Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende galaxy a300hq var a300h romu yükleyebilirmmiyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandırıkçı

Bende galaxy a300hq var a300h romu yükleyebilirmmiyim??

Yükleyebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar elimde bir arkadaşın cihazı var da (SM-N910S) Cihaz hiçbir şekilde görüntülü arama yapmamakta. Şebeke modunda LTE ve 3G bulunmakta sadece. Bunu nasıl çözebiliriz? Yani görüntülü arama yapmak istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.

Cihaz kapalıydı, dün pasaport üzerine açtırdm. Gerçekten bu sorunu çözmek istiyorum...

Hat 4G'li değil. 3G only seçili şu anda ve sonuç halen aynı.
    Bu mesaja eklenen görseller:

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

• Vandalizm kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı telefonu olduğu için olmayabilir normaldir.

• G-920I S6'm var ve bunda Volte yok yaani yazılım güncellemesi ile vermediler buna tr romunu atamazmıyız g920f'in
    Dipnot: TWRP den yüklediğim 920F romlarının hepsi oluyo ama odinden hata veriyo samfirm denemedim yaani bi türlü twrpden yedekleyip yada zip halinde tr romunu flashlayabilceğim bi yer var mıdır yoksa direk samfirm halledermi

• abdul1907 kullanıcısına yanıt
    Olmaz.
  • Samsung S4 telefonuma Tyagi rom yüklemiştim. Rom'u beğendim ama bi sıkıntıyla karşılaşıyorum. Eski orjinal sürümde haritalarda gps ile sürekli bağlı olup, anlık konumu gösteriyordu. Ancak tyagi rom yükledikten sonra sürekli gps aranıyor diye gösteriyor. anlık konum bilgisi vermeyip, sürekli yolları kaçırıyorum. herhangi bir ayar yapmak mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralarslan -- 21 Mayıs 2016; 18:21:11 >
  • kralarslan K kullanıcısına yanıt
    Romun gps driverlarında sorun olabilir sizin için bu konu elzemse farklı romlara bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Romun gps driverlarında sorun olabilir sizin için bu konu elzemse farklı romlara bakın.

Gps harici Rom'unuzdan çok memnundum. Ancak telefonda en çok kullandığım şey yol tarifi için haritadır. Sizin rom'unuz gibi kaliteli çalışan, tavsiye edebileceğiniz farklı romlar varmı? tavsiyeleriniz olur ise çok memnun olurum.

Saygılarımla
  • quote:

murat bey tiyagi v3 de bazen telefon çalışıyor karşıdaki sesi bana geliyor benim gitmiyor bazı kişilerde oluyor bide watshapda kitleniyor
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    Başka rom bakarım akşama.

• S4 lte telimde resmi lolipop, gpe, cm13 marsmelow ve albe95 lollirom v9 romlarını deneyen biri olarak albe95 lolliromu kesinlikle tavsiye ediyorum.

• S3 için Blekota'nın 5.2.2 final çıkmış ben eski sürümünü kullanıyorum nasıl üzerine update kuracağım normal rom yükler gibi mi yükleme yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImKeynes -- 23 Mayıs 2016; 10:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

S3 için Blekota'nın 5.2.2 final çıkmış ben eski sürümünü kullanıyorum nasıl üzerine update kuracağım normal rom yükler gibi mi yükleme yapacağım?

Evet

• Merhaba. S4 I9500 Stock 5.0.1'de Xposed Framework kullanmak mümkün mü ?
  • quote:

Başka rom bakarım akşama.

baktınızmı
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    Buna bakın

Ale95 Note5 Port Milestone v5.1
    AndroidFileHost
    Ale95-N5Port.V5.1-LMY47X.N920CXXU1AOH2.zip | by Ale95 for Galaxy S4
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24545065934258842

• Arkadaşlar 5.2.2 final update sürümünü s3e yüklüyorum fakat 30dkdır yükleyemedi telefon açıldı ekranda s3 yazısı kaldı 5.2.2 final sürümünü silmiştim silmemem mi gerekirdi?
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    5.2.1 yüklenecek restart atıp tel açıldıktan sonra 5.2.2 yükleyeceksin açılacak.
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Hocam romu belli bir süre kullanırsanız izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.