Şimdi Ara

tr nin modifiye zevkine tutulan var mı ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ulan modifiye toplantısına gidiyorum şöyle güzel bodykitli japonlar vs. görürüm. bi gittik, çakma bbs'ler , ön yerde arka havada... hay sizin modifiye anlayışınıza... şu işi adam gibi yapabilen yok. eskiden arabayı basıp kamber yaparlardı o bile bundan daha iyiydi. kim moda etti kıç kaldırmayı.

• hala modifiye toplantılarına giden var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mosasaurus kullanıcısına yanıt

belki rx7 görürürm ümidiyle gidiyorum. çocuklugumdan beri en sevdiğim araçtır. mad mike da kullanırdı.

• Bu ülkede o kadar çok tutulanacak şey varken en son aklıma bu gelir. Benden uzak olsunlar, rahatsız etmesinler gürültü vs ile ne halt yiyorlarsa yesinler. Apaçi Leon, Civic , F30, kuş serisi, Scirocco. Trafikte de, sosyal çevremde de bunların apaçisi ile hep mesafeli olmaya çalışırım

Hem ülke ekonomik şartları yüzünden hem de insanların zevksizliği ve vizyonsuzluğu yüzünden modifiye işiyle iğrenç bir görüntü oluyor. 1.2 Leon'a 4 tane pipet gibi egzoz takan modifiye yaptım, spor arabam var zannediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokali Amca -- 27 Haziran 2023; 21:15:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modifiye farklılıktır siz hepiniz aynısınız arabanızda değişiklik yapmaya cesaret edemiyorsunuz bilmem ne derler.

Modifiyeli deyince herkes aynı şeyi yapar. Amerikan park, mavi sis (Farlar kapalı), koltuğu geri yatırma, camları yarıya kadar açma, önü basma arkayı kaldırma, jant takma (Belki air, ses sistemi v.b)

Farklı bir şey göremiyoruz.

• İlerde para olursa benim Suzukinin eşgal

tr nin modifiye zevkine tutulan var mı ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.