Şimdi Ara

TR Server'ı kasmaya değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler EU West'de geçen seneden beri oynadığım 30 level,3 rune page'li,884 elo'lu,daha önce hiç RP çekmediğim bir hesabım var.

Elosundan memnun değilim ve 400 küsür win'i var.Yaklaşık 6 ay bıraktığım için oyunu böyle düşük bir sayıda kaldı win sayım.Ama w/l arası +10 fark var winlerde.

TR Server'ında bir hesap açmıştım ZookieComedian diye,ancak hiç item almayanlar,oyun boyu afk kalanlar,ana bacı sövenler ve oyuncu kalitesinin düşüklüğü yüzünden vazgeçmiştim kasmaya sanırım 3-4 level falan olması lazım.Riot Graves ve Ametist Ashe skinleri var.

Siz olsanız ne yapardınız ?

• hayır.
  • gayet seviyeli oyuınlar atıyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

gayet seviyeli oyuınlar atıyorum valla

Level ve w/l arttıkça seviye de artar diye düşünüyorum ama yine de iki arada bir deredeyim.

West'teki hesapta olmayan championları alıp denemek için falan güzel olabilir aslında.
  • değmez
  • Hem değer hem değmez bazı oyunlar çok zevkli oluyor :)
  • Geç saatlerde güzel oyun oluyor. Gündüz saatlerinde o istenen kafadaki düzgün insanları bulamıyorsun yada arada denk geliyor işte :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değer
  • 2 gün önce yeni hesap açmıştım TR'de 5 dakika maç bulamadı. boşuna kasmaya deymez :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

gayet seviyeli oyuınlar atıyorum valla

+1 arada kötü denk gelebiliyor ama.
  • baslarda cok sinir olursun ama win arttimi ortam duzeliyo arada geliyo cinsler ama olur o kadar tek eksik meta sorunu cok instapick oluyor takima gore almiyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.