Şimdi Ara

Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan ve ilk açık dünya Star Wars oyunu olarak nitelendirilen Star Wars Outlaws için yeni güncelleme yayınlandı. 1.2 güncellemesi olarak karşımıza çıkan yeni yama 100'den fazla düzeltmeyi içeriyor ve çeşitli değişikliklerle oyunu daha akıcı hale getiriyor.

Star Wars Outlaws için yeni yama PC'de 5.6 GB

buradan ulaşabilir ve ince detaylara bir göz atabilirsiniz.

• Bu Massiv'e bir daha single projesi felan vermeyin division yapsın başka da bir işle meşgale olmasın. Hem avatar hem de outlaws'da ben bu kadar kötü level design görmedim öyle böyle değil fevkalade kötü. Roblox'da harita tasarlayan çocukların daha iyi işçiliği var.
  • Ubisoft eski günahlarının bedelini bu oyunla çekiyor.En azIndan maliyetlerini kurtamalarını umuyorum.Yoksa Ubisoft tarihe karışacak.
  • Gizlilik odakli bir oyunun, düşman yapay zekasını çöp yaparsan ilk günden patlarsin, sonra düzeltene kadar oyunculari kaybetmis olursun.Hala ders almamışlar, tabi alımışlar AC serisinden,ne dayasak aliyor oyuncular diye.
  • İlk izlenim kötüydü. Sonradan toparlaması heyecanlandırmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alıntı

metni:
    Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan ve ilk açık dünya Star Wars oyunu olarak nitelendirilen Star Wars Outlaws

Bu oyunu kim ilk açık dünya SW oyunu olarak niteliyormuş? Jedi Survivor’daki o devasa haritalar açık dünya olma şartlarını karşılamıyor muymuş?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.