Bildirim
Trabzon'u neden yenmeliyiz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence kupadan elenelim.
trabzon devam etsin.
böylece adamların maç programı sıkışır, bizimkisi rahatlar.
bizim daha uefa maçları var unutmayın._____________________________ 
-
Kupadan niye elenelim yahu. TS yensek çeyrekteyiz kaç maç kalıyor ki geriye? 2-3 maç mı Beşiktaş'ı sıkıştıracak... Hem TS yenersek ve Antep yenerse TS çıkamıyor. Geriye de rakip kalmıyor zaten.
TS hem kadromuzun hakkını vermek için, hem kalitemizi gösterebilmek için hemde kupada adım atabilmek için yenmek zorundayız._____________________________ 
MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver
Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder... -
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
Kupadan niye elenelim yahu. TS yensek çeyrekteyiz kaç maç kalıyor ki geriye? 2-3 maç mı Beşiktaş'ı sıkıştıracak... Hem TS yenersek ve Antep yenerse TS çıkamıyor. Geriye de rakip kalmıyor zaten.
TS hem kadromuzun hakkını vermek için, hem kalitemizi gösterebilmek için hemde kupada adım atabilmek için yenmek zorundayız.
+1903_____________________________ 

-
Destekliyorum, haftasonu da biz vurursak nakavt olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
Destekliyorum, haftasonu da biz vurursak nakavt olur.
Aynen.Ancak önce bizi sonra sizi yenerse demeyin halimize.
And here I am your life..." -
kupayı alıp avrupa'yı garantiye almalıyız. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
quote:
Fener'in lig maçını alması Beşiktaş için bile iyi bir adım gibi bir şey. Fener şimdi motive olacaktır ve mutlak kazanmak istediği TS maçına tempolu çıkacaktır. TS'nin ligde berabere kalması da bir avantaj. Üstüne birde biz yendik mi... Fb her türlü puan çıkarır. Sonuç hepsi bize yarıyor, hem psikolojik hem istatistik. :)_____________________________ 
MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver
Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
-
quote:
quote:

Biz yenelim de Fb yenmesin ben busene Ts nin şampiyon olmasını istiyorum.(Zaten bırakacak gibide durmuyorlar ya neyse
)
Şamp. ligine gitsek yeter

-
quote:
quote:
o zaman bir taşla iki kuş olur
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
quote:
quote:
o zaman bir taşla iki kuş olur
Sakin olun şampiyonlar.
_____________________________ "Glücklich muss man einfach sein".
-
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN
Sakin olun şampiyonlar.
once bjk sonra fb harika olur
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: miyuzo
bence kupadan elenelim.
trabzon devam etsin.
böylece adamların maç programı sıkışır, bizimkisi rahatlar.
bizim daha uefa maçları var unutmayın.
üç kupa alıcaz bu sene sen ne diyosun
TS hem kadromuzun hakkını vermek için, hem kalitemizi gösterebilmek için hemde kupada adım atabilmek için yenmek zorundayız.
-
avrupa için bu kupayı almak şart. diğer türlü ne olacağı belli olmaz. _____________________________ -
trabzon sporu yenecegiz. ligde trabzon- fener maci ne olur belli olmaz. biz bütün maçlari kazanalim illaki üstümüzdekiler puan kaybedecek. -
Trabzon maçı veya maçı kazanmamız hem takımın gerçek gücünü görmemizi sağlıcak, hem gruptan çıkarıcak, Fener maçı için moral bozukluğuna neden olucak, moral bozukluğu Trabzon'a büyük ihtimal Fener yenilgisi getiricek, bu da puan kaybına neden olucak. Bi taşla kuş katliamı. _____________________________
Benzer içerikler
- başkasının passoligiyle maça girmek
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- galatasaray ismi nereden gelir
- messi ronaldo satranç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler