Şimdi Ara

Trabzon'u neden yenmeliyiz? (2. sayfa)

5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler maç inönüde ihtimaller hakkında konuşmaya bile gerek yok. İnönüden kolay kolay hiç bir takım çıkamaz. heleki takım bu haldeyken.
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

beyler maç inönüde ihtimaller hakkında konuşmaya bile gerek yok. İnönüden kolay kolay hiç bir takım çıkamaz. heleki takım bu haldeyken.

beyler maç inönüde ihtimaller hakkında konuşmaya bile gerek yok. İnönüden kolay kolay hiç bir takım çıkamaz. heleki takım bu haldeyken.

+1903

umarım yeneriz trabzonu.hafta sonuda fener ile berabere kaldılar mı daha ne olsun.

Orijinalden alıntı: miyuzo

bence kupadan elenelim.

trabzon devam etsin.

böylece adamların maç programı sıkışır, bizimkisi rahatlar.

bizim daha uefa maçları var unutmayın.

Bu kadro 3 kulvarda birden mücadele edebilsin diye kuruldu. Hem bi yandan kupada devam etmek, moral-motivasyon açısından iyi olur. Kadrodaki herkes forma giyme şansı bulur.
  • Yalnız ciddi ciddi eger Trabzon bu 2 maçı kaybederse bir panik havasına girer. Dün Şenol Güneşin açıklamalarında o baskıyı hissettim. Zaten Trabzonun şuan Bursayla 6 puan farkı var. Yani 7 ve 12 puanlık farkın rahatlıgını yaşayacak durumda degil. Bursa kazanırsa 3 kalacak. 2. devreler her zaman daha zordur. Takımın baskı kaldıracak seviyede olması lazım.Burak Umut gibi oyuncularla bu baskıyı kaldıramaz. Trabzonun işi zor bide dün stad bile dolmamış. Anlaşılan Trabzon taraftarı şampiyonluk havasına girmekden uzak. bu iş olimpiyat stadı doldurmakla bitmiyor. Bjk 14 puan gerideyken stadını dolduruyor.
  • bence atladıgınız bişiy var biz trabzonu yenelım trabzon fenerle berabere kalsın bizde ibbyi yeneriz 2puan trabzondan 2puanda fenerden düş 3de bizden koy 7puanlık bır hafta arkadaşlar şimdi fenerden trabzonu yenmelerini istemeyin en iyi sonuç beraberlik olur bizim için haksızmıyım

Orijinalden alıntı: wesker7

bence atladıgınız bişiy var biz trabzonu yenelım trabzon fenerle berabere kalsın bizde ibbyi yeneriz 2puan trabzondan 2puanda fenerden düş 3de bizden koy 7puanlık bır hafta arkadaşlar şimdi fenerden trabzonu yenmelerini istemeyin en iyi sonuç beraberlik olur bizim için haksızmıyım

Biriyle 12 puan biriyle 5 puan fark var. En iyi sonuç Fenerbahçeninb kazanması. Zaten fenerbahçeyi geçmekde pek zorlanmayız. İnönüde yendimizde zaten 2 puan fark kalacak. Onun için ts 1 puan alırsa avantaj elde eder.

Buca maçının etkisinde kalmışsın sanırım dostum

Ankaragücüyle berabere kaldık diye ortalık ayağa kalktı. Görende yenildik yarıştan koptuk sanacak ne bu heyecan Ankaragücü maçında açıkçası hiç bir futbolcumuz yürekten oynamadı bana göre.

Şahsi fikrim ben bu maçı Beşiktaş alsın derim. Neden diyecek olursanız ;

Trabzonspor'un bence şuan sadece lige ağırlık vermesi gerekiyor varıyla yoğuyla.

Ha sizi yenersekte güzel olur takımım adına ama dediğim gibi sadece lige yoğunlaşmamızi isterim ben.

Geçen sezon inönüdeki maçtaki gibi ( maç esnasındaki ufak tefek atışmalar dışındaki ) dostça ve güzel bir maç olmasını dilerim.

Beşiktaşada , Trabzonumada bu maçta başarılar diliyorum. İyi olan kazansın

• quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

bence kupadan elenelim.

trabzon devam etsin.

böylece adamların maç programı sıkışır, bizimkisi rahatlar.

bizim daha uefa maçları var unutmayın.

Hocam yeterli kadro derinligimiz var rahat ol.

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • Trabzonla aramizda 9 puan fark kalmışken ne kupadan ne ligden vazgeçmeyiz.
  • Forumda muhabbet olsun diye ?

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Buca maçının etkisinde kalmışsın sanırım dostum

Ankaragücüyle berabere kaldık diye ortalık ayağa kalktı. Görende yenildik yarıştan koptuk sanacak ne bu heyecan Ankaragücü maçında açıkçası hiç bir futbolcumuz yürekten oynamadı bana göre.

Şahsi fikrim ben bu maçı Beşiktaş alsın derim. Neden diyecek olursanız ;

Trabzonspor'un bence şuan sadece lige ağırlık vermesi gerekiyor varıyla yoğuyla.

Ha sizi yenersekte güzel olur takımım adına ama dediğim gibi sadece lige yoğunlaşmamızi isterim ben.

Geçen sezon inönüdeki maçtaki gibi ( maç esnasındaki ufak tefek atışmalar dışındaki ) dostça ve güzel bir maç olmasını dilerim.

Beşiktaşada , Trabzonumada bu maçta başarılar diliyorum. İyi olan kazansın

yazdığımı bidaha oku takım durumlarına son haftalarda alınanan sonuçlara falan hiç bakmadan konuşuyorum. Önemli bir maç varsa ve o maç İnönüdeyse Beşiktaş yenilmez. Hele bu kadar iyi bir kadrosu varsa ve bu kadar iyi top oynuyorsa o maçı alır.
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

• Yenin de hisseleri düşsün, sizin hisseler yükselsin.

HER 18 KİŞİ 17 YÜREK BİR SANAR, 1 TEK YÜREK FENER ATAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Yenin de hisseleri düşsün, sizin hisseler yükselsin.

hala satmadın ya bakkal hisseleri helal olsun

kar etmeden satmayacaksın galiba

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Yenin de hisseleri düşsün, sizin hisseler yükselsin.

hala satmadın ya bakkal hisseleri helal olsun

kar etmeden satmayacaksın galiba

Niye satayım yahu, hatta geçen yine aldım Yaklaşık 9 liradan aldım, şu an lot 12 lira civarı. Lot başına ortalama 2.5 lira kar

• Trabzon iki takımada silleyi vurursa bakalım ne olacak
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.