Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 ya da 4 parçalı rom denediniz mi hiç?
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    snapchat video kaydetmiyor o romda benim için sıkıntı var ve pil düşüşü stock romdan fazla. Ethan Lite version 2 var tavsiye ederim benim gibi stockseverlere
  • mustafadari M kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginiz romu xda da bulamadim link atabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odin ile note 2 telefonuma 4.4.2 yi yükledim sonrasında telefonun ekranında oyun filan oynarken 1-2 dk sonra çizgiler belirmeye başladı,ekranı kapatıp açınca düzeliyor sonra tekrar çıkıyor sizce neden olabilir.?
  • hardlight H kullanıcısına yanıt
    Başka bir ülkenin romunu yükleyin ama bu iyiye işaret değil.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim,İyiye işaret değil derken ne olabilir sebebi.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardlight

Cevabın için teşekkür ederim,İyiye işaret değil derken ne olabilir sebebi.?

Donanımsal.
    Sorun donanımsal ise tamirinin maliyeti için bir aralık verebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardlight

Sorun donanımsal ise tamirinin maliyeti için bir aralık verebilirmisiniz ?

Bilgim yok maalesef, telefoncuları dolaşın veya direkt Samsung TR bayilerine gidin.
  • S3üme bleckota update yükledim ama telefonum arama yapmamaya başladı telefon edeceğim kişiyi arıyorum fakat çalmıyor daha sonra şebeke gidiyor böyle devam eden bi hata var yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Blekota bitti artık tavsiye etmiyorum. Final versiyonu yayınlandı ama şarj sıkıntısı var. Tekrar sıfırdan 5.2.1 kurun ve hemen üzerine 5.2.2 yi flaşlayın. Eğer olmazsa Hyperrom V6 kurun.

• RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    5.2.1 dediğiniz hangisi oluyor ilk mesajda var mı? Yoksa link verebilir misiniz?

• Beyler note 5 e bilgisayar olmadan nasil resmi rom yukleriz mobil odin vardı ama artik desteklenmiyor galiba varmı başka yolu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada var

• Merhaba Murat bey öncelikle zahmetleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
    ben vermiş olduğunuz [(Blekota Note 4 Lite v5.2.2 Final ROM for Galaxy S3 (I9300)] sorunsuz kurulumu yaptım fakat sonunda sim kartımı tanımadı verdiğiniz Kernel dosyasınıda kurdum simi gördü fakat AGDA KAYITLI DEĞİL uyarısı alıyorum yani telefon özelliğini kullanamıyorum. ne önerirsiniz?
  • Ahmet255 A kullanıcısına yanıt
    Bu işlere başlamadan EFS yedeği almanızı da öneriyorum ilk sayfaya boşa koymadım umarım EFS silinmemiştir, Stok romu kurup bakın gelecek mi diye.
    Haklısınız ama bugün sabah Android 4.3 kurulu iken böyle bi sorunla karşılaştım yedek alam birşey değiştirmeyecekti bende hazır böyle sorun yaşamışken kit-kat yükleyeyim demiştim.
  • Ahmet255 A kullanıcısına yanıt
    Normalde durup dururken gitti yani ? o zaman sim ile ilgili bir şeyde olabilir.
  • S4'de cok fazla ısınma sorunu yaşıyorum. Önerebileceginiz rom varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatros86 -- 16 Haziran 2016; 0:42:38 >
  • albatros86 A kullanıcısına yanıt
    Olanlar İlk sayfada.
  • 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.