Şimdi Ara

Trabzon'u neden yenmeliyiz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kenshi

Trabzon iki takımada silleyi vurursa bakalım ne olacak

Bu;işin hiç tasvip etmediğimiz, etmeyeceğimiz yönü

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Destekliyorum, haftasonu da biz vurursak nakavt olur.

Aynen.Ancak önce bizi sonra sizi yenerse demeyin halimize.

Olacağa bak,olur mu olur,futbol bu

• ınonu de taraftar bırakmaz topcular oynamasa bıle taraftar oynar tsyı yenerız kupada yola devam
  • Kadro çok geniş hem kupa hem lig hem uefa hepsini kaldırırlar yeterki sakatlık olmasın.Trabzonspor ilk yarıda süper top falan oynamadı çoğu maçını izledim şansları hep yanındaydı yani top şansı hiç sakatlık vermediler düşüş yaşamadılar ama 2. yarı mutlaka yaşıcaklar aziz yıldırımda çomak sokar onların tekerine fener rahat bırakmaz trabzonu
    Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
  • BJK maçı zor geçecek ama FB maçı çok zor geçmeyecek bence. Her iki maçında favorisi Trabzonspor'dur. Geride bırakılan haftalar bunun açık göstergesidir. Bizim oyun olarak sendelediğimiz yok iş kazaları olur ilk defa olan şeyler değil bunlar. BJK Buca gibi ikinci lig kalitesinde bir takımı yendiği için bu kadar sevinmemeli. Ak-kara çarşamba akşamı belli olacaktır o zamana saklayın sevincinizi eğer kazanabilirseniz. Ayrıca puan farkı hala 5'tir ve rakip Bursapsor'dur bizim için şu anda. BJK hiç şampiyonluk hesapları yapmasın fazla iyimserlik olur bu. Guti ile Quaresma bakalım daha kaç maç beraber oynayabilir merak ediyorum. İlk yarı bu ikili sadece 4 maç beraber oynayabilmiş..Diğer transferler ise BJK'yi en fazla potaya sokmaya yeter tekrar o kadar...Bu sene lig sonuna kadar şampiyonluk TS-Bursa arasında geçer.

Orijinalden alıntı: Weycell 61

BJK maçı zor geçecek ama FB maçı çok zor geçmeyecek bence. Her iki maçında favorisi Trabzonspor'dur. Geride bırakılan haftalar bunun açık göstergesidir. Bizim oyun olarak sendelediğimiz yok iş kazaları olur ilk defa olan şeyler değil bunlar. BJK Buca gibi ikinci lig kalitesinde bir takımı yendiği için bu kadar sevinmemeli. Ak-kara çarşamba akşamı belli olacaktır o zamana saklayın sevincinizi eğer kazanabilirseniz. Ayrıca puan farkı hala 5'tir ve rakip Bursapsor'dur bizim için şu anda. BJK hiç şampiyonluk hesapları yapmasın fazla iyimserlik olur bu. Guti ile Quaresma bakalım daha kaç maç beraber oynayabilir merak ediyorum. İlk yarı bu ikili sadece 4 maç beraber oynayabilmiş..Diğer transferler ise BJK'yi en fazla potaya sokmaya yeter tekrar o kadar...Bu sene lig sonuna kadar şampiyonluk TS-Bursa arasında geçer.

Valla yener miyiz yoksa yenilir miyiz bilmiyorum ama, İnönü'deki maçın favorisi hiçbir zaman Trabzon olamaz. Aynı şey diğer takımlar için de geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Beşiktaş, trabzonu yenerse ve trabzon fenerbahçe ile berabere kalırsa trabzonda ipler kopabilir.

Kesinlikle. Şu an hem kupada hem ligde tüm avantajları elinde bulunduran TS, BJK ve FB yenilirse hem kupadan eleniyor hemde ligde puan olarak arkasında 4 takım umutlanıyor. Bunun daha Beşiktaş'ı var, Bursa'sı var, Galatasaray'ı var... Anadolu kulüpleri var.

Çok kritik viraj.
    Ayrıca İnönü'de Beşiktaş'ın bu kadrosuna ve bu motivasyonuna karşılık TS' yi favori gören arkadaşıma da söyleyecek bir şey bulamıyorum. Tamam yenebilirsin, fark atabilirsin her şey olur. Ama kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde, o baskıda başka bir takımın ki bu isim TS, favro gösterilmesi boş laftır. Her neyse.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

BJK maçı zor geçecek ama FB maçı çok zor geçmeyecek bence. Her iki maçında favorisi Trabzonspor'dur. Geride bırakılan haftalar bunun açık göstergesidir. Bizim oyun olarak sendelediğimiz yok iş kazaları olur ilk defa olan şeyler değil bunlar. BJK Buca gibi ikinci lig kalitesinde bir takımı yendiği için bu kadar sevinmemeli. Ak-kara çarşamba akşamı belli olacaktır o zamana saklayın sevincinizi eğer kazanabilirseniz. Ayrıca puan farkı hala 5'tir ve rakip Bursapsor'dur bizim için şu anda. BJK hiç şampiyonluk hesapları yapmasın fazla iyimserlik olur bu. Guti ile Quaresma bakalım daha kaç maç beraber oynayabilir merak ediyorum. İlk yarı bu ikili sadece 4 maç beraber oynayabilmiş..Diğer transferler ise BJK'yi en fazla potaya sokmaya yeter tekrar o kadar...Bu sene lig sonuna kadar şampiyonluk TS-Bursa arasında geçer.

13 /14 tane adamla oynuyorsunuz o adamlar bıraz kartlar bıraz sakatlıklar baslasın bakalım kadro derınlıgı var mı ıkı macında favorısı EV SAHIBI TAKIMLAR

• İki maçında favorisinin ev sahibi takımlar olması doğal. Ancak TS'nin sadece bir maçla Buca ayarında gösterilmesi veya tam tersi olarak Beşiktaş'ın da bir maçla Barca ayarına çıkarılması favori takım için büyük bir handikap. İnşallah Beşiktaşlı oyuncuların ayağı yere sağlam basıyordur. Yoksa tek ön liberolu çıkılırsa ve yeni duruma düşülürse maçı çevirmek çok zor olabilir.

Orijinalden alıntı: fortunate

Trabzon bugün aldığı beraberlikle bir boksör gibi sendeledi ama yıkılmadı, eğer 4 gün sonra öldürücü darbeyi Trabzon'a vurup hakeme saydırabilirsek; bundan sonra Trabzon düştüğü yerden asla kalkamaz

sonrasında? kına hazırmı
    guti tam profesyonel.
    nobre kadroda kalmak için bi tarafını yırtarak oynuyor.
    Bunların toplamında beşiktaşın mücadele gücünün yüksek olacağını düşünüyorum.
    inşallah ts yedek çıkarda tarihi 2. 7 lik maç yaşarız.
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
  • Yendik de ne oldu? Defansın bel kemiği Ersan sezonu kapattı. Keşke elenseydik, Ersan sakatlanmasaydı.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.