hızında hassasiyet ayarı olursa çok güzel olur.

edit: ulan dönmüyor araba kafayı yemek üzereyim. telefonu ters çevirecem resmen ya.
  • quote:

Böyle bir problem ilk kez kulağıma geliyor. Başka sensör destekli oyunlarda da benzer bir problem var mı? Eğer donanımsal bir sorun varsa, ayarlar menüsünde kontrol tipini "TUŞ" yaparak oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

Böyle bir problem ilk kez kulağıma geliyor. Başka sensör destekli oyunlarda da benzer bir problem var mı? Eğer donanımsal bir sorun varsa, ayarlar menüsünde kontrol tipini "TUŞ" yaparak oynayabilirsiniz.

tuşta da aynı. döndürme yavaş geliyor bana.
  • quote:

İlk baştaki araçların dönmesi, yani manevrası evet biraz zayıf. Üst seviye araçlarda -tabiri caizse- çok daha iyi "strafe" yapabiliyorsunuz :)
  • quote:

quote:

İlk baştaki araçların dönmesi, yani manevrası evet biraz zayıf. Üst seviye araçlarda -tabiri caizse- çok daha iyi "strafe" yapabiliyorsunuz :)

bunu bilmiyordum yeni başladığım için teşekkür ederim :)
  • Oyun mükemmel 3 günde tofaş, peugeot, mitsubishi lancer ve m3 aldım
    tek bir sorun var oyun sistemi zorlamamasına rağmen hafif kasma gibi bişi var, yani tam performans alamıyorum, telefonum GM Discovery ve sıra arkadaşımda da S2 var onda da öyle :/ Ama yinede süper oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten kendi türünde rakibi yok bu oyunun.Beğenerek oynuyoruz birde oyun sırasında çalan müziklerden birisini çok beğendim onu zil sesi yapmak isterim.Android/data/traficracer içine baktım yoktu.Nasıl buluruz?
  • quote:

Teşekkürler herkese. İyi oyunlar.

Androide cikarmaniz cok iyi oldu hocam. Iphoneda en cok oynadigim oyunlardandir. Yedek almayip restore edince bmw m3 gidince cok uzulmustum orasi ayri :( artik androidde yeniden aliriz :)

• @Mufche , teşekkürler. Bundan sonra para az geliyor diyenleri sana yönlendireceğim :)
    @Özkan38 , teşekkürler. Müzikleri lisanslı aldığım için paylaşamam ama belki arka plandaki sesi kaydeden programlar vardır, o tip bir şey kullanılabilir.
    @onkuba , teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 17 Kasım 2013; 23:23:35 >
  • Buyursun gelsinler :D Para kasmanın en iyi taktiği Zamana Karşı modu, ortalama 1300 para yapıyorum :)

• Hocam yalniz bir uyum sorunu var. Real racing 3 un kasmadigi g2 telefonumda bu oyun anlik takilma gibi birsey yapiyor. Hani trafik yogunlasmadan hemen once yapiyor. Saliselik minik takilmalar. Bunu duzeltebilirseniz sevinirim. Cunku oyunda ilerledikce kazaya neden olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Hocam yalniz bir uyum sorunu var. Real racing 3 un kasmadigi g2 telefonumda bu oyun anlik takilma gibi birsey yapiyor. Hani trafik yogunlasmadan hemen once yapiyor. Saliselik minik takilmalar. Bunu duzeltebilirseniz sevinirim. Cunku oyunda ilerledikce kazaya neden olur.

Evet, ufak takılmaları ben de fark ettim. Bir sonraki sürümde düzeltmeye çalışacağım.
  • quote:

quote:

Hocam yalniz bir uyum sorunu var. Real racing 3 un kasmadigi g2 telefonumda bu oyun anlik takilma gibi birsey yapiyor. Hani trafik yogunlasmadan hemen once yapiyor. Saliselik minik takilmalar. Bunu duzeltebilirseniz sevinirim. Cunku oyunda ilerledikce kazaya neden olur.

Evet, ufak takılmaları ben de fark ettim. Bir sonraki sürümde düzeltmeye çalışacağım.

Ilgin icin tesekkuler

• quote:

quote:

oyun için çok teşekkürler ama yüksek ayarlarda anlık takılmalar çok fazla oluyo note 2 kullanıyorum umarım güncellemelerle düzelir çalışmalarınızın devamını dilerim saygılar
  • Oyun gayet güzel ve zevkli. Emeğinize sağlık.
  • Teşekkürler.
  • Emeğinize sağlık hocam oldukça zevkli ve kaliteli bir oyun olmuş.

• Uzu uğraşlarla 20000lik araci açtım.

• Tebrikler dostum bende indirdim guzel oyun

• @Linkmaster , @Dejavu14 , teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.