|
Merhaba iyi geceler öncelikle turknetin kendi forum sayfasında ve online destek de konu talep açmama rağmen sorun olmadığını ve herkesin aynı ping değerlerini aldığımı söylediler ve ben de son çare burada ki bilgili ve aynı sorunu yaşayan kişiler ile konuşmak için açıyorum konuyu.(forum sayfasında konum onaylanmadı hala ayın 9 undan beri neden onaylamıyorlar bir fikrim yok) 1 ağustos tarihinde turknet vdsl aboneliğim gigafibere geçti simetrik olarak kullanmaya başladım ve ilk önce yaptığım hız testinden ziyade oynadığım oyunlarda ki ping testleriydi . Ps5 de battlefield 6 oyununu oynamaktayım . vdsl kullanırken 68-70 ms lerde oyun oynarken gigafiberde 45-47 mslere düştüğümü görünce çok sevindim ve oyun tarzımı bile etkilemişti ama 8 eylül de gece yapılan planlı çalışma sonrası 9 eylül sabahına bağlanan gün de internet kesintisinden sonra gündüz oyuna girdiğim ms değerlerim nerdeyse vdsl değerlerim ile aynı seviyelere çıktı hemen ticket açtım ama dediğim gibi forumda hala onaylanmadı iptal ettim tekrar açtım yine onaylanmadı aynı gün online işlemler de ticket açtım bakıyoruz inceliyoruz dediler iki gün bekledim ayın 11 inde ticketi kapatıp tekrar açtım hala sorunum devam ediyorum ayın 14 ü olmasına rağmen. tracert testleri oyun içi kanıtlı ms değerlerim hepsini ekledim ticketlere fakat bana dedikleri değerleriniz normal herkesle aynı olduğuydu . statik ip kullanıyordum düne kadar dün iptal ettim sinirimden modemi kapatıp açayım belki otomatik havuzdan düzgün ip denk gelir tekrar eski seviyelere iner diye düşündüm ama nafile . Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim turknete derdimi anlatamıyorum elimde kanıtlar olmasına rağmen buraya da atıyorum . ![]() bu yukarıdaki fotoğraf planlı çalışma sonrası olan değerler UTC kısmında tarihi LAT kısmında ms değerimi görebilirsiniz. ![]() bu görsel de planlı çalışma öncesi tarihleri ve ms değerlerini görebilirsiniz. Yardımlarınız bekliyorum turknetle aramın bozulmasını da istemiyorum . :) |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt