Şimdi Ara

Trabzon'da Teröristler Yol Kesmeye Çalıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzon’un Şalpazarı İlçesinde önceki akşam saat 22.30 sıralarında Sis Dağı Yaylası’na kamyonetiyle bir yakınını bırakan G.B. isimli vatandaş Geyikli Mahallesi’ne dönerken Kireçhane ile Şıhkıranı arasında bulunan bir mevkide 2 terörist yolunu kesmeye çalıştı.
    G.B. durduruyormuş gibi yaparak aracını birden teröristlerin üzerine sürdü.

Teröristler ezilmemek için kendilerini yolun kenarına atınca vatandaş aracını hızla sürerek uzaklaştı. Olayın ardından Jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine bölgede operasyonlar başlatıldı. Vatandaşlarda silahlanarak yaylalarda terörist avına çıktı. Olayı güvenlik güçlerine bildirildiğini ifade eden Geyikli Muhtarı Mustafa Demirbaş, “Bir süre önce Şalpazarı’nın 30 mahalle muhtarı imzalı bir dilekçeyle Valilikten korucu talep etmiştik. Devlet yetkililerimizden bunu gözden geçirmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trabzon ve pkk.

Orada bile destek aliyorsa vay halimize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PKK? Trabzon'da? PKK
  • Pkk aslinda guclenmiyor Turkiye zayifliyor !!!

Teror bizim sahamiza geliyor zafiyetten yararlanarak.

• Pkk 'nın Trabzon da çıkmasına şaşıran var hala. Çözüm süreci adı altında ülkenin her yerine hücre evi yapıp yuvalandilar. Boşuna demiyoruz kaç yıldır

• kefen giyenler mutlular mı acaba. gerçi onlar çarşıbaşılıydı ama olsun
  • Trabzon'da halk neredeyse asker kadar silahlı. PKK biraz zor yerleşir Karadeniz'e. Evet bir çabaları var ama sonuç alamayacaklar. Orada halk jandarma ile birlikte hareket edip operasyona katılıyor, oraları halktan daha iyi bilen kim olabilir ? Her türlü enselenmeleri işten bile değil.

Anca böyle kendilerini duyurmak için yol keserler sonuçta bu olur. Tez zamanda kurutulur oralar.

Silahlı halka şöyle bir örnek vereyim ; 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece Trabzon'da idim. Gözlerimle gördüğüm için söylüyorum yoksa böyle bir şeyi asla söylemem. Halk jandarma karakolunun önünde tüfekler ile bekliyordu. Çıkarsanız indiririz manasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karadeniz halkına guveniyorum.arabada tufekle gezerler yinede onları barındırmazlar. kursuna kafa atacak insanlar ordakiler.ama egerki yerleşirseki karadeniz ormanlarına teroristler.dogudan beter olur.ormanları katlederler.hem teroristleri bulmak orda daha zordur.
  • Oradaki pkk değil zaten. Pkk ile işbirliği yapan dhkp-c, mlkp gibi terörist unsurlar. Yani kürt değil, oranın insanları. Yani doğudaki gündüz çoban gece terörist olayını karadenize taşıyorlar.

• Bi an mesajda, "ancak karadenizliler teroristleri kesti" diye devam etmesini bekledim.

• Batıya ve karadenize düzenli olarak kürt köyleri kuruluyor... Karadenize ayrıca arap akımı da var... Durum hiç ama hiç iyi değil..

Sinop olayları devam ediyor...
  • Arkadaslar her yerdeler otobusler surekli dogu ve guneydogudan tasiyor. Kimsenin durdurup dur kimsin nesin nereye gidiyorsun dedigi yok. Ulkemizin a.k. her gun gozlerimizle caresizce izliyoruz

• Nasıl trabzonlu uşak o.

Çıkartıp ikitane sıkamamışta kaçmış.

Yerli degildir o. Yerli olsa olay böyle olmazdı

• Biraz daha aşağıya gelsinler Beretta FS92 ilr bekliyorum.

• Trabzonda son yıllarda çok arap var

• Sis dagının kimbilir hangi kör noktasındalar.

İnsinlerya biraz aşağı.

• Ben orda daha 1 ay öncesinde kamp yaptım ordaki halk bizi bile pkk sanıp önümüzü kesti en son jandarma gbt mize baktı öyle rahatladılar. Orda halk barındırmaz onları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.