Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bekleyin indirmeyin daha güncel rom varsa onu koyayım.

N900 olması yeterli.

Bekliyorum hocam. Ya da daha güncel olanın linki varsa onu pm atarsanız sevinirim.
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Uygun olarak zaten bu varmış baktım, yükleyebilirsin.
  • quote:

Uygun olarak zaten bu varmış baktım, yükleyebilirsin.

Teşekkürler hocam.
  • elimde bir tane galaxy mega 2 var. abd den geldi. anneme anneler günü hediyesi olarak verecektim ama bir baktım at&t cihazı. at&t bu cihaz için rom yapmış sanırım o yüklü. telefon açılırken at&t logosu falan görülüyor, arka kapağında da at&t logosu basılı, cihazda da at&t uygulamaları var. hatta sim kilitliydi, ebay üzerinden kilit kodunu aldım kodu girerek açtım. şimdi şöyle bir sorunum var. cihazın menüsü ingilizce. ayarlarda da sadece 4-5 adet dil seçeneği var. menü üzerinden herhangi bir güncelleme de görünmüyor. cihazın modeli sm-g750a görünüyor. odin ile rom atmak istedim fakat sammobile'da g750a şeklinde rom görünmüyor. g750h ve g750f var. bu cihazı nasıl türkçe yapabilirim. yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 10 Mayıs 2016; 16:43:36 >
  • Tyagi V3 Rom bazen kıtlenıyor whatsap açııken
  • .HonouR. kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada anlatım var bakarsanız görürsünüz.
  • 9505 s4 lte için verdiğiniz rom spark yazısı ile açılıyor. Bunu nasıl düzenleyebiliriz.
    Edit: ekleme
    Bu s4 lte ye hangi custom romu önerirsiniz.
    Kırpılmış romları denemek isterdim.
    Tyagi yada çok methedilen alpa95 note5 custom romların 9505 için olanı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zngdev67 -- 11 Mayıs 2016; 23:54:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese s3 ün en stabil romu hangisi tavsiye edecek olan?
  • sessizkral8312 S kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada olması lazım.
  • quote:

İlk sayfada olması lazım.

Blekota Note 4 Lite v5.2.2 Final ROM for Galaxy S3 (I9300) Hocam bu romda final yazıyor yani üstüne update i de kurmamız gerekiyor mu?
  • sessizkral8312 S kullanıcısına yanıt
    Orada hepsi açık bir şekilde anlatıldı dostum.

5.2.1 üstüne 5.2.2 yükleyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Mayıs 2016; 22:44:44 >
  • quote:

Orada hepsi açık bir şekilde anlatıldı dostum.

5.2.1 üstüne 5.2.2 yükleyeceksiniz.

Tamamdır hocam sağolasın.
  • quote:

İlk sayfada anlatım var bakarsanız görürsünüz.

hocam "Türkçe Dil Desteği Olmayan Telefonlara Türkçe Dilini Eklemek" başlığı altında anlattıklarınızı aynen yaptım. fakat sadece google play kitaplar, google play filmler gibi 5-6 tane uygulamanın ekranda görünen ismi değişti sadece. ayarlar falan full ingilizce hala. bu derdin başka bir çaresi varmıdır ?
  • .HonouR. kullanıcısına yanıt
    Orada yazandan başka bilgim yok dostum zaten başıma gelmedi hiç.
  • Hocam s3 telefonuma note4 romu kurmaya çalışıyorum ama sürekli "zip file is corrupt" hatası alıyorum. Daha önce 1 arkadaş daha yaşamış aynı problemi ona dediklerinizi denedim ancak bu yeni cwm ile megawipe yapamadım bir türlü alternatif bir cwm var mı acaba?@MühendisMurat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oe6 -- 15 Mayıs 2016; 21:21:38 >
  • Hocam cevap vermediniz ama denemediğim şey kalmadı cwm yükledim olmadı başka rom denedim olmadı. Stock rom yükleyeyim dedim linkler bozuk yardım etme şansınız var mı acaba? @MühendisMurat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

Hocam s3 telefonuma note4 romu kurmaya çalışıyorum ama sürekli "zip file is corrupt" hatası alıyorum. Daha önce 1 arkadaş daha yaşamış aynı problemi ona dediklerinizi denedim ancak bu yeni cwm ile megawipe yapamadım bir türlü alternatif bir cwm var mı acaba?@MühendisMurat

İndirdiğin dosya hatalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

Hocam s3 telefonuma note4 romu kurmaya çalışıyorum ama sürekli "zip file is corrupt" hatası alıyorum. Daha önce 1 arkadaş daha yaşamış aynı problemi ona dediklerinizi denedim ancak bu yeni cwm ile megawipe yapamadım bir türlü alternatif bir cwm var mı acaba?@MühendisMurat

İndirdiğin dosya hatalı.

İndirdiğim dosyalar sizin verdiğiniz linkteki dosyalar. Başka dosyalar da indiriyorum ancak bir türlü çözemedim problemi. Örneğin:
    XDA Developers
    [ROM][TW][4.4.4][15.10.17][v11-final-link] HYPER-ROM | be unique
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-hyper-rom-t3329988
    buradaki romu indirdim denedim aynı problemi alıyorum. Daha önce kurduğum romu denedim yine aynı hatayı aldım. Nerede okursam full wipe yap diyor onu da yapıyorum bir türlü çözemedim

• Oe6 O kullanıcısına yanıt
    İşte hatalı iniyor dosya, internet download manager yükle onunla indirmeyi dene.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bildiğim 5.0.1 diye stok rom yok tüm stoklar 5.0 ben marta gelen ingiltere romunu kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.+G den sonra pil ömrü ciddi arttı.Bir günü biraz geçen telefon şu an iki günü rahat çıkarıyor ki oldukça program yüklü ve gün içi ortalama üstü kullanımı var..
  • 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.