Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır simi başka telefonda başka simide benimkinde denedim sorum simde değil ama telefonda çok hata almaya başlamıştım.
    başka bi öneriniz yoksa 4.3 te yedeğim var olmazsa ona döneyim ilginize çok teşekkürler.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Guncel kullanıcılardan bilgi almak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 active için rom önerir misiniz?

• Arkadaşlar N9005 aldım geçenlerde ikici el ama samsung account hatasına düştü. Bende rootlayıp rom atayım dedim ama odin ile root atarken yarım kalıyor failed diyor bi çözümü yokmu
  • angarabebesi0606 kullanıcısına yanıt
    Wipe ları yapın önce ve içinde yüklü olana uygun root dosyası attığınıza emin olun.

özelden yazabilir miyim bikaç detay danışmam gerek
  • Murat hocam hayırlı ramazanlar. s3 marka telefonum da arama sıkıntısı var kulaklıkla da denedim normalde denedim ne arayanın sesi nede benim sesi,m karşıya ulaşmıyor. Bende yazılımsal olduğunu düşündüm custom romdan stock roma dönmeye çalıştım odin ile deniyorum ama telefon açılmıyor. Ne önerirsin?
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Wipeları yap açılır.

Hocam gözümde sihirbaz gibisin cihaz açıldı ama aramalarda ses gelmemesi ve gitmemesi sorunu devam ediyor bana telefoncu yolu göründü. İnşallah fazla masraf çıkmaz teşekkür ettim tekrardan
  • selam arkadaşlar bende at& g935a s7 edge var nasıl root atıcam türkçesi yok malesef rootu gelir mi türkçeleştirebilir miyiz bilgilendirir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Hocam gözümde sihirbaz gibisin cihaz açıldı ama aramalarda ses gelmemesi ve gitmemesi sorunu devam ediyor bana telefoncu yolu göründü. İnşallah fazla masraf çıkmaz teşekkür ettim tekrardan

Sağol eksik olma, evet donanımsal gibi bir götür işinin ehli bir yere fazla para da verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemeremrah

selam arkadaşlar bende at& g935a s7 edge var nasıl root atıcam türkçesi yok malesef rootu gelir mi türkçeleştirebilir miyiz bilgilendirir misiniz

Senin tel farklı, XDA'ya bakın ama normal 935F metodunu uygulamaya kalkma mutlaka G935A ibaresini gör, kolay gelsin.

https://kingroot.net/

Bunu da deneyebilirsin. (Uyarı ! = Bu işte tecrübesi olmayan, ingilizcesi olmayan kişiler yapmasın sıkıntı çıkartabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Haziran 2016; 1:20:31 >
    Aynen, dayımın arkadaşı var güvenilir bi abimiz yarın bi ziyaret edicem önce yazılım atıp deneriz düzelmezse ameliyat ederiz dedi. Tekrardan teşekkür ettim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemeremrah

selam arkadaşlar bende at& g935a s7 edge var nasıl root atıcam türkçesi yok malesef rootu gelir mi türkçeleştirebilir miyiz bilgilendirir misiniz

Elinizdeki cihaz için root yolu yok malesef. Hatta millet para toplamış cihazı rootlayana $1865 gibi bir para verecekler;

XDA Developers
    Bounty for ATT S7 Root exploit @ $2610.00 - Bounty met!
    http://forum.xda-developers.com/att-galaxy-s7/how-to/bounty-att-s7-root-exploit-t3341274

merak ettiğim şey şu bu at&t nin cihazlarına root yapılamıyormu. bu cihaz hep alındığı gibi mi kalacak anlam veremedim açıckcası. zamanla çıkacaksa beklenebilir ama hiç çıkmaz kimse kıramaz gibi bir ibareyse konu ben anlamadım neden kırılamıyor:/
  • Ben Galaxy J7 (2015) telefonuma Rusya için çıkan aynı özellikteki 6.0.1 ROM'unu atmak istiyorum fakat hata 1 de yazılı olanı veriyor ve ne yaptıysam yaramadı cihaza ROM atamadım :/ başka çözümü var mıdır?
  • cimbo9 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim J700F olan telefona 6.0.1 çıkmamıştır.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-J700F/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Haziran 2016; 13:34:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Kardeşim J700F olan telefona 6.0.1 çıkmamıştır.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-J700F/

Peki ne zaman gelir hocam?
  • cimbo9 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelir yerine acaba gelir mi ? diye sorman daha doğru olur gelmeyebilir çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Ne zaman gelir yerine acaba gelir mi ? diye sorman daha doğru olur gelmeyebilir çünkü.

Rusya için aynı cihaza güncelleme çıkmış, bize niye gelmesin ki? Gerçi Tab 3 8.0 da da aynı olayı yaşadım Rusya'ya Kitkat gelmişti bizim cihazlar hala Jellybean dı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbo9 -- 22 Haziran 2016; 13:27:10 >
  • 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.