Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Canım kardeşim listesini attım işte orada Russia 6.0.1 diye görebiliyor musun ? ben göremiyorum.
  • samsung GT-S6310D marka telefonum var.Mesajlarım, arama kayıtları açılmıyor cevapsız çağrılarımı göremiyorum

rom yüklemek istiyorumda pek bilgim yok custom rom mu daha iyi orjinal mi ? sorunum çözülür mü acaba
  • Chelonian kullanıcısına yanıt
    Bu telefona rom yüklemeye çalışmayın wipe'ları yapıp baştan kurun düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bu telefona rom yüklemeye çalışmayın wipe'ları yapıp baştan kurun düzelecektir.

valla nasıl yapacağımı anlatsan bir yol göstersen çok makbüle geçer, hard reset attım bi işe yaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chelonian -- 24 Haziran 2016; 2:42:10 >
  • Chelonian kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada zaten anlatım mevcut.
  • samsung s6 SM-G920T bunun romu değiştirilerek SM-G920QF veya f yüklenebilir mi?
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    Bütün konuyu nasıl alıntılarsın dostum ya ? önce mesajını editle sonra bakalım soruya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engina81

samsung s6 SM-G920T bunun romu değiştirilerek SM-G920QF veya f yüklenebilir mi?

Anca Custom olarak olur bu Odinle falan olmaz yani.
  • custom derken, maksadım tamamen türkçe olarak kullanmak.
  • engina81 E kullanıcısına yanıt
    Eğer Romun desteği varsa olur yoksa olmaz.
  • Hocam merhaba,

S7 edge icin Nexus ayarinda bi rom bakiyorum.
    Xda forumda Nyssa rom'u var.
    Bununla alakali bilgin var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar samsung s3 telefona ilk başta root ve TRWP atım .sorun yoktu sonra recovery den stock romu silip Custom Rom yükledim gel gelelim tekrar başlatınca logoda kalıyor açılmıyor ..twrp de gelmiyor girmeye çalışıyorum.Odınlede recovery yüklemeye çalıştım tekrardan nafile..download moda açılıyor sadece ..ALLAH rızası için yardım teşekürler..
  • hüküm kullanıcısına yanıt
    1)Yüklediğin Rom'da sıkıntı olabilir.

2)Recovery sıkıntı yaratmış olabilir.

TWRP yerine CWM Philz versiyonu ile yüklemeyi dene bu da olmazsa Rom sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Hocam merhaba,

S7 edge icin Nexus ayarinda bi rom bakiyorum.
    Xda forumda Nyssa rom'u var.
    Bununla alakali bilgin var mi acaba?

Maalesef yok dostum, yeni nesil telefonlara Custom Rom paylaşmak için çok erken.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    yüklemeye çalışıyorum ama nedense bir türlü yüklenmiyor üstad ..birkere yükledim CWM Philz oda da romu tekrar yükledim .Resurrection Remix bu arada .yüklemeye çailıştım telefon ikisindede açılış logosundan öteye geçmedi ve recovery bakıyorum uçmuş yerinde olsa ötege aparatı var ..harici ondan yükleyecem vs ama recovery niye uçuyor anlamadım ve çok zor kurmak 3,4 sat uğraştım en vaya çeşit banamısın demiyor odinle ..bir ilk başta yüklendi birde 2,3saat uğraştıktam sonra ama şidi yine yok ..hep donload mood açılıyor
  • hüküm kullanıcısına yanıt
    Stok Rom yükle bir kere açılsın telefon sonra tekrar denersin, olmazsa senin telefon acayip hareketler sergiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Stok Rom yükle bir kere açılsın telefon sonra tekrar denersin, olmazsa senin telefon acayip hareketler sergiliyor.

dediğini yaptım dostum sağ olasın stok yükledim oldu.. bu arada cevap verdiğin yukardaki arkadaşın s7 edge soruna cevap ben vereyim BEN CUSTOM ROM MODLU KULANIYORUM SIKINTI YOK GAYET STABİL. KULANDIĞIM ROM DA ÖZELİK OLARAK ( statüsbar özeleştirmeleri saat gün ay yıl yapma saati orta sağ sol ayarlama wifi trafiğini aktif etme kernel değiştirme özel ses dosyası sesi 2 kat fazla çıkmasını sağlamışlar dolbyAtmos programıyla özeleştirme Vıper4androıd fx programı ,Dual Speaker MODUYLA (Dual Speaker ) ile alt ust hoperlerden ses çıkşı.. çıft tıklamayla ekranı Kapama vs aklıma gelen zaten xda-developers forum sayfasında yazıyor ..Ordaki romların hemen hemen hepsini denedim bana güzel ve özeleştirme olarak en iyi şu rom geldi ..isteyen arkadaşlar sayfasından CHANGELOG bölümünden nelervar baka bilirler..BoBCaTROM...http://forum.xda-developers.com/s7-edge/development/rom-bobcatrom-mm-6-0-1-t3404008

• Merhaba arkadaşlar konunun yeri burası değiş biliyorum ama bir sorum olacak.

Elimde bir adet LG Stylus 2 var. Cihaza receovery menuden format çektim. Cihaz açıldığında Google giriş ekranı geliyor ve cihazdaki mail adresini istiyor. Cihazı ikinci el almış arkadaşım ve mail adresini bilmiyor telefonun sahibi. Bunu nasıl çözeceğim bu konuda uzman arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar... Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara.
  • Hackintosh bile daha kolay yahu..

S3 Neo telefonu s6 yada s7 güncel sürümlerini kurmak istiyorum. CWM, root, rom hepsi bir birine karıştı. Ne nasıl hangi sırayla oluyor çözemedim. Yüklenecek güncel dosyayı bulamıyorum bulup yaptığımda yine eski telefon açılıyor.

Bilenler detaylı, kaynaklı sırasıyla anlata bilirmi..
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada var kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.