Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam hocam teşekkür ederim hallettim kendi hatamdan kaynaklı bi sorundan öyle olmuş update geldikten sonra kasmalar başladı final sürümü gibi stabil gelmedi bana haberin olsun. İyi günler
  • **Acil**
    Arkadaşlar az sonra note 4 model telefonuma özbekistan stock romunu kurucam (telefon n910-h modeli) ancak sorularım var.

Rom yüklemeden önce cihaza wipe yapıyım mı?
    Rom dosyası ve odin dışında bir şeye ihtiyacım olacak mı? Yani romladıktan sonra önüme normal kurulum ekranı gelecek değil mi?

Birde şimdiki sistemin yedeğini almam lazım mı? Lazımsa nasıl alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uygulama yüklemekten sıkıldım uygulama + verilerini yedekleyip yeniden rom kurduğum zaman kaldığım yerden devam etmenin yolu yok mudur?
    Ekleme: bu Google yedekleme olayında uygulama verileri vs vs yedekleyin otomatik geri yükle olayı bende hep açık hiç faydasını görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 31 Mayıs 2016; 22:33:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suwin kullanıcısına yanıt
    910C değil 910H olanı yükleyeceksin ona dikkat et yoksa tel brick olur.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/71879/N910HXXU2DPE5_N910HOXE2DPE1_CAC/

Yap tabiki.

Olmayacak, kurulum adımları ilk sayfada resimli olarak var.

Sana kalmış o, smart switch veya Kies ile alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Ben uygulama yüklemekten sıkıldım uygulama + verilerini yedekleyip yeniden rom kurduğum zaman kaldığım yerden devam etmenin yolu yok mudur?
    Ekleme: bu Google yedekleme olayında uygulama verileri vs vs yedekleyin otomatik geri yükle olayı bende hep açık hiç faydasını görmedim

Smart Switch destekliyorsa cihazın onunla alabilirsin ama o da hepsini almıyor maalesef, bazıları gelmeyebiliyor.
  • Kolay gelsin. Samsung galaxys5 neo cihazının romunu istiyorum.(yurt dışından aldım)şimdiden teşekkürler.
  • Bilgilendir beni B kullanıcısına yanıt
    Model numarası lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Buna bakın

Ale95 Note5 Port Milestone v5.1
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24545065934258842

hocam romu deniyorum sorun yok süper teşekkürler
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    Şuan yükledin sanırım ? ilk sayfaya koyayım o zaman Tyagi v3'ün yerine.
  • Merhaba cihazım samsung s5 sm-g9006v modeli. Şu an 5.0 da ve kieste 6.0.1 güncellemesi yok. g900f olarakta yazıyor ve ülke kodu united arab emirates.

odinle sammobile daki 6.0.1 türkiye g900fq romunu yüklemek istediğimde download ekranında secure check fail about yazıyor. odindeki görüntü ise şöyle.

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

ilk sayfada yazılanları dikkatlice okuyup uyguladım fakat bir türlü başaramadım. Yardımcı olabilen olursa çok memnun olurum.

• baboli97 B kullanıcısına yanıt
    900F ve 9006V farklı telefonlardır denemeyin telefonu brick edersiniz.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G9006V/

sadece bu Romlar olur size.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. fakat verdiğiniz linkteki rom lar çin için görünüyor. benim cihazımda ülke kodu olarak united arab emirates yazıyor. birde yine verdiğiniz linkte android 6.0.1 yok. Yine pda ve csc kodlarıda cihazımdakinden farklı.

Valla araştırmaktan denemekten kafam çok yoruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboli97 -- 4 Haziran 2016; 13:27:57 >
    O yazılara aldırma senin cihazının modeli 9006V ise gerçek olan budur nereden aldın telefonu ? bunlar kaçak telefon daha önce de gördüm yazılım bilgilerini falan değiştirip satıyorlar umarım böyle değildir.
  • Telefonu ikinci el telefon satan bir yerden faturasıyla birlikte aldım. İmei sorgulamasında ithalat yoluyla kayıtlı yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboli97 -- 4 Haziran 2016; 13:56:37 >
    Yani işte olay dediğim gibi, geçmiş olsun bir daha Samsung telefon alacaksanız bilindik yerlerden alın telefonculardan falan almayın ve mutlaka SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ olmasına özen gösterin.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyor anlayamadım. Faturası var fatura üzerinde İmei yazıyor. Sorgulatınca ithalat yoluyla kayıtlı yazıyor?

Tamam olabilir ama dediğim gibi 9006V tektir başka bu telefondan yok yani ben daha fazla bir şey yapamam istersen aldığın yere git sor.

Türkiye'ye özel satılan versiyon 900FQ'dur orijinal telefon budur, uluslararası Avrupa'da satılan model de 900F'tir gene orijinaldir bunlar birebir aynı telefonlardır, Rom'ları birbirine uyar ama bunların dışında kalan S5'ler oradan buradan getirtme telefonlardır, bunlar farklı telefondur bazılarında içindeki donanımda bile değişiklik oluyor o yüzden yazılımı ona göre çıkıyor veya çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Haziran 2016; 14:08:29 >
  • Cihazının bilgisi ve sam mobile daki uygun firmware resmi bunlar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboli97 -- 4 Haziran 2016; 14:17:09 >

Tamam da sen bana 9006V dedin o nereden çıktı ? Samsung phone info programıyla baksana bir de emin ol, eğer öyleyse 900F'e olan herhangi bir ROM sana olur, hata verirse farklı Odin sürümü ile dene.
  • Uygulamadan aldığım ekran görüntüleri
    Bu mesaja eklenen görseller:

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboli97 -- 4 Haziran 2016; 14:39:55 >

• 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.