Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onu o özelliğini görmemiştim hocam çok saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Stock kernelin linki var mı ?

Gönderdim

Stock hangi kerneli kullanıyorsun hocam? @Sánchez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkayhasar

MERHABA ARKADAŞLAR KLON İMEİ İLE -STOCK ROM VE efeXTREME V2 ROM U GOOY-MAX 2.3.1 KERNEL İLE KULLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA KENDİ DENEDİĞİM VE HER İKİ ROMDADA DENEDİĞİMVE ŞEBEKENİN GELDİĞİ YONTEMİ ANLATIYIM İLK ÖNCE VERDİĞİM LİNKTEN DOSYALARI İNDİRİN GNA8 MODEMİ VE GOOY-MAX KERNELİ CWMDEN KURUP TLF AÇIN VE TEKRAR KAPATIP CWM DEN İNİT-SCRİPT KURUN ARKASINDAN TEKRAR GNA8 MODEM VE GOOY KURUN TLF AÇIN BENDE ŞEBEKE GELDİ HER İKİ ROMDADA UMARIM BU YÖNTEMLE SŞZDEDE GELİR

https://www.dropbox.com/sh/tgvggh0qogohy37/AABwJXAvEAAOsexHmBwrAuhAa

Anlatım için saol yalnız verim nasıl pil performansı ve diğerleri.

• serdar431431 kullanıcısına yanıt
    3.0.31-2429075
    dpi@DELL135#1
    Wed Apr 30 18:49:01 KST 2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkayhasar

MERHABA ARKADAŞLAR KLON İMEİ İLE -STOCK ROM VE efeXTREME V2 ROM U GOOY-MAX 2.3.1 KERNEL İLE KULLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA KENDİ DENEDİĞİM VE HER İKİ ROMDADA DENEDİĞİMVE ŞEBEKENİN GELDİĞİ YONTEMİ ANLATIYIM İLK ÖNCE VERDİĞİM LİNKTEN DOSYALARI İNDİRİN GNA8 MODEMİ VE GOOY-MAX KERNELİ CWMDEN KURUP TLF AÇIN VE TEKRAR KAPATIP CWM DEN İNİT-SCRİPT KURUN ARKASINDAN TEKRAR GNA8 MODEM VE GOOY KURUN TLF AÇIN BENDE ŞEBEKE GELDİ HER İKİ ROMDADA UMARIM BU YÖNTEMLE SŞZDEDE GELİR

https://www.dropbox.com/sh/tgvggh0qogohy37/AABwJXAvEAAOsexHmBwrAuhAa

Hocam bu işlem stock kernellerde işe yarıyormu klon imei olduğu için stock kernel olarak patchlı xxugmk6 kernel kullanıyorum. Güncel mesela XXUGND2 kerneli kullanmak istiyorum ama şebeke gidiyor dediklerini XXUGND2 kernel için denedim olmadı şebeke gelmedi.

• quote:

3.0.31-2429075
    dpi@DELL135#1

Teşekkürler hocam ama işte klon imei olduğu için güncel stock kernel kullanamıyorum mecburen zulumanın patch lediği xxgmk6 2013 kernelini kullanabiliyorum sadece stock olarak. Bununda bir çözümü olsa çok güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

quote:

3.0.31-2429075
    dpi@DELL135#1

Teşekkürler hocam ama işte klon imei olduğu için güncel stock kernel kullanamıyorum mecburen zulumanın patch lediği xxgmk6 2013 kernelini kullanabiliyorum sadece stock olarak. Bununda bir çözümü olsa çok güzel olacak

O konular hakkında bilgim yok hocam ya. Benim hiç Imei uçmadı, o yüzden bilemiyorum vallahi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

quote:

3.0.31-2429075
    dpi@DELL135#1

O konular hakkında bilgim yok hocam ya. Benim hiç Imei uçmadı, o yüzden bilemiyorum vallahi.

eyvallah hocam sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkayhasar İ kullanıcısına yanıt
    Pil omru icin nedesem yalan olur sizin pilinizin durumundan tlf kullanma seklinize hatta sebeke cekim kalitesine kadar etkileyen bir cok faktor var bildiniz uzere benim icin pil performansı acisindan iyiydi birde not olarak efextrem v2 de tekrar baska kernal pach yapmak istedigimde imei null yazdı romu tekrar kurum mk6 kernel modem yapınca düzeldi ama stock romda boyle bir sorun olmadı deneyecek arkadaşların dikkatine

• Merhaba arkadaşlar EfeXTREME kurtuk dan sonra bir donanım sorunu nedeniyle screen mirroring başlatılamıyor hatası alıyorum fransa romda böyle bir sorun yoktu.
  • Vergi V kullanıcısına yanıt
    Custom romlarda böyle sorunlar olabiliyor.

• Vergi V kullanıcısına yanıt
    Custom romlarda böyle sorunlar olabiliyor.

• stock tayken root u tekrar atıp boofle kernel mi atsam rahatlar mı acaba ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERSOY94

stock tayken root u tekrar atıp boofle kernel mi atsam rahatlar mı acaba ram

stoğu beğenmediysen sıkıntı millet ram için stok atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vergi

Merhaba arkadaşlar EfeXTREME kurtuk dan sonra bir donanım sorunu nedeniyle screen mirroring başlatılamıyor hatası alıyorum fransa romda böyle bir sorun yoktu.

Dostum bende screen mirroring te bir sıkıntı yok tekrar baştan temiz bir kurulum yap belki düzelir
    ve mutlaka megawipe yapın sonra rom kurulumunu yapın. megawipe yapmadan yükleyenlerde sorunlar olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 5 Temmuz 2014; 23:59:03 >
  • Biraz da maddi etkenlerden dolayı Note 2 aldım.. Başlığı takipteyim.

Bu arada 4.1.2 kurulu, güncelesem problem yaşar mıyım? S3'te öyle idi, güncelleyince problem yaşamaya başlamıştım. Note 2'ye de son sürüm için cihaz fazla ısınıyor v.s diye okudum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverWolf

Biraz da maddi etkenlerden dolayı Note 2 aldım.. Başlığı takipteyim.

Bu arada 4.1.2 kurulu, güncelesem problem yaşar mıyım? S3'te öyle idi, güncelleyince problem yaşamaya başlamıştım. Note 2'ye de son sürüm için cihaz fazla ısınıyor v.s diye okudum..

tabiki hemen 4.4.2 kurun

klon imei felan değil dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Biraz da maddi etkenlerden dolayı Note 2 aldım.. Başlığı takipteyim.

tabiki hemen 4.4.2 kurun

klon imei felan değil dimi

Hayır klon değil. Genpa garantili bir cihaz. Az önce kontrol ettirdim, güncelleme gözükmedi telefonda. Kendim indirip kurayım en iyisi.
  • quote:

Hayır klon değil. Genpa garantili bir cihaz. Az önce kontrol ettirdim, güncelleme gözükmedi telefonda. Kendim indirip kurayım en iyisi.

en iyi yol bu zaten cihazdan güncellemelerle cihaz pert oluyor.
  • Biraz okuma yapayım. Belki Türkiye Rom'u kurmayabilirim. s3'te Hollanda kurmuştum. En çok o önerilmişti..

iyi geceler.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.