Gönüllerin şampiyonu Trabzonsporu tebrik ediyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Gönüllerin şampiyonu Trabzonsporu tebrik ediyorum...
Sagolun.Seneye sizi rakip olarak görmek isteriz.
Boşverin Trabzonlu kardeşlerim her zaman iyiler kazanacak diye birşey yok.
bu sene gösterdiki artık trabzonspor türk futbolundaki eski konumunu tekrardan kazanmıştır. bu şampiyon olmaktan daha önemlidir kanımca. takıma yönetime tebriklerimi sunuyorum. biz daha çok eğleneceğiz.
Trabzonsporumu tebrik ediyorum.
Sadri Şener'i birisi bir hafta bir yere kapatsa ne güzel olur yahu. Olmaz olsun böyle yönetim. Çıkmış yine Kanaltürk'e saçma sapan konuşuyor. Şenol Güneş'e üzülüyorum haketmiyor bunları.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
quote:
Orijinalden alıntı: SSC Aero
Bir tek ERMAN para yememiş. ERMAN'ın KALECİNİN PARA YEDİĞİNDEN HABERİ YOK SANIRIM...
solid gözlerim doldu ağlamaklı oldum sendede var sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
Sadri Şener'i birisi bir hafta bir yere kapatsa ne güzel olur yahu. Olmaz olsun böyle yönetim. Çıkmış yine Kanaltürk'e saçma sapan konuşuyor. Şenol Güneş'e üzülüyorum haketmiyor bunları.
Başkanlıgı hakketmiyor Sadri şener.Şenol hoca konusunda çok haklısınız.Karabük maçında Tolganın üzüntüsüde çok belliydi.Adam gibi bir yönetim olsa Şampiyon bizdik.
Tebrikler Trabzonspor, her sene üst sıralarda oynarsınız umarım.
Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Umarım Şenol GÜNEŞ'i göndermek gibi bi hataya düşmez tekrardan Trabzonspor. Çok büyük hoca ve bana göre Alex Ferguson gibi 20 yıl Trabzon'un başında olması gereken bir hoca. Kısıtlı imkanlarla ve kadroyla 82 puan gibi çok iyi puanla ligi bitirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: SpoyS
SİVAS'IN OFSAYT VERİLEN POZİSYONU GÖRDÜNÜZ MÜ ! EĞER ŞAMPİYON OLAMAZSANIZ HAKKINIZ BÜYÜK YENDİ TRABZONLULAR !
trabzonsporu verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum...
Tebrik eden Beşiktaşlı forumdaşlara Teşekkür ediyoruz.Seneye sizinlede rakip olmayı ümit ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: YoK
Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Umarım Şenol GÜNEŞ'i göndermek gibi bi hataya düşmez tekrardan Trabzonspor. Çok büyük hoca ve bana göre Alex Ferguson gibi 20 yıl Trabzon'un başında olması gereken bir hoca. Kısıtlı imkanlarla ve kadroyla 82 puan gibi çok iyi puanla ligi bitirdi.
Teşekkürler.Şenol hoca çok baaşarılı bir İş çıkardı bu kadroyla.Bizde gidecek birisi varsa oda yönetimdir.Resmen Şampiyonlugu kendi elleriyle Teslim ettiler.