Şimdi Ara

Tracert Ping Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba iyi geceler öncelikle turknetin kendi forum sayfasında ve online destek de konu talep açmama rağmen sorun olmadığını ve herkesin aynı ping değerlerini aldığımı söylediler ve ben de son çare burada ki bilgili ve aynı sorunu yaşayan kişiler ile konuşmak için açıyorum konuyu.(forum sayfasında konum onaylanmadı hala ayın 9 undan beri neden onaylamıyorlar bir fikrim yok)

1 ağustos tarihinde turknet vdsl aboneliğim gigafibere geçti simetrik olarak kullanmaya başladım ve ilk önce yaptığım hız testinden ziyade oynadığım oyunlarda ki ping testleriydi . Ps5 de battlefield 6 oyununu oynamaktayım . vdsl kullanırken 68-70 ms lerde oyun oynarken gigafiberde 45-47 mslere düştüğümü görünce çok sevindim ve oyun tarzımı bile etkilemişti ama 8 eylül de gece yapılan planlı çalışma sonrası 9 eylül sabahına bağlanan gün de internet kesintisinden sonra gündüz oyuna girdiğim ms değerlerim nerdeyse vdsl değerlerim ile aynı seviyelere çıktı hemen ticket açtım ama dediğim gibi forumda hala onaylanmadı iptal ettim tekrar açtım yine onaylanmadı aynı gün online işlemler de ticket açtım bakıyoruz inceliyoruz dediler iki gün bekledim ayın 11 inde ticketi kapatıp tekrar açtım hala sorunum devam ediyorum ayın 14 ü olmasına rağmen. tracert testleri oyun içi kanıtlı ms değerlerim hepsini ekledim ticketlere fakat bana dedikleri değerleriniz normal herkesle aynı olduğuydu . statik ip kullanıyordum düne kadar dün iptal ettim sinirimden modemi kapatıp açayım belki otomatik havuzdan düzgün ip denk gelir tekrar eski seviyelere iner diye düşündüm ama nafile . Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim turknete derdimi anlatamıyorum elimde kanıtlar olmasına rağmen buraya da atıyorum .

Tracert Ping Değerleri

bu yukarıdaki fotoğraf planlı çalışma sonrası olan değerler UTC kısmında tarihi LAT kısmında ms değerimi görebilirsiniz.

Tracert Ping Değerleri

bu görsel de planlı çalışma öncesi tarihleri ve ms değerlerini görebilirsiniz. Yardımlarınız bekliyorum turknetle aramın bozulmasını da istemiyorum . :)

statik ip varken istanbul çıkıyordu dün statik ip iptali sonucunda izmir gösteriyor denizlide yaşıyorum . konumdan denizli olarak seçtiğim zaman ping değerim daha fazla çıkıyor speedtestte ama bu lokasyonda 21 ms çıkyıor

• Türknette routing zaman zaman değişiyor ve maalesef ping anlamında bunların kalitesi aynı değil. Bende de benzer bir durum mevcut, zamana göre kıyasladığımda %90'ında yüksek pingli routing çok nadiren de düşük pingli routing geliyor. Fakat benim bölgemde (Adana) sizinki kadar büyük bir fark yok, yaklaşık 5-6 ms oynuyor. Sanırım keyfimize göre değiştiremiyoruz bu durumu.

turknetin kendi forumunda yapılan bir kaç gönderide ticket açılıp sorun yaşayan kişinin ms değerlerini en az 10 en fazla 13 ms kadar düşürülmüş doğru routing ile . Ama maalesef açtığım konu bile onaylanmıyor kaç gündür.

ontyi fişten mi çekeyim yoksa hard reset yapıp iğne ile mi resetliyeyim

Pingin yüksek çıkması normal, Denizli'den İzmir'e oradan tekrar Denizli'ye.

Tracert Ping Değerleri Brüt Osman bizim trafiği dolandırdı.

Tracert Ping Değerleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ping Değerleri (Superonline)
    geçen yıl açıldı
    TTNet Ping Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğiniz sitede de lokasyon izmir çıkıyor

dediğinizi yaptım fakat bi değişiklik olmadı maalesef.

Bendede bazen lokasyon değişiyordu, reset atınca düzeliyordu. Birde uygulamdan reset vardı galiba, teknik bilgiler kısmından birde öyle deneyin.

Brüt Osman siz Denizli'desiniz ama İzmir gözüktüğünü görmüyor mu? Tuhaf.

Belki çalışma vardır, geçici trafiğinin yönü değişmiştir. Bekleyin, düzelmezse TürknetDestek'e yazın bi de.

iki tane açık destek kaydım var 5 günden beri açık ama bir sonuç yok değerlerim normalmiş sanki interneti ben değilde onlar kullanıyormuş gibi fark yok herkes de olan bir şey gibi geçiştirmeleri yok mu bir de ah ah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasync -- 15 Eylül 2026; 0:29:32 >

46-49 ping civarı alıyorum. Vodafone üzerinden de aynı değerleri alıyordum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 16 Eylül 2026; 12:18:30 >

evet denizlideyim gigafiber bağlandığından beri bende o mslerde geziyordum ama planlı çalışmadan sonra mslerim vdsl mslerine geri döndü .

dm gönderdim.

Sorunum git gide büyüyor ms değerlerim 70 e çıktı ve fifa oyununda 8-9 ms alırken 28-30 ms almaya başladım türkiye sunucusu olmasına rağmen . Sorunumun düzelteceğinize daha da karmaşık duruma getiriyorsunuz . 12 gün oldu hala ne bir ses var ne bi sonuç destek kaydımda belirttiğim düzeltmeleri de yapıp geri dönüş vermiyorsunuz acilen geri dönüş bekliyorum.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

16ncı günü bitireceğiz hala sorunuma bir çözüm yok mu? hala inceliyor musunuz ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.