Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en stabil s4 i9500 önerebileceğiniz stock rom var. mı atom romu denedim karşı tarafa ses problemi oldu. aurora yı denedin telefonda ısınma yaptı. arkadaşlar kullandığınız s4 i9500 hızlı kullanışlı arıyorum çok özellik olmasına gerek yok hızlı kamera açılsın güzel eqolaizer ayarları olsun. önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  • Kronic kullanıcısına yanıt
    İlk sayfaya baktın mı ? Milestone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marshmallowda S pen ile resimden yazı oluşturma (OCR) özelliği artık yok galiba ..çok kullandığım bir özellik olduğundan marshmallow dan tekrar Lolipop 5.1.1 e dönmek istiyorum. .internetten yaptığım araştırmalardan bir sonuç elde edemedim..Rom işlerinden anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
    Note 4 ( SM-N910CQ )

• rontx R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim maalesef sıkıntı durum brick olur cihazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Kardeşim maalesef sıkıntı durum brick olur cihazın.

Hocam ben tam anlayamadım bu durumu..custom rom bile yüklenebilirken orjinal rom yükleneniyor mu? Yoksa yüklenememesi marshmallow ile ilgili bir şey mi ?

• s7 romun da sol taraftaki dokunmatik tuş son uygulamalar menusu acıyor. seçenekler daha fazla menusu açılmasını istiyorum nasıl yapabilrim.
  • rontx R kullanıcısına yanıt
    Bir üsttekinden alta geçmek sıkıntı kardeşim nadir uygun rom çıkıyor.
  • galaxy s3 atilla rom 5.1.1 i nereden bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopold -- 11 Temmuz 2016; 18:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopold

galaxy s3 atilla rom 5.1.1 i nereden bulabilirim

4.4.4 var;

XDA Developers
    [ROM] SAMMY PORT 4.4.4 Atila Rom GTI-I9300-Stock Side Odexed
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-sammy-port-4-4-4-atila-rom-gti-t3312992

• su an bende atila rom yüklü bunun hangi versiyon oldugunu öğrenme şansım var mı?
  • Murat hocam selam.

Bir arkadaşımın TR çıkışlı S3'ünü sözde telefoncular yazılım atarken imei uçurmuş sonra da bozuk diye iade etmişler. *#06# yapınca imei çıkmıyor. ben bunu orjinal sammobileden indirdiğim yazılım yükledim lakin hiç bişey olmamış gibi açıldı. imei yine yok buna ne yapılabilir acaba ?

Saygılar
  • leopold kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > cihaz hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Murat hocam selam.

Bir arkadaşımın TR çıkışlı S3'ünü sözde telefoncular yazılım atarken imei uçurmuş sonra da bozuk diye iade etmişler. *#06# yapınca imei çıkmıyor. ben bunu orjinal sammobileden indirdiğim yazılım yükledim lakin hiç bişey olmamış gibi açıldı. imei yine yok buna ne yapılabilir acaba ?

Saygılar

Ohoo yok öyle imei'yi uçurup iade etmek gidin hakkınızı arayın, rom atmadan önce EFS yedeği alınmalıydı geçmiş olsun bu durumda yapılacak çok bir şey yok.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    murat hocam

android sürümü:4.4.4
    android güvenlik yaması yüzeyi:2016-02-01
    kernel sürümü: 3.0.101
    bu şekilde görünüyor ama hangisi romun sürümü ben anlamadım hocam. birde cihaz hakkında kısmında sistem güncellemeleri diye bir kısım var burada sistemim güncel görünüyor. atila rom var mı varsa hangi versiyonu bilmiyorum acıkcası.
  • leopold kullanıcısına yanıt
    Phone info programını indir yükle karıştır mutlaka çıkar bir yerden.
  • beyler bu defa s3'ü çok fena bozdum telefon başlangıcındaki samsung yazısı kaya kaya gitti gözlerimin önünden hiçbir şeye girmiyordu offical kurdum sonra cwm tekrar rom kurayım dedim ama dokunmatik çalışmıyor içeride bir şeyler yanmadıysa donanımsal olması imkansız düşürmedim çarpmadım ne olmuş olabilir? her şey tamam ama dokunmatik çalışmıyor yan tuşlar da çalışıyor ekran altındakiler de
    ekleme: ekran döndürme stock romda çalışıyor costumda çalışmıyor bu nasıl iş anlamadım
    ekleme 2:her şey google'dan cihaz silme işlemi yapmamla başladı sd kartı sıfırladı cwm'yi bile sildi ondan sonra stock kurdum ama düzelmedi google mı yaptı acep internette pek bilgi yok burdan da bilen çıkmadı tamirci yolu gözüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 13 Temmuz 2016; 5:09:15 >
  • S.a usta ben Samsung Grand Neo kullanıcısıyım ve ben 5.0 yada 6.0 yapmak istiyorum bu cihazı ama bulamadım bir türlü rom karı bana yardımcı olabilirmisiniz bu telefona hanigisi en uygun ve dosylara konusun da yardımınızı istiyorum usta. Şimdi den Teşekkür ederim.
  • asi3636 kullanıcısına yanıt
    Orijinal olarak en son 4.2.2 çıkmış telefona.

Çok eski dolayısıyla bir şey çıkmıyor buraları buldum bakarsın

XDA Developers
    [ROM][UNOFFICIAL][DEV] [WIP] CM 11.0 for Galaxy Grand Neo (I9060) [ALPHA]
    http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cm-11-0-galaxy-grand-neo-i9060-t2893802

XDA Developers
    [RECOVERY][GT-I9060] PhilZ v6.58.7 [UNOFFICIAL][UPDATE-20141022]
    http://forum.xda-developers.com/android/development/recovery-philz-v6-57-9-t2885653

• usta bu linkdekiler nedir biri 4.4.4 kitkat diğerini pek anlayamadım :)
  • asi3636 kullanıcısına yanıt
    İşte bakacaksın sen bilmiyorsan uğraşma değmez o telefona.
  • 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.